- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.821
Enerji verecek yicekler yemeye calis cnm. Ben de bugun bittim. Gecemiz uykulu gecse bari..
Canim bende bu aralar kendimi bitkin yorgun hissediyorum gece yattigimda bacaklarim sizliyo.oğlum çok hareketlendi kızımın istekleri bitmiyo.enerjiler bence bikaç sene sonra gelecek.ben ikinciye 8 yıl ara verdim pes pese buyutenlere bravo ne deyim
Günde 6 fazla gibi geldi ama ishalmi olacak acaba? Yada metabolizma hızlı çalışıyoBebeler kaka yapsa dert, yapmasa dert ya ama bizimki.bu aralar abartti resmen dun 6 kez kaka yapti kizlar normalmi?
Nerdeyse her yediginden sonra yapti. Bazen normal bazen zorlanarak..
1,2 haftadir 2,3 kez yapiyordu gunde azar azar yapiyor ama.
Bez degistirmekte ne kadar zor artik biliyosunuz dun artik nasil kandiracagimi sastm
6 bana da fazla geldi canim bol su ver kuzuya bugunde oyle olursa bi dr ye danis istersen.Bebeler kaka yapsa dert, yapmasa dert ya ama bizimki.bu aralar abartti resmen dun 6 kez kaka yapti kizlar normalmi?
Bez degistirmekte ne kadar zor artik biliyosunuz dun artik nasil kandiracagimi sastm
Aynen bizimkide öyleydi ama üstten dört diş arka arkaya çıktı diş döneminde ishal gibi çok kaka yapabiliyorlarmışBebeler kaka yapsa dert, yapmasa dert ya ama bizimki.bu aralar abartti resmen dun 6 kez kaka yapti kizlar normalmi?
Günde 6 fazla gibi geldi ama ishalmi olacak acaba? Yada metabolizma hızlı çalışıyo
6 bana da fazla geldi canim bol su ver kuzuya bugunde oyle olursa bi dr ye danis istersen.
Aynen bizimkide öyleydi ama üstten dört diş arka arkaya çıktı diş döneminde ishal gibi çok kaka yapabiliyorlarmış
Ayrıca evet bez değiştirmek çok zorlaştı eline teli verip müzik açıyorum bazen
Rezene yi bende düşünüyorum enazindan bi uyku düzene oluşturana kadar
Onlar bize yariyor.
Su uyur analar uyur bebeler uyumaz
Bende rezene versem mi diye dusunmuyor degilim. Bu gecem.yine fenaydi
Ben bunu yapıyorum canım tabi alerjimize uygun hale getirerek yapıyorumSabahtan brri 2 kere yapti, daha aksama kadar kac olur acaba..taksit taksit yapiyo resmen.. ustten iki dis ayni anda cikiyor ama alakasi varmidir ki
Bazen bezi biraz batiriyor sadece, bazen dolu dolu.. ishal degil normal ama bazen kabiz gibi hepsi birbirindem degisik anlayamadim gitti en iyisi bugunde d3vam ederse bi dr gostereyim ben.
marbleblue hic yapmadim canim ama kek tarifi alsam bende yapayim
Kızlar bebekler için ekmek yaptınız mı hiç kahvaltı için bşyler yapıyım diyorum kekten sıkıldı artık çocuk, sütsüz yoğurtsuz yumurtasız tarifleriniz varmı
Hayırdır canım ne olduki
rabbim başka dert vermesin ama kızlar çok yoruldum.benim kız hiç durmaz uyumaz,annem hiç kalkamiyor doktor ameliyat diiyor ,bakalım akupunktur a gidiyor ,on gün sonra gecmezse ameliyat olacak .Ayakkabı konusunda: ortopedik taban dr nin sorunlu çocuklara verdiği ayakkabı imiş. Biz sadece yumuşak tabanlı ayakkabı alacakmışız.
Uyku konusunda: Geçen kk da bi sayfa okudum. Çocukları 2,5 yaşında olan anneler şikayet ediyordu. Dr artık geceleri kesintisiz uyuması gerektiğini söylüyor falan diye. Kısaca ben vazgeçtim. Göz altı morluklarımla birlikte yaşayacağım.
M mambur neyin var senin? Allah dermansız dert vermesin. Bak neler atlattık bu da geçer.
Canım aynı biz .bak bizim ilk uc disten böyle oldu ,doktora gittim birsey çıkmadı ,sonra kaka yine böyle olunca hah diş dedim ,hakkaten dorduncu çıktı .Bebeler kaka yapsa dert, yapmasa dert ya ama bizimki.bu aralar abartti resmen dun 6 kez kaka yapti kizlar normalmi?
Yorgunlar kervanına bende katıldım eymen artık cok hareketlı hıc durmuo onu oynat uyut yemegı yap temzlgı yap gerı uyansn basa donuoruz ha aynaya gun ıcnde 1 kere ble bakabldgmı hatırlamıorum.
Ben bunu yapıyorum canım tabi alerjimize uygun hale getirerek yapıyorum
Canım aynı biz .bak bizim ilk uc disten böyle oldu ,doktora gittim birsey çıkmadı ,sonra kaka yine böyle olunca hah diş dedim ,hakkaten dorduncu çıktı .
Doktorlar diş yapmaz diyor ,hikaye hemde öyle bir yapıyor ki...tabii sen yinede tedbirli ol ,dikkat et ...
Bizde iki gün önce gece balkonlardaydik .eşimle beni pert etti .ustumuze battaniye alıp balkonlarda şarkı söyledik:))dedim ki kesin yine diş çünkü iki gündür hem kabız hem ishal ...
suan warya bırı benı anlatsn desem ancak bu kadar olur her gece kendme de vakt ayırmalıym az bakm yapmalıym dıorum ama ertesı gun ya belım agrıo ya eymen aglıo :-D saacım o kadar bakmszlastı kı hele de rengı boyam var evde ama vakıt bulup boyayamıorum .Mutfaktayim, kalk diyorum sacina basina ceki duzen ver toparlan , kendime bakim yapmak icin cikiyorum ama kendimi salonda otururken buluyorumo derece bitkinim ya
suan warya bırı benı anlatsn desem ancak bu kadar olur her gece kendme de vakt ayırmalıym az bakm yapmalıym dıorum ama ertesı gun ya belım agrıo ya eymen aglıo :-D saacım o kadar bakmszlastı kı hele de rengı boyam var evde ama vakıt bulup boyayamıorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?