2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Allah yardımcın olsun canım zor valla işin senden 10 tane olsa anca yeter bu koşturmacaya...

Bırbırımızı gazlayalım sac bas bakım yapalım .d .d

Saclarim o kadar kotu ki anne topuzu yapmaktan watsinstan maske almistim haftada 2 kez yapcaktim sacima sozde nerde... ayda 1 kere yapabildim.. digerlerinde esimle oglum kapida hafdiiiiderken olmuyor...

Binde bir rimel kalem cekersem benden mutlusu yok.

M mambur Rabbim yardimcin olsun ... ben 1 de havlu attim sennnn... Allahim guc kkuvvet versin sana.

Bırbırımızı gazlayalım sac bas bakım yapalım .d .d

Bak disardakiler nassssil bakimli, biiiz peee bitmisizz .. gaza getirmek icin neden cok

O degilde ilk aylara gore kendimi tas hatun olarak hissediyorum resmen , tabi bu sadece hissetme goruntu oyle degil
Ilk zamanlar iyice cokmustuk ya simdi iyiyiz iyi, varmi bizden guzeli

Allah yardimcin olsun canım sana güç kuvvet annene şifa versin bugünlerde geçeci bedenen yipraniyosun en azından pskolojini bozmamaya çalış herkesin hayatın da dönem dönem oluyo hersey üst üste geliyo imtihan dünyası sabir biraz

Kızlar buara hiç yazamıyorum bi misafir yoğunluğu var ki sormayın bide başıma dış partisi çıkardım çocuğun yaşı geldi diyeceksiniz ama geç çıkardı bende bu tempo enerjiyle anca yapiyorum

Modaya uyuyorum kasım annelerının modası anne topuzu yaz gelsın gezelm tozalm dedık pıjama anne topuzundan kurtulamadk :-D:-D

Buraya yazmıs oldugum gaz ıle kasımı aldm bndn mutlusu yok benı 1 ay ıdare eder.

Gece uykularimiz berbattı ..bağırarak uyanma ve uykuya direnme..Dr a gittik
.reflu dedi..gece beslenmesini kesin dedi..Bu aylarda hatta 2 yaşına kadar olabilirmiş...yatmadan 2 saat önce son besinini yesin dedi..Nitekim dün gece beslemedim. .vee;uyudu :))))) umarım tesadüf değildir....

Dün gece bizde berbat bir gece yaşadık
Aynı şekilde ağlayarak sürekli uyandı çıldırttı beni ayağımda sallamayı falan kabul etmiyor kalktım calpol verdim diştir diye ama yine aynı şekilde
Bende akşam muzlu yoğurt verdim acaba ondanmıdır ki

Kızlar alıntı yazamiyorum vaktim yok diye hepinize dualarımız için cok teşekkürler.
Valla eşim çok yardımcı olur ama nede olsa erkek ama zaten anlayışı ,moral vermesi yeter çünkü onu heryonden çok ihmal ettim.r rabbim güç kuvvet versin herşeyin ustesinsen gelinir ama şu yorgunluklar nasıl geçecek bilemedim

DonukPudra vitamin aliyormusun?genelde migreni tetikler haberin olsun canım.

tubaa1 valla okullar açılacak tüylerin diken diken oluyor ,büyüdükçe dersleride zorlaşıyor ,devlet okulları birsey ogretmiyor ,iş başa dusuyor canım yaa

Kızlar ya bende bakımlı olmak istiyorum herşeye rağmen :)bizim burada bir kuaför bayan eve geliyor ,bu hafta onu cagiricam ...ya doğum olalı bir yıl olacak ,saçını yapsam biyigim ,onu yapsam banyom yok:)bir toparlanamadım ben ya

Ne güzel canım ya eğer tesadüf değil hep uyursa ,o doktoru git alnının ortasından op:))

M mambur canım aynen bizde kurs araştırıyoruz ingilizce kursuna gitmek istiyo.malum okuldaki yetersiz oluyo.diğer derslere ben destek ediyorum ama ing.yetemiyorum

M mambur henuz almadim vitamini. Benimki tamamen uykusuzluk yorgunluk ve stresten...

defile gece acikinca ne verdin?? Benimkini yapamadim bir turlu memede uyucak gece kalktiginda da illa emecek. Birkac gun mucadele edeyim dedim ama olmadi dr en az 5 saat besleme demisti.
Hos bu aralar birseyde yemiyor hep memede.
Reflu tanisi konmadi bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…