- 27 Aralık 2014
- 309
- 587
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.841
Allah yardımcın olsun canım zor valla işin senden 10 tane olsa anca yeter bu koşturmacaya...rabbim başka dert vermesin ama kızlar çok yoruldum.benim kız hiç durmaz uyumaz,annem hiç kalkamiyor doktor ameliyat diiyor ,bakalım akupunktur a gidiyor ,on gün sonra gecmezse ameliyat olacak .
Ablam bugün gidiyor ,annemin evini temizleyemedik bile .
Babannem rahatsız onada yemek goturuyoruz ,ablam varken o yaptı .şimdi ben bu yorgunlukla herşeye nasıl yetisicem diyorum ,makarna bile yaptırmuyor benim kız .
Ben kirkliyken evime tasindim ,annem gelmiyordu ozaman ,dolapları yerlestirememistim .okullar açılmadan yapmam lazım off birde artık ders çalıştırmak lazım ,büyükler çalışıyor ama en ufagimla öze ilgilenmem lazım çünkü geçen doğumdan sonra he kendi halindeydi...
Uc gündür migren nobetondeyim .keşke klonlanabilsek,soyle ucbes tane benden olsa
Bırbırımızı gazlayalım sac bas bakım yapalım .d .dBelki bir gun bizde tekrar bakimli oluruz
Olsak nolacak ya devami gelmiyorkiBir tek saclarimi duzlemeye baslayabildim tekrar , gerisi gelir belki
Bırbırımızı gazlayalım sac bas bakım yapalım .d .d
Bırbırımızı gazlayalım sac bas bakım yapalım .d .d
Allah yardimcin olsun canım sana güç kuvvet annene şifa versin bugünlerde geçeci bedenen yipraniyosun en azından pskolojini bozmamaya çalış herkesin hayatın da dönem dönem oluyo hersey üst üste geliyo imtihan dünyası sabir birazrabbim başka dert vermesin ama kızlar çok yoruldum.benim kız hiç durmaz uyumaz,annem hiç kalkamiyor doktor ameliyat diiyor ,bakalım akupunktur a gidiyor ,on gün sonra gecmezse ameliyat olacak .
Ablam bugün gidiyor ,annemin evini temizleyemedik bile .
Babannem rahatsız onada yemek goturuyoruz ,ablam varken o yaptı .şimdi ben bu yorgunlukla herşeye nasıl yetisicem diyorum ,makarna bile yaptırmuyor benim kız .
Ben kirkliyken evime tasindim ,annem gelmiyordu ozaman ,dolapları yerlestirememistim .okullar açılmadan yapmam lazım off birde artık ders çalıştırmak lazım ,büyükler çalışıyor ama en ufagimla öze ilgilenmem lazım çünkü geçen doğumdan sonra he kendi halindeydi...
Uc gündür migren nobetondeyim .keşke klonlanabilsek,soyle ucbes tane benden olsa
Modaya uyuyorum kasım annelerının modası anne topuzu yaz gelsın gezelm tozalm dedık pıjama anne topuzundan kurtulamadk
Saclarim o kadar kotu ki anne topuzu yapmaktanwatsinstan maske almistim haftada 2 kez yapcaktim sacima sozde nerde... ayda 1 kere yapabildim.. digerlerinde esimle oglum kapida hafdiiii derken olmuyor...
Binde bir rimel kalem cekersem benden mutlusu yok.
M mambur Rabbim yardimcin olsun ... ben 1 de havlu attim sennnn... Allahim guc kkuvvet versin sana.
Buraya yazmıs oldugum gaz ıle kasımı aldm bndn mutlusu yok benı 1 ay ıdare eder.Bak disardakiler nassssil bakimli, biiiz peee bitmisizz .. gaza getirmek icin neden cok
O degilde ilk aylara gore kendimi tas hatun olarak hissediyorum resmen , tabi bu sadece hissetme goruntu oyle degil
Ilk zamanlar iyice cokmustuk ya simdi iyiyiz iyi, varmi bizden guzeli
Bızım 1 adet dısımız bıle yok . :-(Kızlar buara hiç yazamıyorum bi misafir yoğunluğu var ki sormayın bide başıma dış partisi çıkardım çocuğun yaşı geldi diyeceksiniz ama geç çıkardı bende bu tempo enerjiyle anca yapiyorum
Modaya uyuyorum kasım annelerının modası anne topuzu yaz gelsın gezelm tozalm dedık pıjama anne topuzundan kurtulamadk:-D:-D
Dün gece bizde berbat bir gece yaşadıkGece uykularimiz berbattı ..bağırarak uyanma ve uykuya direnme..Dr a gittik
.reflu dedi..gece beslenmesini kesin dedi..Bu aylarda hatta 2 yaşına kadar olabilirmiş...yatmadan 2 saat önce son besinini yesin dedi..Nitekim dün gece beslemedim. .vee;uyudu :))))) umarım tesadüf değildir....
Ne güzel canım ya eğer tesadüf değil hep uyursa ,o doktoru git alnının ortasından op:))Gece uykularimiz berbattı ..bağırarak uyanma ve uykuya direnme..Dr a gittik
.reflu dedi..gece beslenmesini kesin dedi..Bu aylarda hatta 2 yaşına kadar olabilirmiş...yatmadan 2 saat önce son besinini yesin dedi..Nitekim dün gece beslemedim. .vee;uyudu :))))) umarım tesadüf değildir....
Gözünüz aydın canimKızlaaar dısımız cıkıo yarmıs damagnı dun uyumamıstı sabahta parmaklarımı ısırıodu oley oley o kadar mutluyum kı anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?