2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Mira babaneden korkuyo mu
Sırf sabah uyumak için mirayı kaldırmıyo çocukta mecbur uyuyo bence ama yazık ya sabah uyumazsan öğlen uyu neolur sanki

Korktuğunu gösteren başka bişey yok canım. kızdığını da sanmıyorum açıkçası ama çocuklar karşısındakine göre davranıyor. mesela annem saatlerce evcilik oynar. karşılıklı oturur kahve içer ama k.v. öyle değil. güzel yedirir içirir, arada dışarı çıkarır ama oyun açısından zayıf. tv açık oluyor genelde. bugün uyutmadı bakalım öğleden sonra uyur inşallah. ben de dün daha çok ilgilendim oynadık. gece yatarken fln sürekli sarıldık biraz daha sakinleşti kuzum

çeyizlerin üstüne önce Kerem bi yataar, kontrol eder güzelce iyiyse teyzeye verin. Allah yardımcınız olsun canım

çeyizlerin üstüne önce Kerem bi yataar, kontrol eder güzelce iyiyse teyzeye verin. Allah yardımcınız olsun canım
Biraz öyle oldu sonra terasta Scooter dan bizi görmedi çok şükür
Sagolasin

Kolay gelsin canım.tatlı telaşınız başladı desene..
Evet zaman azaldı. Sağol

**
Bu arada ben kış indirimi varken kereme seneye mont ve birkaç sweat aldım. Yarı fiyatına.
Keşke her zaman bu taktiği uygulayabilsem ama olmuyor .

Bende hafta sonu baktım mont almayı düşünüyorum.küçük geliyo artık..lcw defacto baktım ama cok bi indirim yoktu.iyi yapmışsın.sezonunda pahali oluyo.

Geçen sene bende baharda bu sene için kışlık aldım Doğum günleri de kasım ya o kadar kışlık kıyafet geldi ki üstüne kış da olmadı İnan yarısını giyemeden kaldı

Bende hafta sonu baktım mont almayı düşünüyorum.küçük geliyo artık..lcw defacto baktım ama cok bi indirim yoktu.iyi yapmışsın.sezonunda pahali oluyo.
Evet. Ben trendyol dan aldım soobe markasının. 60 tl di mont.sezonu 120ydi.
Markafoni vs arada bakıyorum.
Geçen sene bende baharda bu sene için kışlık aldım Doğum günleri de kasım ya o kadar kışlık kıyafet geldi ki üstüne kış da olmadı İnan yarısını giyemeden kaldı
Evet bu sene kış olmadı. Biz büyük d.günü yapmadık ya hiç o yüzden de ...
Bir de kazak falan hayatta almam dediğin gibi hiç giymedi çok terliyor hep sweat ile.
Çok birşey almadım yine 5 -6 parça .

Güle güle giysin paşa..

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar ben bulantilar yüzünden erkenciyim bugün gecede hiç uyuyamadim
Anneme gidicem öğleye doğru o cinara bakar ben
Ahh canım allah kolaylık versin
Bulantı çok berbat ya ben 4 ay çektim
Hayattan soğutmuştu beni ama geçince rahatlıyorsun
Yanından çubuk krakeri eksik etme

Ahh canım allah kolaylık versin
Bulantı çok berbat ya ben 4 ay çektim
Hayattan soğutmuştu beni ama geçince rahatlıyorsun
Yanından çubuk krakeri eksik etme
Allah razı olsun canım gerçekten çok zor oluyo inş. O kadar sürmez ilkinde 9 ay kusmustum ..o derece
İnan krakerde kar etmiyo bu sipaya öğleye kadar anami aglatiyo

Selam kizlar
Bikacgundur giremedim. Evde derin temizzlikteyim.
Herkes iyidir umarim.
G GCA kv.ne ben de sasirdim cnm. 7de kalkan cocuk 8de uyutulur mu? Simdi duzeldi mi biraz..
DonukPudra hayirla hazirlayin ceyizleri iyi gunlerde kullansin kardesin..
Montlara ben de bakiyorum kafama gore bisi bulamadim. Bu sene kase aldiydim o olur yine de bi tane de sisme almak istiyorum.
hknzlm Allah kolaylik versin cnm. Bulanti isi zordur eminim. Ben yasamadim gerci de gordugum duydugum cok zor geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…