- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.001
Mira babaneden korkuyo mu
Sırf sabah uyumak için mirayı kaldırmıyo çocukta mecbur uyuyo bence ama yazık ya sabah uyumazsan öğlen uyu neolur sanki
Tünaydın nasılsınız
Ben bugün annemdeyim. Kardeşimin düğüne 1 ay gibi bir süre kaldı. Eşya toparlama yıkama ütüleme seansları başladı hayırlı
Kerem de fırlama tam sürekli kıpır kıpır
Kolay gelsin canım.tatlı telaşınız başladı desene..Tünaydın nasılsınız
Ben bugün annemdeyim. Kardeşimin düğüne 1 ay gibi bir süre kaldı. Eşya toparlama yıkama ütüleme seansları başladı hayırlı
Kerem de fırlama tam sürekli kıpır kıpır
Biraz öyle oldu sonra terasta Scooter dan bizi görmedi çok şükürçeyizlerin üstüne önce Kerem bi yataar, kontrol eder güzelce iyiyse teyzeye verin. Allah yardımcınız olsun canım
Evet zaman azaldı. SağolKolay gelsin canım.tatlı telaşınız başladı desene..
Bende hafta sonu baktım mont almayı düşünüyorum.küçük geliyo artık..lcw defacto baktım ama cok bi indirim yoktu.iyi yapmışsın.sezonunda pahali oluyo.Biraz öyle oldu sonra terasta Scooter dan bizi görmedi çok şükür
Sagolasin
Evet zaman azaldı. Sağol
**
Bu arada ben kış indirimi varken kereme seneye mont ve birkaç sweat aldım. Yarı fiyatına.
Keşke her zaman bu taktiği uygulayabilsem ama olmuyor .
Geçen sene bende baharda bu sene için kışlık aldım Doğum günleri de kasım ya o kadar kışlık kıyafet geldi ki üstüne kış da olmadı İnan yarısını giyemeden kaldıBiraz öyle oldu sonra terasta Scooter dan bizi görmedi çok şükür
Sagolasin
Evet zaman azaldı. Sağol
**
Bu arada ben kış indirimi varken kereme seneye mont ve birkaç sweat aldım. Yarı fiyatına.
Keşke her zaman bu taktiği uygulayabilsem ama olmuyor .
E bebek şubatta ki indirimlerini çaktırmasaydın keşke tekstil de 28 ind oldu bi kaç kez çok şeçit var dıBende hafta sonu baktım mont almayı düşünüyorum.küçük geliyo artık..lcw defacto baktım ama cok bi indirim yoktu.iyi yapmışsın.sezonunda pahali oluyo.
Evet. Ben trendyol dan aldım soobe markasının. 60 tl di mont.sezonu 120ydi.Bende hafta sonu baktım mont almayı düşünüyorum.küçük geliyo artık..lcw defacto baktım ama cok bi indirim yoktu.iyi yapmışsın.sezonunda pahali oluyo.
Evet bu sene kış olmadı. Biz büyük d.günü yapmadık ya hiç o yüzden de ...Geçen sene bende baharda bu sene için kışlık aldım Doğum günleri de kasım ya o kadar kışlık kıyafet geldi ki üstüne kış da olmadı İnan yarısını giyemeden kaldı
Güle güle giysin paşa..Evet. Ben trendyol dan aldım soobe markasının. 60 tl di mont.sezonu 120ydi.
Markafoni vs arada bakıyorum.
Evet bu sene kış olmadı. Biz büyük d.günü yapmadık ya hiç o yüzden de ...
Bir de kazak falan hayatta almam dediğin gibi hiç giymedi çok terliyor hep sweat ile.
Çok birşey almadım yine 5 -6 parça .
Sagolasin inşallah Allah o günleri göstersin.Güle güle giysin paşa..
Güle güle giysin canımSagolasin inşallah Allah o günleri göstersin.
Çok saol canımhknzlm tebrik ederim canım bu arada. Hayırla tamamına erdirsin Rabbim
Hayırlı sağlıklı günlerde giysin kuzumSagolasin inşallah Allah o günleri göstersin.
Güle güle giysin canım
Kaç yaş alıyorsun mesela seneye için
Sagolun.Hayırlı sağlıklı günlerde giysin kuzum
Ahh canım allah kolaylık versinGünaydın kızlar hayırlı sabahlar ben bulantilar yüzünden erkenciyim bugün gecede hiç uyuyamadim
Anneme gidicem öğleye doğru o cinara bakar ben
Allah razı olsun canım gerçekten çok zor oluyo inş. O kadar sürmez ilkinde 9 ay kusmustum ..o dereceAhh canım allah kolaylık versin
Bulantı çok berbat ya ben 4 ay çektim
Hayattan soğutmuştu beni ama geçince rahatlıyorsun
Yanından çubuk krakeri eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?