- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.021
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar ben bulantilar yüzünden erkenciyim bugün gecede hiç uyuyamadim
Anneme gidicem öğleye doğru o cinara bakar ben
Canım karşında yetişkin varmış gibi konuş. Staja gideceğim akşam olunca yine geleceğim .bu eğitimim için gerekli vb.. Gibi.Kizlar nasipse sali gunu staja basliyorum.
Işe gidenler nasil birakiyosunuz bu yavrulari ya ben nezamandir duygusala bagladim..
staj stresi ayri zaten, bir gunde kac kez atak geciriyorum stresten dunden beri ozellikle bilmem..
Hayirlisiyla bir atlatsaydim şunu
Biz de güvenilir tanıdıktan alıyoruz arada kerem istiyor kahvaltıda biz yerken ama çiğ bilemedim karnını ağrıtabilir sanırımKızlar öğlwn öğlen sinir tavan yaptı.kerem çiğ sucuk yedihemde bayıla bayıla.dolabın içinde gördü bas bas bağırdı yicem de yicem.anlattım oğlum zararlı pişiriyim yok.küçük kestim bidaaaaa diye vermedikçe kendini yerlere attı.bundan sonra eve almıcam.bişey olurmiki çiğ çiğ yedi yaa.markettlerden almıyorum yakınımız yapıyo.çok olmasada arada alıyodum.
Kızlar öğlwn öğlen sinir tavan yaptı.kerem çiğ sucuk yedihemde bayıla bayıla.dolabın içinde gördü bas bas bağırdı yicem de yicem.anlattım oğlum zararlı pişiriyim yok.küçük kestim bidaaaaa diye vermedikçe kendini yerlere attı.bundan sonra eve almıcam.bişey olurmiki çiğ çiğ yedi yaa.markettlerden almıyorum yakınımız yapıyo.çok olmasada arada alıyodum.
Nerdeyse yarısını yedı ama agrıyo falanda demedi..yalvarsam yemez varya inattan yediOlmaz bence canim, sıkma kendini o kadar.
Cok abartili yemediyse yani tabi
DonukPudra bayadir anlatiyorum ama hemen suratini asiyor. Sonrada heyecanlanip ikimiz gidelim diye teklif ediyor
baya zor olacak ama bakalim. Bir gun sabahci, bir gun ogleden sonra olacagim bakalim. Tek tesellim 15 gun olmasi, cabucak kolayca gecer insallah
Ama eve hic yenilenmis donecegimi sanmiyorum, 30 tane 4 yaş grubu cocukla yani sen dusun sonumu
Nerde yapilmicak bir şey var onu yaparlar yenmicek bir şey var onu yerler zatenNerdeyse yarısını yedı ama agrıyo falanda demedi..yalvarsam yemez varya inattan yedi
Selam canım iyiyiz şükür.Slm kizlar nasilsiniz? Biz iyiyiz ,yarin gidip lisaya yeni oyuncaklar alicam ,butun gun oyuncaklarla oynuyoruz ,olanlardanda sIkIlIYo ,en son aldiginiz onereceginiz oyuncaklar varmi?
Yok canım bu aralar durgunuz evde takılıyoruz
Kagit pazillari sokuyo LisaSelam canım iyiyiz şükür.
Kesinlikle PAZİL diyorum :))
Hiçbir oyuncak pazil kadar oyalamadi bizi.
Lisa da oyle telefonumu gelip attiyo ,cay koymaya gidiyom kendini yerlere atiyo ,bu aralar aglamaya takmis herseye numaradan agliyo,hep oturup oynucaz ,o yuzden oyuncaklar lazimYok canım bu aralar durgunuz evde takılıyoruz
Elime telefonu alamıyorum ki küçük bey sağolsun
Tahta olani vardi eylul gibi burda markete gelmisti o kadar cok oynadi ki onunla neredeyse 2ay surekli onu yapti sonra bikti yuzune bakmadi. Gecenlerde karton olanindan aldim 24lu yine sardi acayip seviyor. Bayadir bisey almiyodum ben de en son onu aldim.Kagit pazillari sokuyo Lisa
Bizim de su ara en favorimiz puzzle. 4 tane var hepsini defalarca yapıyoruz. Ve kitaplara sardı bu ara dün aynı kitabı 5 kere okudum.resmen dilim damağın kuruduSlm kizlar nasilsiniz? Biz iyiyiz ,yarin gidip lisaya yeni oyuncaklar alicam ,butun gun oyuncaklarla oynuyoruz ,olanlardanda sIkIlIYo ,en son aldiginiz onereceginiz oyuncaklar varmi?
Sağol canım. Kuaför ayarlandı.DonukPudra hayirli olsun,gelin makyajini kim yapacak ,kuafor ayarladiniz mi? Bide kiz kardesinin basharfi t mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?