2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar nasipse sali gunu staja basliyorum.
Işe gidenler nasil birakiyosunuz bu yavrulari ya ben nezamandir duygusala bagladim..
staj stresi ayri zaten, bir gunde kac kez atak geciriyorum stresten dunden beri ozellikle bilmem..
Hayirlisiyla bir atlatsaydim şunu

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar ben bulantilar yüzünden erkenciyim bugün gecede hiç uyuyamadim
Anneme gidicem öğleye doğru o cinara bakar ben

Oy oy basladimi bulantilar .
Insallah cok surmez ama olsun yavrunun saglikli oldugunu ordan anla ve bulantilara iyi bir sey olarak bakmaya calis :)
Unutmusuz hepsini hemen ya, sanirsin uzerinden yiiiilllaar gecmis

Canım karşında yetişkin varmış gibi konuş. Staja gideceğim akşam olunca yine geleceğim .bu eğitimim için gerekli vb.. Gibi.
Ayrıca kendini strese sokma lütfen hem sana yazık hem senin ruh halinden etkilenip Ayaz da gerilmesin. Zor oluyor ama inan sana da ona da iyi gelecek biraz ayrı kalmak.. Eve daha motive halde yenilenmiş halde dönersin.

fermante sağol canım. Amin herkes yuvasında mutlu olsun inşallah.

Kızlar öğlwn öğlen sinir tavan yaptı.kerem çiğ sucuk yedi hemde bayıla bayıla.dolabın içinde gördü bas bas bağırdı yicem de yicem.anlattım oğlum zararlı pişiriyim yok.küçük kestim bidaaaaa diye vermedikçe kendini yerlere attı.bundan sonra eve almıcam.bişey olurmiki çiğ çiğ yedi yaa.markettlerden almıyorum yakınımız yapıyo.çok olmasada arada alıyodum.

Biz de güvenilir tanıdıktan alıyoruz arada kerem istiyor kahvaltıda biz yerken ama çiğ bilemedim karnını ağrıtabilir sanırım

Olmaz bence canim, sıkma kendini o kadar.
Cok abartili yemediyse yani tabi

DonukPudra bayadir anlatiyorum ama hemen suratini asiyor. Sonrada heyecanlanip ikimiz gidelim diye teklif ediyor
baya zor olacak ama bakalim. Bir gun sabahci, bir gun ogleden sonra olacagim bakalim. Tek tesellim 15 gun olmasi, cabucak kolayca gecer insallah

Ama eve hic yenilenmis donecegimi sanmiyorum, 30 tane 4 yaş grubu cocukla yani sen dusun sonumu

Nerdeyse yarısını yedı ama agrıyo falanda demedi..yalvarsam yemez varya inattan yedi

Nerdeyse yarısını yedı ama agrıyo falanda demedi..yalvarsam yemez varya inattan yedi
Nerde yapilmicak bir şey var onu yaparlar yenmicek bir şey var onu yerler zaten
İnşaallah sıkıntı yapmaz canım.
Pişirirken çok fazla pişirmiyorum mesela ben. Aynı şey değil ama rahatsız etmedi hiç bizi.

Slm kizlar nasilsiniz? Biz iyiyiz ,yarin gidip lisaya yeni oyuncaklar alicam ,butun gun oyuncaklarla oynuyoruz ,olanlardanda sIkIlIYo ,en son aldiginiz onereceginiz oyuncaklar varmi?
Selam canım iyiyiz şükür.
Kesinlikle PAZİL diyorum :))
Hiçbir oyuncak pazil kadar oyalamadi bizi.

Yok canım bu aralar durgunuz evde takılıyoruz
Elime telefonu alamıyorum ki küçük bey sağolsun
Lisa da oyle telefonumu gelip attiyo ,cay koymaya gidiyom kendini yerlere atiyo ,bu aralar aglamaya takmis herseye numaradan agliyo,hep oturup oynucaz ,o yuzden oyuncaklar lazim

Kagit pazillari sokuyo Lisa
Tahta olani vardi eylul gibi burda markete gelmisti o kadar cok oynadi ki onunla neredeyse 2ay surekli onu yapti sonra bikti yuzune bakmadi. Gecenlerde karton olanindan aldim 24lu yine sardi acayip seviyor. Bayadir bisey almiyodum ben de en son onu aldim.

Slm kizlar nasilsiniz? Biz iyiyiz ,yarin gidip lisaya yeni oyuncaklar alicam ,butun gun oyuncaklarla oynuyoruz ,olanlardanda sIkIlIYo ,en son aldiginiz onereceginiz oyuncaklar varmi?
Bizim de su ara en favorimiz puzzle. 4 tane var hepsini defalarca yapıyoruz. Ve kitaplara sardı bu ara dün aynı kitabı 5 kere okudum.resmen dilim damağın kurudu
Duplo lego alcam ben biraz zaman geçsin .

DonukPudra hayirli olsun,gelin makyajini kim yapacak ,kuafor ayarladiniz mi? Bide kiz kardesinin basharfi t mi
Sağol canım. Kuaför ayarlandı.
Hayır T değil:) hayır olsun noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…