2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım çok sevındım oğlusun gelsin saglıkla ınsallah bızım Ran haftaya çok heycanlıyım çok özlerdim ve meraktayım
Cıcılerımızı beğenmene çok sevındım
beğenmek ne kelime bayıldım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ALLAHım inş tüm bebiş bekleyenlere sağlıklı bir şekil de kucağına almayı nasip eder

Benim dr'umda aynı şeyi söyyledi..Bence o kadar gözardı etmeyin. Akıntım sarı renk deyince hemen ilaca başlattı.
akıntı renkli ve kokuluysa enfeksiyon vardır zaten gerekli önlemler alınır ama hamilelikte akıntı hep olan şey benim doktorumda önemsemiyor bile her gebede olur diye..

Bende mutlaka 3-4 kez kalkıyorum. Ama her kalktığımda su da içiyorum. Sonra da onu boşaltmaya kalkıyorum :))Annemde seni uykusuz gecelere hazırlıyor işte diyor :)

Ben onu göremedim ne yazık ki,merak edip ekrana bakmak için başımı çevirince hareket etmememi söyledi doktor,sadece ultrason çıktılarında gördüm ve farklı pozisyonlardaydı ben de demek ki yazıldığı gibi hareketli diye düşündüm bu arada ,ikili testteki ultrason görüntüsünde duruşunu ayarlayabilmek için doktor ultrason cihazının baş kısmıyla karnıma pat pat vurdu birkaç kez , görmek isterdim o anlarda bebeğin ne yaptığını

Ama öyle olmaz ki sana da göstermesi gerekirdi. Benim dr.da karşımda kocaman bir LCD ekran var. Hem siyah beyaz ardından da 3 boyutlu renkli görüntülerini izliyorum. Görüntüyü oldukça büyüterek verdiği için kocaman çocuk gibi görüyorum birde :)) Zıpır zıpır valla. Bu sefer birde elini hopp ağzına götürdü parmak emdi. Birde CD'e çekip veriyor evde de aklına geldikçe bak izle yani..

Bi başka dr'a da gidin de o zevki yaşayın bence. :)

Bugün tam 14.haftama girdim fakat ben hala yorgun, bitkin, uyuşuk yataktayım yapmam gereken işler var fakat enerjim yok. Kahvaltımı yaptım ama çay kahve içmediğim için mi böyle ayılamıyorum bilmem O eski halimden eser yok şimdi nerde eski enerjik, hiperaktif, yerinde duramayan ben, bebek ana rahmine düştüğünden beri, hamileliğimden haberim olmadan önce 3. 4.haftalarda da aynen böyleydim, psikolojik değil yani, var mı benim gibi olan

senin bebek doğmadan doktor dayağı ile startı vermiş

beeen kafam gözüm dağınık ama çalışıyorum tabiri caizse sıkıyosa tembellik yap

Havvaku hayirli olsun oglun.. Rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Cinsiyeti ogrenenler anketi oylasin lutfen cok merakliyim bende haftaya bakalim kontrolum.

Ben aynen senin gibiyim. Şu an işyerinde bayılacak kadar yorgun hissediyorum. Öyle zor geliyorki, evde olsam yataktan çıkmam

Ben aynen senin gibiyim. Şu an işyerinde bayılacak kadar yorgun hissediyorum. Öyle zor geliyorki, evde olsam yataktan çıkmam
bende çok yoruluyorum oturunca kalkmak istemiyorum neyseki işyerinde koca gün oturuyorum evdede saolsun eşim işleri yapıyor annemlerde kızımla çok ilgileniyor hakkını ödeyemem hiçbirinin

aaaa neden öyle birşey istediki zaten yatış pozisyonun ultrason ekranına uygun oluyor ben 5 dakika seyrettim resmen , birdahaki gittiğinde mutlaka seyret en özel anlar bunlar . bizde sonradan videoya çekmek istedik vurdu karnıma ama zıplamadı sıpa

Aynen canım bende öyleyim, 2 haftaya geçer diye düşünüyorum inşallah artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…