- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.301
beğenmek ne kelime bayıldım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ALLAHım inş tüm bebiş bekleyenlere sağlıklı bir şekil de kucağına almayı nasip ederCanım çok sevındım oğlusun gelsin saglıkla ınsallah bızım Ran haftaya çok heycanlıyım çok özlerdim ve meraktayım
Cıcılerımızı beğenmene çok sevındım
akıntı renkli ve kokuluysa enfeksiyon vardır zaten gerekli önlemler alınır ama hamilelikte akıntı hep olan şey benim doktorumda önemsemiyor bile her gebede olur diye..Benim dr'umda aynı şeyi söyyledi..Bence o kadar gözardı etmeyin. Akıntım sarı renk deyince hemen ilaca başlattı.
katılıyorum. eşim dün akşam diyo ''aaaa baya belli oluyo artık!''bi bakıyoruz sabaha geçiyor.
bir de daha az büyük tualete çıkıyorum. normalde hergündü.şimdi anca 3 güne bir.
ama geceleri en az 4 kez kalkıyorum küçük için. bilmiyorum sizin nasıl? acaba sık idrar geceleri şimdiden şekerle yada idrar yolu enfeksiyonuyla ilgili olabilir mi? yanma vs yok ama çok uyanıyorum ben geceleri.
Ben onu göremedim ne yazık ki,merak edip ekrana bakmak için başımı çevirince hareket etmememi söyledi doktor,sadece ultrason çıktılarında gördüm ve farklı pozisyonlardaydı ben de demek ki yazıldığı gibi hareketli diye düşündüm bu arada ,ikili testteki ultrason görüntüsünde duruşunu ayarlayabilmek için doktor ultrason cihazının baş kısmıyla karnıma pat pat vurdu birkaç kez , görmek isterdim o anlarda bebeğin ne yaptığınıSelam kızlar. Bende cumartesi kontrole gittim. ikili testin ultrason kısmı normal çıktı çok şükür. bu cumartesi kan testinin sonucunu alacağım cinsiyetine bakacak. Sizlerden gidenler yazmıştı bebeklerin ultrasondaki hareketlerini bnde görmek için heyecanlanmıştım gördüm inanamadım resmen ayakları ile kendini itip yukarı zıplatıyor
PAtikler E bebek ten teyzemızın hedıyesı
Haberı duyan hedıye kapıp geliyor
Sımdıden bezımız bıle var
günaydın anne adayları beişimin cinsiyetini öğrendik oğlum olcak Allah kısmet ederse @zbyd bayıldım ben bunlara ya :)
çok teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına :)oh ne güzel devamıda gelir inşallah :)
günaydın gözünüz aydın :)
Ben onu göremedim ne yazık ki,merak edip ekrana bakmak için başımı çevirince hareket etmememi söyledi doktor,sadece ultrason çıktılarında gördüm ve farklı pozisyonlardaydı ben de demek ki yazıldığı gibi hareketli diye düşündüm bu arada ,ikili testteki ultrason görüntüsünde duruşunu ayarlayabilmek için doktor ultrason cihazının baş kısmıyla karnıma pat pat vurdu birkaç kez , görmek isterdim o anlarda bebeğin ne yaptığını
hayırlı olsun canım gözünüzaydın :)günaydın anne adayları beişimin cinsiyetini öğrendik oğlum olcak Allah kısmet ederse @zbyd bayıldım ben bunlara ya :)
senin bebek doğmadan doktor dayağı ile startı vermişBen onu göremedim ne yazık ki,merak edip ekrana bakmak için başımı çevirince hareket etmememi söyledi doktor,sadece ultrason çıktılarında gördüm ve farklı pozisyonlardaydı ben de demek ki yazıldığı gibi hareketli diye düşündüm bu arada ,ikili testteki ultrason görüntüsünde duruşunu ayarlayabilmek için doktor ultrason cihazının baş kısmıyla karnıma pat pat vurdu birkaç kez , görmek isterdim o anlarda bebeğin ne yaptığını
beeen kafam gözüm dağınık ama çalışıyorum tabiri caizse sıkıyosa tembellik yapBugün tam 14.haftama girdim fakat ben hala yorgun, bitkin, uyuşuk yataktayım yapmam gereken işler var fakat enerjim yok. Kahvaltımı yaptım ama çay kahve içmediğim için mi böyle ayılamıyorum bilmemO eski halimden eser yok şimdi nerde eski enerjik, hiperaktif, yerinde duramayan ben, bebek ana rahmine düştüğünden beri, hamileliğimden haberim olmadan önce 3. 4.haftalarda da aynen böyleydim, psikolojik değil yani, var mı benim gibi olan
Ben aynen senin gibiyim. Şu an işyerinde bayılacak kadar yorgun hissediyorum. Öyle zor geliyorki, evde olsam yataktan çıkmamBugün tam 14.haftama girdim fakat ben hala yorgun, bitkin, uyuşuk yataktayım yapmam gereken işler var fakat enerjim yok. Kahvaltımı yaptım ama çay kahve içmediğim için mi böyle ayılamıyorum bilmemO eski halimden eser yok şimdi nerde eski enerjik, hiperaktif, yerinde duramayan ben, bebek ana rahmine düştüğünden beri, hamileliğimden haberim olmadan önce 3. 4.haftalarda da aynen böyleydim, psikolojik değil yani, var mı benim gibi olan
bende çok yoruluyorum oturunca kalkmak istemiyorum neyseki işyerinde koca gün oturuyorum evdede saolsun eşim işleri yapıyor annemlerde kızımla çok ilgileniyor hakkını ödeyemem hiçbirininBen aynen senin gibiyim. Şu an işyerinde bayılacak kadar yorgun hissediyorum. Öyle zor geliyorki, evde olsam yataktan çıkmam
teşekkür ederim canım :) :) :)hayırlı olsun canım gözünüzaydın :)
Havvaku hayirli olsun oglun.. Rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Cinsiyeti ogrenenler anketi oylasin lutfen cok merakliyim bende haftaya bakalim kontrolum.
saol canım benim anket çoğunluk erkek diyor inş en kısa zamansda sende öğrenirsin :)Havvaku hayirli olsun oglun.. Rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Cinsiyeti ogrenenler anketi oylasin lutfen cok merakliyim bende haftaya bakalim kontrolum.
aaaa neden öyle birşey istediki zaten yatış pozisyonun ultrason ekranına uygun oluyor ben 5 dakika seyrettim resmen , birdahaki gittiğinde mutlaka seyret en özel anlar bunlar . bizde sonradan videoya çekmek istedik vurdu karnıma ama zıplamadı sıpaBen onu göremedim ne yazık ki,merak edip ekrana bakmak için başımı çevirince hareket etmememi söyledi doktor,sadece ultrason çıktılarında gördüm ve farklı pozisyonlardaydı ben de demek ki yazıldığı gibi hareketli diye düşündüm bu arada ,ikili testteki ultrason görüntüsünde duruşunu ayarlayabilmek için doktor ultrason cihazının baş kısmıyla karnıma pat pat vurdu birkaç kez , görmek isterdim o anlarda bebeğin ne yaptığını
Aynen canım bende öyleyim, 2 haftaya geçer diye düşünüyorum inşallah artık...Bugün tam 14.haftama girdim fakat ben hala yorgun, bitkin, uyuşuk yataktayım yapmam gereken işler var fakat enerjim yok. Kahvaltımı yaptım ama çay kahve içmediğim için mi böyle ayılamıyorum bilmemO eski halimden eser yok şimdi nerde eski enerjik, hiperaktif, yerinde duramayan ben, bebek ana rahmine düştüğünden beri, hamileliğimden haberim olmadan önce 3. 4.haftalarda da aynen böyleydim, psikolojik değil yani, var mı benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?