2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
merhaba kızlar dün başımdan geçen talihsizliği yazmıştım bugün gittik doktora şükürler olsun bebeğim iyi.. kafa üstü yatıyordu valla:)) cinsiyeti de öğrendik bizimki de erkek:) dörtlü tarama için kan falan alındı 3.5 kilo almışım doktor dikkat et dedi ..bebeğim iyi çok şükür gerisinin önemi yok:))

Gözünüz aydın :)
Dünkü mesajınızı görmemiştim siz söyleyince baktım geçmiş olsun :) ama bebişlerimizin içinde bulundğu sıvı hava yastığı gibiymiş direkt karnımıza sert bir darbe almadıkça bir şey olmazmış. Allah korusun hepimizin bebişlerini :)

Merhabalar kızlar. bende sağlık ocağına gittim sabaha kan tahlili verdim, tansiyonum ve kilo kontrolüm yapıldı ve bebeğimin kalp seslerini duydum pıt pıt çok duygulandım uzun zaman olmuştu....

Sevvvoo geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebeğinin durumunun iyi olmasına ve cinsiyetini öğrenmenize sevindim ben de haftaya c.tesi gününü iple çekiyorum.. İnşallah sağlıklı haberlerini alırım ve cinsiyetimizi öğrenirim.

Ne güzelmiş canım ,ben devlet hastanesine gidiyorum , bir kez özele gitmiştim oradan dediğin gibiydi karşıda ekran vardı ,keseyi de orada görmüştüm nedense güvenemedim özele ve devletten devam ediyorum şu an

amiiinn:) öyleymiş valla dün ömrümden ömür gitti allah korumuşş :)

teşekkür ederim canım darısı başına:)

Çok sevındım canım Şükürler olsun prens geliyor demek harıka sağlıkla gelsin inşallah

Acıbadem'de Mustafa Taş'ı öneririm.

Kızlar şimdi 2li testler iyi çıktı ya 3 lüye filan ne gerek var yani benim birdahakinde o yapılcak heralde doktorum bir şey dememişti ama internetten baktığım kadarı ile 16-20 hafta arası yapılıyor.

Gözün aydın canım ,erkekler önde gidiyor,Kasım bebeklerinin çoğu erkek olacak galiba :)

Kızlar şimdi 2li testler iyi çıktı ya 3 lüye filan ne gerek var yani benim birdahakinde o yapılcak heralde doktorum bir şey dememişti ama internetten baktığım kadarı ile 16-20 hafta arası yapılıyor.
Benim doktorum kan testine bakıcaz değerlerine göre üçlü dörtlü testi yapmayabiliriz dedi. ihtimal de 200 de birmiş yanı 200 de 1 bile çıksa yapıyorlarmış

Benim doktorum kan testine bakıcaz değerlerine göre üçlü dörtlü testi yapmayabiliriz dedi. ihtimal de 200 de birmiş yanı 200 de 1 bile çıksa yapıyorlarmış
beniimki bir şey söylemedi ama ikili testim 10000 de 1 çıkmıştı sadece rutin 1ay sonra gel dedi okadar :/ zamanda geçmiyor cinsiyette öğreneemedim sıkıldım ay

günaydın bayanlarrrrrrr güzel mutlu bir gün geçirelim umarım akşam soldan sağa dönerken yine felaket bir sancı oldu karnımda sanki bişeyler yırtıldı
yüz üstü yatarken bende de hep oluyor yırtılıyormuş gibi kasılıyor heralde.. bu arada yüz üstü yatmamamız gerekiyor sanırım artık nasıl alışacağız

Kızlar hamilelik takvimlerinde neden 12+1 , 4. Ayın başlangıcı olarak kabul ediliyor , bilen var mı , 12+1 de 85 günlük oluyor , normalde 90'günü 3 ay olarak kabul ediyoruz

Kızlar hamilelik takvimlerinde neden 12+1 , 4. Ayın başlangıcı olarak kabul ediliyor , bilen var mı , 12+1 de 85 günlük oluyor , normalde 90'günü 3 ay olarak kabul ediyoruz
Ben hep bunu baz alıyorum Dr la da aynı gıdıyor

Eklentiler

• image.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…