2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır yoğunluktan foruma giremiyorum, 300 sayfadan fazla ilerlemiş o yüzden okuma fırsatı bulamadım
Dün nihayet ikili testim yapıldı, ancak saatler sürdü. Sıpa bir türlü doğru pozisyona gelemedi, 3 kere ultrasona girmek zorunda kaldım ama en sonunda ölçebildik. Ense kalınlığı, burun kemiği vs. normal, kan değerlerim için bir hafta kadar beklemem gerekecek.
Benim CMV testi bir türlü yapılamamıştı, dün sonuçları çıktı. CMV Igg çok yüksek çıktı (85,3), CMV Igm 1'in altında yani normal. Bu benim enfeksiyonu tekrar geçirdiğim anlamına geliyor hamileyken...Aranızda bu durumda olan var mı? Doktorunuz ne söyledi, doktora mail attım ama sanırım izine çıkmış şans işte...

ıgg geçmişte geçirdiğini temsil ediyor diye biliyorum yani ıgm negatif ıgg pozitif normal oluyor.

Allaha cok sukur idrara sik cikma yok bende ilerdede boyle olur umarimmmm

Kızlar saat 5'de doktor randevum var. Heyecandan duramıyorum evde Bugün büyük ihtimalle cinsiyeti kesin olarak öğreniriz diye umuyorum. Daha önce tahmin yapmıştı doktorum ama o haftalarda yanılma payı olduğu için hiç kesin gözüyle bakmadık. Ben istirahatli şekilde geçiriyorum hamileliğimi. İnşallah artık o da bugün itibariyle son bulur. Her şeyden önemlisi ben bugün minnoşumu görücem Bakalım nasıl karşılayacak beni. Sabahtan beri iletişim halindeyiz. Eğer uslu durur cinsiyetini gösterirsen hemen cicilerini almaya başlayacağım diyorum O'na:)) Anneyi dinler inşallah. Ay çok heyecanlıyım:))

hayırlı haberler ile gel inşallah

Valla aynıyız enerjı dolu günlerımı çok özlüyorum ama halimize ne kadar şükretsek yine azdır
Bi dönem ıstırahat vermıstı Dr tuvalet harıcı kalkmak yoktu sonrada hep dıkkatlı ol dedı o Yüzden artık hep öyle uyuz uyuz ıs yapıp dolanıyorum içimden gelmiyor zaten ve aynen hamile olduğumu bılmeden başlamıştı asırı uyku zorlanma sımdı bırde hemencecik belim ağrıyor falan oy oy hava almaya çıksak çarpıyor Temiz hava 2 gündür asırı yorgunum

Ay hadi inşallah Sağlıklıdır küçük mınnos
Okudukça ben heycanlanıyorum

Benim 3.bebegim nasipse inşallah, kesinlikle bundan istiyorum,özellikle ilk zamanlar dikişin falan oluyo,hop ordan alıp takarsin memeye miss walla..çok sevdim..

Benim sıpa söz dinlemedi göstermedi seninki gösterir inşallah :)

merhaba ben aralık annesiyim
size sormak istediğim bişi var
bulantılarınız ne zaman geçti acaba
cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba ; bebeğiniz hayırlı olsun .
Benim hiç bulantım olmadı olan arkadaşların çoğunun 12-14 haftalarda bitti ya da azaldı kimisinin hala devam ediyor. Yani biraz bünyeye göre değişiyor sanıyorum :)

Bunu ayrı beşik olarak da kullanıyorsun canım :) yanı açılıp yatağa monte de oluyor. Fiyatı, çok az kullanılacağı için fazla onu kabul ediyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…