- 23 Haziran 2008
- 316
- 113
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.321
ıgg geçmişte geçirdiğini temsil ediyor diye biliyorum yani ıgm negatif ıgg pozitif normal oluyor.Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır yoğunluktan foruma giremiyorum, 300 sayfadan fazla ilerlemiş o yüzden okuma fırsatı bulamadım
Dün nihayet ikili testim yapıldı, ancak saatler sürdü. Sıpa bir türlü doğru pozisyona gelemedi, 3 kere ultrasona girmek zorunda kaldım ama en sonunda ölçebildik. Ense kalınlığı, burun kemiği vs. normal, kan değerlerim için bir hafta kadar beklemem gerekecek.
Benim CMV testi bir türlü yapılamamıştı, dün sonuçları çıktı. CMV Igg çok yüksek çıktı (85,3), CMV Igm 1'in altında yani normal. Bu benim enfeksiyonu tekrar geçirdiğim anlamına geliyor hamileyken...Aranızda bu durumda olan var mı? Doktorunuz ne söyledi, doktora mail attım ama sanırım izine çıkmış şans işte...
Allaha cok sukur idrara sik cikma yok bende ilerdede boyle olur umarimmmmkatılıyorum. eşim dün akşam diyo ''aaaa baya belli oluyo artık!''bi bakıyoruz sabaha geçiyor.
bir de daha az büyük tualete çıkıyorum. normalde hergündü.şimdi anca 3 güne bir.
ama geceleri en az 4 kez kalkıyorum küçük için. bilmiyorum sizin nasıl? acaba sık idrar geceleri şimdiden şekerle yada idrar yolu enfeksiyonuyla ilgili olabilir mi? yanma vs yok ama çok uyanıyorum ben geceleri.
Yaaaaaa hic haberim yokruahhh bittim hepsine çok güzeller....güle güle sağlıkla giysin inşallah bu arada aldığımız eşyaları paylaştığımız bbir sayfada var istersen oraya da ekleyebilirsin aldıklarını ''2015 kasım bebeklerinin yeni cicileri'' ismi
Ici morlasmissa yeme sakinne unutkan oldum ben ya yumurta haşlayayım dedim
unuttum gitti 20 dk filan oldu allahtan suyu bitmemiş yenirmi böyle çok fazla haşlanınca sorun olurmu acaba
Kızlar saat 5'de doktor randevum var. Heyecandan duramıyorum evde Bugün büyük ihtimalle cinsiyeti kesin olarak öğreniriz diye umuyorum. Daha önce tahmin yapmıştı doktorum ama o haftalarda yanılma payı olduğu için hiç kesin gözüyle bakmadık. Ben istirahatli şekilde geçiriyorum hamileliğimi. İnşallah artık o da bugün itibariyle son bulur. Her şeyden önemlisi ben bugün minnoşumu görücem Bakalım nasıl karşılayacak beni. Sabahtan beri iletişim halindeyiz. Eğer uslu durur cinsiyetini gösterirsen hemen cicilerini almaya başlayacağım diyorum O'na:)) Anneyi dinler inşallah. Ay çok heyecanlıyım:))
Valla aynıyız enerjı dolu günlerımı çok özlüyorum ama halimize ne kadar şükretsek yine azdırBugün tam 14.haftama girdim fakat ben hala yorgun, bitkin, uyuşuk yataktayım yapmam gereken işler var fakat enerjim yok. Kahvaltımı yaptım ama çay kahve içmediğim için mi böyle ayılamıyorum bilmemO eski halimden eser yok şimdi nerde eski enerjik, hiperaktif, yerinde duramayan ben, bebek ana rahmine düştüğünden beri, hamileliğimden haberim olmadan önce 3. 4.haftalarda da aynen böyleydim, psikolojik değil yani, var mı benim gibi olan
Ay hadi inşallah Sağlıklıdır küçük mınnosKızlar saat 5'de doktor randevum var. Heyecandan duramıyorum evde Bugün büyük ihtimalle cinsiyeti kesin olarak öğreniriz diye umuyorum. Daha önce tahmin yapmıştı doktorum ama o haftalarda yanılma payı olduğu için hiç kesin gözüyle bakmadık. Ben istirahatli şekilde geçiriyorum hamileliğimi. İnşallah artık o da bugün itibariyle son bulur. Her şeyden önemlisi ben bugün minnoşumu görücem Bakalım nasıl karşılayacak beni. Sabahtan beri iletişim halindeyiz. Eğer uslu durur cinsiyetini gösterirsen hemen cicilerini almaya başlayacağım diyorum O'na:)) Anneyi dinler inşallah. Ay çok heyecanlıyım:))
Benim 3.bebegim nasipse inşallah, kesinlikle bundan istiyorum,özellikle ilk zamanlar dikişin falan oluyo,hop ordan alıp takarsin memeye miss walla..çok sevdim..ya benim eşim mobilyacı bundan yaptırayım dedim ama ablam dediki gece çocuk öyle yatmıyor yanında tatlım yalan o dedi mecburi ayağa kalkman lazım dedi yani o çok kullanışsız dedi ben sormuştum yani daha önce
Boya konusun da hıc fıkrım yok ama mecburı bırazda degıl mı galıba 3 aydan sonra bıtkısel olabılıyor galıba dıye bılıyorum Dr ne dıyor bu durumaben saçlarımı ne zaman boyatacağım ya bembeyaz oldu önlerim
Kızlar saat 5'de doktor randevum var. Heyecandan duramıyorum evde Bugün büyük ihtimalle cinsiyeti kesin olarak öğreniriz diye umuyorum. Daha önce tahmin yapmıştı doktorum ama o haftalarda yanılma payı olduğu için hiç kesin gözüyle bakmadık. Ben istirahatli şekilde geçiriyorum hamileliğimi. İnşallah artık o da bugün itibariyle son bulur. Her şeyden önemlisi ben bugün minnoşumu görücem Bakalım nasıl karşılayacak beni. Sabahtan beri iletişim halindeyiz. Eğer uslu durur cinsiyetini gösterirsen hemen cicilerini almaya başlayacağım diyorum O'na:)) Anneyi dinler inşallah. Ay çok heyecanlıyım:))
Malesef henüz geçmedimerhaba ben aralık annesiyim
size sormak istediğim bişi var
bulantılarınız ne zaman geçti acaba
cevaplarsanız çok sevinirim
merhaba ben aralık annesiyim
size sormak istediğim bişi var
bulantılarınız ne zaman geçti acaba
cevaplarsanız çok sevinirim
ya benim eşim mobilyacı bundan yaptırayım dedim ama ablam dediki gece çocuk öyle yatmıyor yanında tatlım yalan o dedi mecburi ayağa kalkman lazım dedi yani o çok kullanışsız dedi ben sormuştum yani daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?