- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.681
Merhaba annişler benim hesaplarıma göre 1 aralık çıkıyor ama belki kasım anneside olabilirim belli olmaz sat 24/02/2015 11 haftalığım nasılsınız ... Ben biraz kilom yüksek olduğu için benden her gün kan şekerimi ölçümü istedi dr. aranızda benim gibi olan varmı ?
hiç bir fikrim yok canım :)Ahaha olunca hic sevimli gelmiyor ama. Nevresimden oje cikar mi? Asetonla sildim ama cikmadi.
bende park yatak almak istiyorum ama kararsızım acaba kaç yaşına kadar yatar ki biliyomusunben kızımda mobilya beşik almıştım büyüyebilen daha sonra beşiği bozduk yatağa çevirdik ama çok dar kullanamıyor malesef hep düşüyor geceleri o yüzden park beşik alıcam kısmetse mobilya için yerde yok zaten odada
kandırmış sizin sıpa demekki :) sanki sende hep kız mı hissediyordun yanlış mı hatırlıyorum ?Selam herkese. 2li test sonuclarim iyi çıktı ve kızımız geliyor :) Dr 10 ve 11. Haftada erkege benziyor dedi annemde herseyi mavi aldi kızımı erkek sanacaklar
Ya benim ilk çocuğumm. Şuan iş için kullandığım bir odam var içinde masa, sandalya, bilgisayar var. Ütü içinde orayı kullanıyorum tabi. Orayı oda mı yapsam? Nasılsa neredeyse boş bir odada. Sadece yanıma beşik koymak istemedim ama bilemiyorum, sizler daha tecrubelisiniz.
hayırısı olsun canım gözünaydınSelam herkese. 2li test sonuclarim iyi çıktı ve kızımız geliyor :) Dr 10 ve 11. Haftada erkege benziyor dedi annemde herseyi mavi aldi kızımı erkek sanacaklar
kızımda almamıştık canım sadece mobilya beşik almıştık şuan kızımın odasında yatak olarak duruyor dolabı var pembe halısı pembeli zebra perdesi falan o oda onun yanii bir kız daha gelirse sorun yok ama erkek gelirse napçaz bilmiyorumbende park yatak almak istiyorum ama kararsızım acaba kaç yaşına kadar yatar ki biliyomusun
Merhaba annişler benim hesaplarıma göre 1 aralık çıkıyor ama belki kasım anneside olabilirim belli olmaz sat 24/02/2015 11 haftalığım nasılsınız ... Ben biraz kilom yüksek olduğu için benden her gün kan şekerimi ölçümü istedi dr. aranızda benim gibi olan varmı ?
eşim aktardan çatlak yağı aldı karışık bişey içinde kakao badem portakal falan bişeyler vardı sanırım ama daha hiç sürmedim. kızımda bir kutu lierac kullanmıştım ama çok pahalı bu sefer almıycam diğer yağlarda işe yarıyor çatlayacaksan hiçbişey işe yaramıyor herkesin vücudu farklı malum..Kızlar ya çatlak kremi almadım. Drye de sormayı unuttum. Siz başladınız mi ne kullanıyorsunuz ???????
bende sendenimilk bebeğim
boş odası var . almışken dolap yatak almak istiyorum ama hem benim yanıma beşik hem odasına yatak gereksiz geliyor.
park yatak alıp sonra odasına mı taşısam diyorum.
ama küçük de olsa gündüzleri odasında uyusun istiyorum kafam bir dünya
mobilya beşikler büyüyünce dar oluyomuş senin dedğin gibi o yüzden vaz geçtim bende.park yatak dedim en azından katlayıp kaldırması kolay olur kısmet bakalım... 2. çocuğu düşünerek beyaz yada krem alayım barikızımda almamıştık canım sadece mobilya beşik almıştık şuan kızımın odasında yatak olarak duruyor dolabı var pembe halısı pembeli zebra perdesi falan o oda onun yanii bir kız daha gelirse sorun yok ama erkek gelirse napçaz bilmiyorum
Merhaba canım Nasıl ölçüm yapıyorsun kaç saate bir ben bir aç birde tok 2 saat ara ile ölçüm yaptım... senden nasıl istedimerhaba tatlım şeker ölçüm cihazı almak zorunda kaldım dün ben doktor hergün ölçmelisin dedi
bende sendenimilk bebeğim
boş odası var . almışken dolap yatak almak istiyorum ama hem benim yanıma beşik hem odasına yatak gereksiz geliyor.
park yatak alıp sonra odasına mı taşısam diyorum.
ama küçük de olsa gündüzleri odasında uyusun istiyorum kafam bir dünya
ben 8 haftamdan beri bebeyağı kullanıyorum sabah akşamKızlar ya çatlak kremi almadım. Drye de sormayı unuttum. Siz başladınız mi ne kullanıyorsunuz ???????
Bence o bebekten bebeğe değişicek birşey canım. Bazı bebekler çok uyuyor bazıları annesini istiyor ne biliyim. Küçük bir beşik ilk aylar için bizim yatağımızın yanında. Daha sonra gitsinler odalarına aaa
Benimde sorunum güzel mobilya bulamamak! Hepsi karışık kuruşuk, ben düze birşey istiyorum. Çok beğendiğim (Saloni gibi) markalar bebek odası yapmıyorİkea'dan alıp güzel bir odamı tasarlasam acepp. Bilemiyorumm bilemiyorumm.
Merhaba canım ilk gebeliğim ama kan şekirim ölçümünde 118 çıkmıştı açlık ondan öçmemi istedi dr. :)merhaba benimde yüksek kilom bir kaç arkadaşımızın daha öyle ama şeker ölçümü filan istemedi kimseden bildiğim kadarıyla. Şeker hastalığınız yada daha önce gebelik şekerine bağlı kaybınızmı oldu önlem alıyordur belki.
hiç bir fikrim yok canım :)
Merhaba;benimde cmv igm şüpheli çıkmıştı 1 in altındaydı ama igg aynı şekilde 85 çıktığı için ve igm de sınırda çıktığı için 3 4 günüm zehir oldu.çünkü internetten sonuçlarını okudum ve çok üzülmüştüm.tabi sonra avidite testi yapıldı bu test bu enfeksiyonu şimdimi geçiriyorsun yoksa geçmişte mi geçirdin onu gösteriyor.benim yüksek avidite yani geçmişte geçirdiğim ortaya çıktı.daha önce geçirildiyse bebeğe hiç bir zararı yok.
sizden avidite istenmedi mi?
hayırlısı artık canımmobilya beşikler büyüyünce dar oluyomuş senin dedğin gibi o yüzden vaz geçtim bende.park yatak dedim en azından katlayıp kaldırması kolay olur kısmet bakalım... 2. çocuğu düşünerek beyaz yada krem alayım bari
sende ufak değişikliklerle ayarlıcan artık belkide kız gelir
teşekkür ederim evet benim çok zor ama gerçekten çok zor teşekkür ederim mesajlarınız için hpinizden allah razı olsunCanım burada bence ayırt etmen gereken şey şu .. O beni kıskandıracak ne yapıyor? Boşanırsak mutlu olacakmıyım?
Ben eşimi hala kıskanırım, fakat kesinlikle başlara ki gibi değil (sevgili döneminde). Bir gün oturdum ve düşüdüm "ya ben neden kıskanıyorum? Bana ne yapıyor da ben kıskanıyorum?" Evet başlarda hataları oldu, benim de olduğu gibi. Fakat artık 5 seneye yakındır beraber ve 8 aylık evliyiz. Diyorumki bu adam benimle evlendi. Ben ne arıyorum sürekli; Telefonunda, Facebookunda, Watsappında. Artık kendi kendime daralmaya başladım. Ve anladımki sorun onda değil. Sorun bende ve özgüven eksikliğimde.
Bazı şeyleri oluruna bırak. Eğer seni aldatmıyorsa, birşeyler saklamıyorsa, evine geliyorsa ona ilgi göster. İçindeki o saçma kıskançlığı dindir. Dua et.. Boşanmayı okadar sık duyuyorumki. Boşanmak okadar kolay değil. Nekadar emekle evleniyoruz, nasıl yollardan geçiyoruz. Düşünürken bile duygulanıyorum... Sukunetli ve sabırlı ol canım benim. Gerekirse terapi alın. AMA önce kendini düzelt, ve bu düşüncelerin nereden geldiğini anlamaya çalış.
Kolay gelsin güzelim. Alileni koru.
Batıl inanç bunların hepsi...Ne alakası var saç ile bebek ömrünün...Bu tarz inançların İslam'da da yeri yok zaten. Örneğin gece sakız çiğnersen ölü eti çiğnemiş olursun, yada gece tırnak kesersen bilmem ne olur hikayelerinin hepsi Yahudi inançlarıdır. Mesela mezara su dökmek de Şaman adetidir...Gidin kestirin bence :)Bende aynı durumdayım baya uzun saçlarım kestirmek istiyorum ama bende duymuştum bebeğin ömrü kısalır diye kestiremiyorum eşimde kızıyor saçmalama gir kestir diyo şaştım kaldım napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?