2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

merhaba benimde yüksek kilom bir kaç arkadaşımızın daha öyle ama şeker ölçümü filan istemedi kimseden bildiğim kadarıyla. Şeker hastalığınız yada daha önce gebelik şekerine bağlı kaybınızmı oldu önlem alıyordur belki.

Ahaha olunca hic sevimli gelmiyor ama. Nevresimden oje cikar mi? Asetonla sildim ama cikmadi.
hiç bir fikrim yok canım :)

bende park yatak almak istiyorum ama kararsızım acaba kaç yaşına kadar yatar ki biliyomusun

bende sendenim ilk bebeğim
boş odası var . almışken dolap yatak almak istiyorum ama hem benim yanıma beşik hem odasına yatak gereksiz geliyor.
park yatak alıp sonra odasına mı taşısam diyorum.
ama küçük de olsa gündüzleri odasında uyusun istiyorum kafam bir dünya

Selam herkese. 2li test sonuclarim iyi çıktı ve kızımız geliyor :) Dr 10 ve 11. Haftada erkege benziyor dedi annemde herseyi mavi aldi kızımı erkek sanacaklar
hayırısı olsun canım gözünaydın benim dr da inatla netleşsin ozamn söyliycem derken galiba bu karışıklığı önlemek istiyor

bende park yatak almak istiyorum ama kararsızım acaba kaç yaşına kadar yatar ki biliyomusun
kızımda almamıştık canım sadece mobilya beşik almıştık şuan kızımın odasında yatak olarak duruyor dolabı var pembe halısı pembeli zebra perdesi falan o oda onun yanii bir kız daha gelirse sorun yok ama erkek gelirse napçaz bilmiyorum

Kızlar ya çatlak kremi almadım. Drye de sormayı unuttum. Siz başladınız mi ne kullanıyorsunuz ???????

merhaba tatlım şeker ölçüm cihazı almak zorunda kaldım dün ben doktor hergün ölçmelisin dedi

Kızlar ya çatlak kremi almadım. Drye de sormayı unuttum. Siz başladınız mi ne kullanıyorsunuz ???????
eşim aktardan çatlak yağı aldı karışık bişey içinde kakao badem portakal falan bişeyler vardı sanırım ama daha hiç sürmedim. kızımda bir kutu lierac kullanmıştım ama çok pahalı bu sefer almıycam diğer yağlarda işe yarıyor çatlayacaksan hiçbişey işe yaramıyor herkesin vücudu farklı malum..

Reactions: GCA

dayımın 3 aylık oğlu var maşallah kuşuma alınan beşik kullanılmadığı için bebeğin reflüsü olduğundan dolayı anne yanında yatmak zorunda kaldığından dolayı dayım alın hadi bu beşiği dedi bide onlarda bulunan bi anakucağı diyorlar sanırım yerde hem oturabiliyor hem yatabilen bişey onu da bize verdiler anlayacağınız ben sadece ikea dan bi tane yatak alıcam hapishane olanlardan allaha şükür elden ele geziyor sıra bizdeymiş demekki bu beşikler için

mobilya beşikler büyüyünce dar oluyomuş senin dedğin gibi o yüzden vaz geçtim bende.park yatak dedim en azından katlayıp kaldırması kolay olur kısmet bakalım... 2. çocuğu düşünerek beyaz yada krem alayım bari
sende ufak değişikliklerle ayarlıcan artık belkide kız gelir

Bence o bebekten bebeğe değişicek birşey canım. Bazı bebekler çok uyuyor bazıları annesini istiyor ne biliyim. Küçük bir beşik ilk aylar için bizim yatağımızın yanında. Daha sonra gitsinler odalarına aaa
Benimde sorunum güzel mobilya bulamamak! Hepsi karışık kuruşuk, ben düze birşey istiyorum. Çok beğendiğim (Saloni gibi) markalar bebek odası yapmıyor İkea'dan alıp güzel bir odamı tasarlasam acepp. Bilemiyorumm bilemiyorumm.

Ben ikeadan sade alacağım aksesuarla renklendirirm odasını.
büyüyünce de istediği gibi tercih etsin alırız odasını .düşüncem bu yönde.

Merhaba canım ilk gebeliğim ama kan şekirim ölçümünde 118 çıkmıştı açlık ondan öçmemi istedi dr. :)

Merhaba;

Cevabınız için teşekkür ederim. Bugün doktor cevap yazmış, sorun yok diye. CMV Igm 0,3 çıkmış ama benim kafama takıldı yine de. 1'in altı normal diyor referans aralığında ama bana da sanki avidite testi yapılmalı gibi geliyor. Kafam karışık

hayırlısı artık canım ama park beşikte kararlıyım eşimde park beşik diyo yatak odasında yanımızda durur yer var zaten taşımasıda kolay en az 1-1,5 yaşına kadar kullanılır herhalde

teşekkür ederim evet benim çok zor ama gerçekten çok zor teşekkür ederim mesajlarınız için hpinizden allah razı olsun
iyi ki varsınız...

Bende aynı durumdayım baya uzun saçlarım kestirmek istiyorum ama bende duymuştum bebeğin ömrü kısalır diye kestiremiyorum eşimde kızıyor saçmalama gir kestir diyo şaştım kaldım napsam
Batıl inanç bunların hepsi...Ne alakası var saç ile bebek ömrünün...Bu tarz inançların İslam'da da yeri yok zaten. Örneğin gece sakız çiğnersen ölü eti çiğnemiş olursun, yada gece tırnak kesersen bilmem ne olur hikayelerinin hepsi Yahudi inançlarıdır. Mesela mezara su dökmek de Şaman adetidir...Gidin kestirin bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…