2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
aslında kendimi de onu da kıskançlıklarımla üzeceğime ayrilim diyorum
yapacak bir şey yok ben başaramıyorum evliliği
bana göre değil demekki

Gunaydin anamm canim bal ve su boregi istedi simdi:)) Allahtan pastane altimda:))

laranjit nasıl oluyor faranjit gibi mi daha mı ağır dahamı hafif ?
bu tarz şehlerde buhar öneriyorlar boğaz burun açmak için

Gırtlak iltihaplanması laranjit oluyo. Bademciklerim doğuştan yok ve yıllardır laranjitim var. Burun tıkanması pek olmuyo ama Buhârî deneyebilirim

Tatlim ya hamilelikten oncede boylemiydi. Kac yillik evlisiniz?
1sene nişanlı kaldık evleneli 10 ay oluyor
evliliği başaramıyorum ben
onun genç bayan öğretmenlerle sürekli birlikte oluşu mesajlaşması
baktığı açık diziler açık siteler
kaldıramıyorum ben
herkes evliliği başaramaz ben de onlardan biriyim

Ilk bir yıl herkes için zorlu geçebilir , sonuçta birbirinizi tanıyorsunuz , türlü türlü huyunuzu fark ediyorsunuz vs

ay batan yer göbeğim değilmiş sanırım kasık üstü anaaaam inledim sankim ayaktan soğukta aldım ama bilemedim şimdi doktor kontrolüm yarın olduğundan ötürü duruyorum..

Bence bir aile psikologundan yardim alin, evlilik sorumluluk gerektirir ortada elle tutulur birsey yokken bana gore degil demek karnindaki cocuga ihanet oluyor biraz. Onu dunyaya getirmeyi siz sectiniz ve annesiyle babasiyla bir buyumek ister her cocuk. Bence asilamayacak seyler yok canim yazdiklarinda. Esinle konusup destek alin. Ondan sonrada mutsuzum diyorsan ayrilirsiniz. Mutsuz bir yuvada cocuk buyutmekte cok saglikli degil.

aslında kendimi de onu da kıskançlıklarımla üzeceğime ayrilim diyorum
yapacak bir şey yok ben başaramıyorum evliliği
bana göre değil demekki

Canım burada bence ayırt etmen gereken şey şu .. O beni kıskandıracak ne yapıyor? Boşanırsak mutlu olacakmıyım?
Ben eşimi hala kıskanırım, fakat kesinlikle başlara ki gibi değil (sevgili döneminde). Bir gün oturdum ve düşüdüm "ya ben neden kıskanıyorum? Bana ne yapıyor da ben kıskanıyorum?" Evet başlarda hataları oldu, benim de olduğu gibi. Fakat artık 5 seneye yakındır beraber ve 8 aylık evliyiz. Diyorumki bu adam benimle evlendi. Ben ne arıyorum sürekli; Telefonunda, Facebookunda, Watsappında. Artık kendi kendime daralmaya başladım. Ve anladımki sorun onda değil. Sorun bende ve özgüven eksikliğimde.
Bazı şeyleri oluruna bırak. Eğer seni aldatmıyorsa, birşeyler saklamıyorsa, evine geliyorsa ona ilgi göster. İçindeki o saçma kıskançlığı dindir. Dua et.. Boşanmayı okadar sık duyuyorumki. Boşanmak okadar kolay değil. Nekadar emekle evleniyoruz, nasıl yollardan geçiyoruz. Düşünürken bile duygulanıyorum... Sukunetli ve sabırlı ol canım benim. Gerekirse terapi alın. AMA önce kendini düzelt, ve bu düşüncelerin nereden geldiğini anlamaya çalış.

Kolay gelsin güzelim. Alileni koru.

anladım geçmiş olsun ilerlemeden önlemini al ben 10 gündür faranhjitten öldüm bittim ateş yok Allahtan :)

çok sağol canım aman ateş olmasın sende dikkat et.ateş tehlikeli allah korusun kızlardan aldığım önerileri deniycem hafif atlatmak umuduyla

Çok çabuk yargıya varmışsın.. ben evliliği başaramıyorum diye.
bebeği isteyerek mi yaptınız bilmiyorum ama nişanlılık farklı aynı evde yaşamak farklı
sen şuan hem evliliğe adapte olma sürecini hem anne olma sürecini aynı anda aşmaya çalşıyorsun asıl çıkmaz senin için burada başlıyor.
evliliğimin ilk yılı biz de her atıştığımızda ben sanki özgürlüğüm kısıtlanıyor gibi evlilik bana göre değil diyordum.
bu yıl gülüp geçiyorum. ne saçma şeylere kavga etmişim diye.
senin kıskançlık yüzünden sanırım. eşine rahatsız olduğun durumları söyle.
hem ev -hem iş -hem eş-hem bebek ,, ikinizde adapte sürecindesiniz. birbirinizi yanlış anlamanız muhtemel.
o yüzden sakin olun. dinleyin birbirinizi.

Erkek olma ihtimali yüksek , genelde hep erkek çıkıyor , istatistiğimiz bu yönde :)

Canim benim bir kizim var ya buda erkek olsun isterim ikisindende olsun ama benimki sans ya kiz cikar kesin

yarın ...bu arada göbeğimin altı rahatsızlık verecek şekilde batıyor normal mi tırstım ha?

abuuuv neddim ben özür dilerim

Merak etme deli gibi istahli olan cok yoktur topigimizde bir ben varim kahvalti yapmadim fikir oldu sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…