- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.641
alabilirsen eczaneden keçiboynuzu özü de al o da yumuşatıyor..
aslında kendimi de onu da kıskançlıklarımla üzeceğime ayrilim diyorumHormonlarimiz bize oyu oynuyor sanırım canım fazla hassas alınan kiskanciz :) Tabi eşler anlayışlı olmalı bize karşı. Önceden de kavga edermiydiniz. Takmamaya çalış mümkünse. Önce bebisini ve kendini düşün. Sakince konussan çok uzuldugunu anlatsan. Kavga edip bagirinca karşı taraf savunmaya geçtiği için anlaşmak derdini anlatmak zor oluyor çünkü. Ama sakince konuşunca daha iyi anlatirsin belki derdini
günaydın sultanlarım ballarım böreklerim sabah uyanırken yatakta gayri ihtiyari gerildim ..derken göbeğim yırtıldı sandım bir ağrı oturdu Allahtan çok uzun sürmedi..güzel günler sizin olsun umarım iyisinizdir
laranjit nasıl oluyor faranjit gibi mi daha mı ağır dahamı hafif ?
bu tarz şehlerde buhar öneriyorlar boğaz burun açmak için
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
haftaya bugün kıpırla görüş günüm
1sene nişanlı kaldık evleneli 10 ay oluyorTatlim ya hamilelikten oncede boylemiydi. Kac yillik evlisiniz?
hadi inşallahGunaydin canim benimde yarin gorus gunum cinsiyet belli olur umarim:))
Ilk bir yıl herkes için zorlu geçebilir , sonuçta birbirinizi tanıyorsunuz , türlü türlü huyunuzu fark ediyorsunuz vs1sene nişanlı kaldık evleneli 10 ay oluyor
evliliği başaramıyorum ben
onun genç bayan öğretmenlerle sürekli birlikte oluşu mesajlaşması
baktığı açık diziler açık siteler
kaldıramıyorum ben
herkes evliliği başaramaz ben de onlardan biriyim
Erkek olma ihtimali yüksek , genelde hep erkek çıkıyor , istatistiğimiz bu yönde :)Gunaydin canim benimde yarin gorus gunum cinsiyet belli olur umarim:))
yarın ...bu arada göbeğimin altı rahatsızlık verecek şekilde batıyor normal mi tırstım ha?birdahaki randevun ne zaman? Benim şafak 13
abuuuv neddim ben özür dilerimGunaydin anamm canim bal ve su boregi istedi simdi:)) Allahtan pastane altimda:))
yarın ...bu arada göbeğimin altı rahatsızlık verecek şekilde batıyor normal mi tırstım ha?
abuuuv neddim ben özür dilerim
Gırtlak iltihaplanması laranjit oluyo. Bademciklerim doğuştan yok ve yıllardır laranjitim var. Burun tıkanması pek olmuyo ama Buhârî deneyebilirim
1sene nişanlı kaldık evleneli 10 ay oluyor
kaldıramıyorum ben
aslında kendimi de onu da kıskançlıklarımla üzeceğime ayrilim diyorum
yapacak bir şey yok ben başaramıyorum evliliği
bana göre değil demekki
anladım geçmiş olsun ilerlemeden önlemini al ben 10 gündür faranhjitten öldüm bittim ateş yok Allahtan :)
1sene nişanlı kaldık evleneli 10 ay oluyor
kaldıramıyorum ben
Erkek olma ihtimali yüksek , genelde hep erkek çıkıyor , istatistiğimiz bu yönde :)
yarın ...bu arada göbeğimin altı rahatsızlık verecek şekilde batıyor normal mi tırstım ha?
abuuuv neddim ben özür dilerim
Ilk bir yıl herkes için zorlu geçebilir , sonuçta birbirinizi tanıyorsunuz , türlü türlü huyunuzu fark ediyorsunuz vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?