- 5 Mart 2008
- 344
- 163
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.661
merhaba kızlar
ayy inşallah
kendime arkadaş buldumbende 41 kiloyum şuan
inşallah canımçok sağol canım aman ateş olmasın sende dikkat et.ateş tehlikeli allah korusun kızlardan aldığım önerileri deniycem hafif atlatmak umuduyla
günaydın inşallah öyledir :)günaydın bayanlar biraz geç oldu ama anca geldim hastaneden devlet hastanesinde az önce kan tahlillerimi verdim cumartesi bebeği göremeye gideceğim hazırlıklı gidelim dimi tahlillerle falan umarım herşey yolundadır hepimiz için
oyy cimcimeee bunları duyunca kız çocuğu isteğim artıyor ya maşallah kızına :)Yaw bana bir kiz yetiyor ikincide olsa tirlatirim herhalde iki dk topikte takildim benim kiz ortalikta yoktu bi bakiyim napiyo dedim benim yatak odamda yataga oturmus tirnaklarina bir kirmizi bir yesil ojeyi karistirmis surmeye calisiyo kendine tabi nevresim ustu basi heryer oje.
Yaw bana bir kiz yetiyor ikincide olsa tirlatirim herhalde iki dk topikte takildim benim kiz ortalikta yoktu bi bakiyim napiyo dedim benim yatak odamda yataga oturmus tirnaklarina bir kirmizi bir yesil ojeyi karistirmis surmeye calisiyo kendine tabi nevresim ustu basi heryer oje.
oyy cimcimeee bunları duyunca kız çocuğu isteğim artıyor ya maşallah kızına :)
bana bir tane bundan lazım
ben kızımda mobilya beşik almıştım büyüyebilen daha sonra beşiği bozduk yatağa çevirdik ama çok dar kullanamıyor malesef hep düşüyor geceleri o yüzden park beşik alıcam kısmetse mobilya için yerde yok zaten odadaKızlar merhaba , bebek beşiğini nerden almayı olanlıyorsunuz. Mothercareden bayağı geniş bir beşik baktım. 5 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. Çevremdekiler de bebek beşikte çok kalmaz bir sene sonra çocuk odası döşersin diyorlar nasıl bazada yatacak ki. Deneyimli anneler fikirlerinizi öğrenebilir miyim
Canım demek seviyorsun paylasamiyorsun bunun için ayrılır mi insan. Esin çok mu tepki veriyor kiskancligina.aslında kendimi de onu da kıskançlıklarımla üzeceğime ayrilim diyorum
yapacak bir şey yok ben başaramıyorum evliliği
bana göre değil demekki
amin hayırlı ise versinAllah gonlune gore versin canim ne diyim
Kızlar merhaba , bebek beşiğini nerden almayı olanlıyorsunuz. Mothercareden bayağı geniş bir beşik baktım. 5 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. Çevremdekiler de bebek beşikte çok kalmaz bir sene sonra çocuk odası döşersin diyorlar nasıl bazada yatacak ki. Deneyimli anneler fikirlerinizi öğrenebilir miyim
hayırlısı olsun gözünüzaydın canımSelam herkese. 2li test sonuclarim iyi çıktı ve kızımız geliyor :) Dr 10 ve 11. Haftada erkege benziyor dedi annemde herseyi mavi aldi kızımı erkek sanacaklar
Benimde ilk kez dün gece karnimin içi gidiklandi :) Ama hissetmek için erken dedi dr. Anayim ben hissederim kızım gidiklandi benibendede oluyor ara ara normaldir heralde hatta bazen acaba tekmemi atıyor diyorum birden nefes kesiyor :)
Ben parkyatak kullanmistim zaten cogunlukla kendi yatagimda yatirdim gece kalk emzir yatir zor geliyordu cunku:) 2 yasinda da oda yaptik kenar korumasi var guzel guzel yatiyor simdi odasinda.
dilimi ısırarak söylüyorum :)masallah 41kere sorunsuz geciyor.Bana etrafimdakiler bu iştahli hallerimden,bulantı kusmalarimin olmamasından hep erkek herhalde dediler.Bicak-makasta da erkek cikmisti :)) Cin takvimine de bakmıştım laf olsun diye :) onda da erkek çıkıyordu Neysee Bugun 2'li testimin kan sonucunu da aldık,Allahım o kadar sevindim ki sonuc iyimis Cok şükür.Bundan buyuk mutluluk olur mu ya Hepimizin bebekleri Cok saglikli Cok hayırlı olsun inşallahhhh
Selam herkese. 2li test sonuclarim iyi çıktı ve kızımız geliyor :) Dr 10 ve 11. Haftada erkege benziyor dedi annemde herseyi mavi aldi kızımı erkek sanacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?