2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba annişler benim hesaplarıma göre 1 aralık çıkıyor ama belki kasım anneside olabilirim belli olmaz sat 24/02/2015 11 haftalığım nasılsınız ... Ben biraz kilom yüksek olduğu için benden her gün kan şekerimi ölçümü istedi dr. aranızda benim gibi olan varmı ?

çok sağol canım aman ateş olmasın sende dikkat et.ateş tehlikeli allah korusun kızlardan aldığım önerileri deniycem hafif atlatmak umuduyla
inşallah canım

günaydın inşallah öyledir :)

oyy cimcimeee bunları duyunca kız çocuğu isteğim artıyor ya maşallah kızına :)

Kızlar merhaba , bebek beşiğini nerden almayı olanlıyorsunuz. Mothercareden bayağı geniş bir beşik baktım. 5 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. Çevremdekiler de bebek beşikte çok kalmaz bir sene sonra çocuk odası döşersin diyorlar nasıl bazada yatacak ki. Deneyimli anneler fikirlerinizi öğrenebilir miyim

bana bir tane bundan lazım

ben kızımda mobilya beşik almıştım büyüyebilen daha sonra beşiği bozduk yatağa çevirdik ama çok dar kullanamıyor malesef hep düşüyor geceleri o yüzden park beşik alıcam kısmetse mobilya için yerde yok zaten odada

Ben parkyatak kullanmistim zaten cogunlukla kendi yatagimda yatirdim gece kalk emzir yatir zor geliyordu cunku:) 2 yasinda da oda yaptik kenar korumasi var guzel guzel yatiyor simdi odasinda.

Ben parkyatak kullanmistim zaten cogunlukla kendi yatagimda yatirdim gece kalk emzir yatir zor geliyordu cunku:) 2 yasinda da oda yaptik kenar korumasi var guzel guzel yatiyor simdi odasinda.

Ya benim ilk çocuğumm. Şuan iş için kullandığım bir odam var içinde masa, sandalya, bilgisayar var. Ütü içinde orayı kullanıyorum tabi. Orayı oda mı yapsam? Nasılsa neredeyse boş bir odada. Sadece yanıma beşik koymak istemedim ama bilemiyorum, sizler daha tecrubelisiniz.

Amiiiin işallahh Bu arada benimde iştah 0 + bulantılarım vardı bayağı ama erkek çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…