2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Benım evımde 2+1 küçük odada zaten bazalı bır yatak nevresım dolabım falan var bı de yatak odamın parçası tuvalet masam kendı odamıza sıgabılecek bır besık ıkeada buldum böyle mılı mılıne sığıyor hem balkon hem gardrop Açılıyor buz sımdılık onu düşünüyoruz dolabını da nevresım dolabımızın bır bolumunu ona ayırıcaz odası olana kadar ıdare edıcwz artık park yatak bıraz Hantal gıbıme gelıyor zaten aıleler kendı evlerıne alacaklar onlara gıttıkce yatacak yerı de olucak ınsallah boz sımdılık böyle düşündük ev küçük olunca sıkıntı ama bakalım

tatlım hakkaten karışmak istemedim, yaşının kaç olduğunu da bilmiyorum kıskançlık nedir? diye bir sorsam ne cvp verirsin bana??

Kızlar dün akşam progestan hapını içmedim , bugün de öğlen içmeyeceğim,doktor pek faydası yok, kullan kullanma sen karar ver diyince bana da cesaret geldi , günde 1 e indireceğim,hayırlısı bakalım ,inşallah Pazartesi de bırakırım

aynen katılıyorum hangisi olursa başka bi aşkla bağlanıcaz

TSH uçmuş sağolsun 2,65 olan 20,04 tahlilimde gayet iyiydik
bugün yapılanda 7,27 çıkmış
baya yükselmiş canım dr ilaç verdimi? benim 3.60 tı hemen ilaca başladık 15 gün sonra 2,60 a düştü şuan kaç bilmiyorum ilaca devamm..

Hakikaten annenin hissettiği çıkıyor; ) Dr bize erkeğe benziyor dedi ama ben kız hissediyorum kızım olacak

Ayrıntılı ultrasonu araştırıyorumda bnm gittigim hastanede 350 liraymış pahalı gbi geldi daha ucuz bi yer bilen varmı acaba istanbulda

Nasıl yani ? Eşin bu konu ile ilgili senin fikrini hiç sormuyor mu?

baya yükselmiş canım dr ilaç verdimi? benim 3.60 tı hemen ilaca başladık 15 gün sonra 2,60 a düştü şuan kaç bilmiyorum ilaca devamm..

ben zaten troid hastasıyım bi dengede oturamadım çok düşüktü hamileliğim başladığında sonra değişmeye başladı ama bu kadar yükselmesine inanamadım hamileliktendir dedi ablam bakalım ne olacak

anladım canım geçmiş olsun evet hamilelikte yükselebiliyormuş ilaçla dengelerler elbet

Ayrıntılı ultrasonu araştırıyorumda bnm gittigim hastanede 350 liraymış pahalı gbi geldi daha ucuz bi yer bilen varmı acaba istanbulda

o ne zaman yapılıyor ? herkese yapılıyor mu ?
Ya doktorların önceden söylemesi gerekmiyormu şimdi gittiğimde yapcak olsa ben yanımda 350 tl taşımak zorundamıyım nasıl hesabımı yapıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…