- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.741
Kızlar ben de park yatak düşünüyorum yatağımın yanına ama gardrobumuz bize bile zor yetiyor2+1 evim küçük odamda L köşem var.orayı çocuk odası yapmasam da bi dolap alıp oraya koymam şart.dolap almışken bi yatak da mı alsam.off kafam bu konuda çok karışık.lütfen bi akıl verin
1sene nişanlı kaldık evleneli 10 ay oluyor
evliliği başaramıyorum ben
onun genç bayan öğretmenlerle sürekli birlikte oluşu mesajlaşması
baktığı açık diziler açık siteler
kaldıramıyorum ben
herkes evliliği başaramaz ben de onlardan biriyim
Doktor bana da ilaç yazdı canım , 2 hafta kullanıp sonrasında kan vereceğimTSH uçmuş sağolsun 2,65 olan 20,04 tahlilimde gayet iyiydik
bugün yapılanda 7,27 çıkmış
gözünüzaydın canım hayırlı olsun10 gün önce NIFTY testi yaptırmıştım ve sonuçları dün aldık... :) Kızımız sağlıklıymış... :)
Buradan paylaşmak istedim... :) Gelsin pembişler...
aynen katılıyorum hangisi olursa başka bi aşkla bağlanıcazEvet , kızlar babaya çok düşkün , eşimin ilk evliliğinden bir kızı var annesiyle yaşıyor . Baba-kız birbirlerine aşık , kıskanıyorum valla , kızına bir aşkla bakıyor görmeniz lazım , anne - kız , baba-kız , anne -oğul , baba-oğul hepsinin ilişki dinamiği farklı sanırım
baya yükselmiş canım dr ilaç verdimi? benim 3.60 tı hemen ilaca başladık 15 gün sonra 2,60 a düştü şuan kaç bilmiyorum ilaca devamm..TSH uçmuş sağolsun 2,65 olan 20,04 tahlilimde gayet iyiydik
bugün yapılanda 7,27 çıkmış
Hakikaten annenin hissettiği çıkıyor; ) Dr bize erkeğe benziyor dedi ama ben kız hissediyorum kızım olacakgüzel haberlerini bekliyorum canım genelde annenin hissettiği çıkıo bende ben ve eşim erkek hissediyoduk en başından beri yanılmamışız benim sadece halsizliğim war hiç bişey yapasım yok sabah uyandığımda bile 2 saat sonra uykum gelio ama HERŞEYE DEĞER :)
Bana ilk başta erkek gibi geliyordu , şimdi de kız gibi geliyor ,benim durumum nasıl açıklanacak ? :)Hakikaten annenin hissettiği çıkıyor; ) Dr bize erkeğe benziyor dedi ama ben kız hissediyorum kızım olacak
bir kız bir oğlan :))))Bana ilk başta erkek gibi geliyordu , şimdi de kız gibi geliyor ,benim durumum nasıl açıklanacak ? :)
Nasıl yani ? Eşin bu konu ile ilgili senin fikrini hiç sormuyor mu?Kızlar moralim çok bozuk. Kayınvalide eşinden ayrılıp bizimle yaşiycakmış. Zaten evlendiğimizden beri söyleyp duruyor. Ben hiç istemiyorum. Eşime de bişey diyemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kv mutfaktayken oğlu varken iş yapar görünür, eşim gidince bırakır elindekini oturur beni izler gülerek. Ben de ters bişey demedim şu ana kadar. Bi de ameliyat olacakmış yazın bizde kalacak. Yazın ağırlaşırım kendime zor bakıcam ameliyatlı kadına nasıl bakayım. Bana akıl verin ne yapayım çok moralim bozuk
baya yükselmiş canım dr ilaç verdimi? benim 3.60 tı hemen ilaca başladık 15 gün sonra 2,60 a düştü şuan kaç bilmiyorum ilaca devamm..
anladım canım geçmiş olsun evet hamilelikte yükselebiliyormuş ilaçla dengelerler elbetben zaten troid hastasıyım bi dengede oturamadım çok düşüktü hamileliğim başladığında sonra değişmeye başladı ama bu kadar yükselmesine inanamadım hamileliktendir dedi ablam bakalım ne olacak
Ayrıntılı ultrasonu araştırıyorumda bnm gittigim hastanede 350 liraymış pahalı gbi geldi daha ucuz bi yer bilen varmı acaba istanbulda
Önce oğlun sonra kızın olacakBana ilk başta erkek gibi geliyordu , şimdi de kız gibi geliyor ,benim durumum nasıl açıklanacak ? :)
söylüyolar öyle pat diye yapmıyolar bilgi veriyolaro ne zaman yapılıyor ? herkese yapılıyor mu ?
Ya doktorların önceden söylemesi gerekmiyormu şimdi gittiğimde yapcak olsa ben yanımda 350 tl taşımak zorundamıyım nasıl hesabımı yapıcam :)
söylüyolar öyle pat diye yapmıyolar bilgi veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?