- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.781
Senin doğum tarihin daha önce de 31 Ekimmiydi?? Güncelleme mi yaptın?
hayırlı olsun canım benim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşşşşMerhaba güzel anne adayları ...uzun zaman giremedim..iş güç malüm...
Bende öğrendim ...oğluşum olacak...
Haklisin canim ama Geçecektir,belki dogumu bile beklemez,yakında düzelir.Bu donemde çıkan rahatsızlıklar doğumdan sonra olmuyormuş diye duymuştum ben.Hayatimda 1 defa mide agrisi cekmiatim o zamanda gunde 7 ilac kullaniyordum ilackari birakmamla duzElmisti.bu mide agrimda hamilelikte cikti troidimde hamilelikle cikti insallah biran once biter .istedigin gibi su icememek yemek yiyememek cok zor
Al benden de o kadar canım bende herkes gibi çok çok merak ediyorumanneler cinsiyetleri öğrenmeye başlamışsınız ne güzel...bakalım bende beklemedeyim meraktan çatlamak üzereyim ger günüm kız mı erkek mi acaba demek le geçiyor
18 haziran uzun değilimi yaaa
İnsallah gecer cunku insan hamileligini doya doya yasayamiyor.Haklisin canim ama Geçecektir,belki dogumu bile beklemez,yakında düzelir.Bu donemde çıkan rahatsızlıklar doğumdan sonra olmuyormuş diye duymuştum ben.
gözünüzaydın canım hayırlı olsunMerhaba güzel anne adayları ...uzun zaman giremedim..iş güç malüm...
Bende öğrendim ...oğluşum olacak...
yaşım 30 evet olgun olmalıyım ama ben sadece bu konuda olgun olamıyorum
kıskançlık değil senin yaptığın saplantı diceksiniz haklısınız
kıskançlık:bir kadının kocasını fazlasıyla tatmin ettiği halde adamın başka şeylere çok rahat bakabilmesi
Canım baya yüksek çıkmış tatlım ilaç vermişdir muhakkak dr. değilmi ? hamilelikte bazen böyle olabiliyor canım ilaçını içersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum dr. ne dedi bir şey önerdimi...TSH uçmuş sağolsun 2,65 olan 20,04 tahlilimde gayet iyiydik
bugün yapılanda 7,27 çıkmış
yok değildi.
2 kasım sat 'a göre ama gelişimi öndeymiş. 2 güncük doğum ekime kaydı yani.
zaten kasımın ilk haftası bekleyenlerin bir çoğu ekim annesi olacak bence
Canım baya yüksek çıkmış tatlım ilaç vermişdir muhakkak dr. değilmi ? hamilelikte bazen böyle olabiliyor canım ilaçını içersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum dr. ne dedi bir şey önerdimi...
yok değildi.
Arkadaşım allah yardımcın olsun. Kolay birşey değil. Ben eşinin annesine çok kızıyorum. Anlayışsızlıklarına tahammül edemiyorum. Hepimiz zamanı gelecek belki annemizle kayınvalidemizle yaşıyacağız ama çok mecburi durumda . çok yaşlanır eşi yoktur çaresizdir tabiki sokağa atacak halimiz yok ama bu bana biraz şımarıklık geliyor.Valla dün sormadan etmeden ameliyatı burda ol dedi ama konuştum kendime zor yetiyorum, lavaboya vs kalkacak benim faydam olmaz gücüm yetmez dedim daha kötü olur dedim de; sadece haklısın dedi. Allah sonumuzu hayretsin. Dik dik de söylenmiyor illa yumuşak konuşulacak o sinirimle bile
Ben ilk çocuğumda kayınvalidem sağolsun bebek odasını almıştı ve bomboş bekleyen odamızı döşemiştik. Ama ilk aylarda yanımda minik sepette yatmıştı. Gündüz ise hep kendi odasında yatağında yatırdım. Bazen sepetle mutfağa, salona yanıma aldım.. Gece ilk bir iki ay çok sık uyanıyor. O nedenle yanında olması senin için rahat olur. Ama odasına gider gelirim dersen onu sen
yok değildi.
belki de olur belli olmazBenimkide 31 Ekim olsaa. Benim kendi doqum günüm 31 Ekim, eşimin 30 Ekim. 3'ünü bir kutlardıkk
Ben şimdilik erken diye sadece katkısız vazelin aldım. Göğüslerime ve göbeğime sürüyorum banyodan sonra. O kremler kafamı çok karıştırıyor almak şartmı diye emin olamıyorum . herkes fikrini paylaşsın kızlarKızlar ya çatlak kremi almadım. Drye de sormayı unuttum. Siz başladınız mi ne kullanıyorsunuz ???????
bence gereksiz 9 ay boyunca kullannanlardada çatlak oluşuyor genetik beyz tenli olmaz ve hızlı kilo almak etkiliyor diye düşünüyorum bebek yağları vazelin yeterli benceBen şimdilik erken diye sadece katkısız vazelin aldım. Göğüslerime ve göbeğime sürüyorum banyodan sonra. O kremler kafamı çok karıştırıyor almak şartmı diye emin olamıyorum . herkes fikrini paylaşsın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?