2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayatimda 1 defa mide agrisi cekmiatim o zamanda gunde 7 ilac kullaniyordum ilackari birakmamla duzElmisti.bu mide agrimda hamilelikte cikti troidimde hamilelikle cikti insallah biran once biter .istedigin gibi su icememek yemek yiyememek cok zor
Haklisin canim ama Geçecektir,belki dogumu bile beklemez,yakında düzelir.Bu donemde çıkan rahatsızlıklar doğumdan sonra olmuyormuş diye duymuştum ben.

BAK hayat senin hayatın bugünü bir daha asla yaşamayacaksın belki kimilerine göre ters gelecek yazacaklarım ama bende 33 yaşındayım 11 aylık evliyim kıskançlığım yok fakat ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum 2 tane görümcem 1 kaynım var onlarla uğraşması çok zor trip yapıolar sanki ben onlardan zorla aldım evlendim eşimi velhasıl kelam dert çok anlayacağın hepimizde ayrı dert var kendine güveniyorsan eşinle konuş asla ama asla kendini küçültme sen onun kadınısın bunu unutma nikahlı karısısın başka kadınlarla arasındaki münasebeti sor otur açık açık konuş zaten inkar edecektir çünkü tamamiyle senin kıskançlık dediğin şeyden kaynaklı bu arada benim eşimde netten o sitelere girip videolara izlior benim için sıkıntı yok senin ne istediğin önemli boşanmak istiyorsan boşan bebeği istemiyorsan 15 dk lık bi operasyon sürüyorsenin hayatın senin zamanın senin dakikaların sakın hiç birşeyi kafana takma sen bu dünyada teksin üzülmeye gelmedin bak bi yazı okudum bi yerde hepimiz için geçerli bu EĞER HERGÜN 1 DEFA DA OLSA İÇTEN KAHKAHA ATMIYORSANIZ O GÜN BOŞA GEÇMİŞTİR biz sana destek için buradayız yaşından dolayı çok da baskı yapılmaz sana o yüzden sen ne istersen onu yap tatlım

TSH uçmuş sağolsun 2,65 olan 20,04 tahlilimde gayet iyiydik
bugün yapılanda 7,27 çıkmış
Canım baya yüksek çıkmış tatlım ilaç vermişdir muhakkak dr. değilmi ? hamilelikte bazen böyle olabiliyor canım ilaçını içersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum dr. ne dedi bir şey önerdimi...

ben zaten troid hastasıyım tatlım ilaçda artırma yaptı şimdilik

yok değildi.
2 kasım sat 'a göre ama gelişimi öndeymiş. 2 güncük doğum ekime kaydı yani.
zaten kasımın ilk haftası bekleyenlerin bir çoğu ekim annesi olacak bence

oglumda 8 kasimda beklenen dogum tarihiydi ama 30.10.2010 da geldi oglum kasimi bekleyemedi
kasimin ortasinda olan terminler bile sezeryan olunacaksa ekimde olabiliyor. benim simdiki 12 kasim ama 4 gun onden gidiyormus sipa buda oglum gibi 30 ekimde gelirse oglumla ayni olacak dogum gunu iki seferdir kasim anneleri topigindeyim ilki ekimde geldi bari bu kasimi tuttursun

Arkadaşım allah yardımcın olsun. Kolay birşey değil. Ben eşinin annesine çok kızıyorum. Anlayışsızlıklarına tahammül edemiyorum. Hepimiz zamanı gelecek belki annemizle kayınvalidemizle yaşıyacağız ama çok mecburi durumda . çok yaşlanır eşi yoktur çaresizdir tabiki sokağa atacak halimiz yok ama bu bana biraz şımarıklık geliyor.

Benim kayınvalidem de alıyım dedi sağolsun. Fakat düğünümğz yakın zamanda oldu ve kimseye yük olmak istemiyoruz şuan. İki tarafta belirli şeyler alsın ama odayı biz yapalım diyoruz. Sepet çok mantıklı ilk aylarda. Gece kalkıp bebeğin odasına gidicemdee, ayakta emziricemde oo oo :) Dediğin gibi daha iyi olur.

Kızlar ya çatlak kremi almadım. Drye de sormayı unuttum. Siz başladınız mi ne kullanıyorsunuz ???????
Ben şimdilik erken diye sadece katkısız vazelin aldım. Göğüslerime ve göbeğime sürüyorum banyodan sonra. O kremler kafamı çok karıştırıyor almak şartmı diye emin olamıyorum . herkes fikrini paylaşsın kızlar

bence gereksiz 9 ay boyunca kullannanlardada çatlak oluşuyor genetik beyz tenli olmaz ve hızlı kilo almak etkiliyor diye düşünüyorum bebek yağları vazelin yeterli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…