2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bana ilk başta erkek gibi geliyordu , şimdi de kız gibi geliyor ,benim durumum nasıl açıklanacak ? :)
banada oyle gerci ben erkek olsun istiyordum hep hamile kalmadan once hamile kalinca hep kiz hissettim ruyamda bile kizimi gordum ama son iki haftadir erkek hissediyorum bu belirsizlik bendeki burda doktorlar 20 21.hataya kadar cinsiyet soylemiyorlar giciklar

Nasıl yani ? Eşin bu konu ile ilgili senin fikrini hiç sormuyor mu?

Valla dün sormadan etmeden ameliyatı burda ol dedi ama konuştum kendime zor yetiyorum, lavaboya vs kalkacak benim faydam olmaz gücüm yetmez dedim daha kötü olur dedim de; sadece haklısın dedi. Allah sonumuzu hayretsin. Dik dik de söylenmiyor illa yumuşak konuşulacak o sinirimle bile

17 18 haftadan itibaren yapiliyo sanirim bnm ablamda hamile 17 oldu bu hafta hftaya gtckti bi soriyim demis 350 lira demisler simdi hasekiden gün aldi bi de oraya gidicek iyiyse bnde oraya giderim

tatlım hakkaten karışmak istemedim, yaşının kaç olduğunu da bilmiyorum kıskançlık nedir? diye bir sorsam ne cvp verirsin bana??
yaşım 30 evet olgun olmalıyım ama ben sadece bu konuda olgun olamıyorum
kıskançlık değil senin yaptığın saplantı diceksiniz haklısınız
kıskançlık:bir kadının kocasını fazlasıyla tatmin ettiği halde adamın başka şeylere çok rahat bakabilmesi

Hayatimda 1 defa mide agrisi cekmiatim o zamanda gunde 7 ilac kullaniyordum ilackari birakmamla duzElmisti.bu mide agrimda hamilelikte cikti troidimde hamilelikle cikti insallah biran once biter .istedigin gibi su icememek yemek yiyememek cok zor

Kiskanclik durup dururken yok yani .karsindaki insan birseyler yapmis ki guvenin kalmamis hep ayni hatalari yapar mi diye dusunuyorsun demek ki.sen ne kadar kiskansan engellemeye calissan adamin yapacagi varsa yapar kendini uzmemeye calis Hersey olacagina varir hakkinda hayirlisi olsun

selam kizlar.
cinsiyetler belli olmaya baslamis ben hala beklemedeim cinsiyet icin 18 hazirana randevu verdiler.
test icin hala bi cevap alamadim bu saatten onra hastane cagirsada test icin kabul etmicem ikili test 14. haftaya kadar yapiliyor bende 14. haftam bitmek uzere 18 hazirani beklicem cinsiyeti ogrenmek icin pufff

Eeeee haklısında ne?ona göre çözüm bulsun.söz vermeyi gel demeyi biliyosa onuda düşüncek.zaten mantıklı bi adamsa ameliyatlı bir hastaya hamile kadının bakamayacağını düşünmeli.bence düşünüyodur sana kararını söyler bence yakında sabret sakın bebişi üzme

18 haziran uzun değilimi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…