- 21 Ağustos 2014
- 2.097
- 2.128
- 178
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.761
panikleme canım öyle bi durumda bi sonraki randevuyu yakın bi tarihe verip bilgilendiriyolar.bende 18.hafta bitince kontrole gidicem bakalım ne dicekben gittiğimde 17. haftada olucamda o tarihlerde yapılıyormuş sanırım panikledim :)
banada oyleBana ilk başta erkek gibi geliyordu , şimdi de kız gibi geliyor ,benim durumum nasıl açıklanacak ? :)
panikleme canım öyle bi durumda bi sonraki randevuyu yakın bi tarihe verip bilgilendiriyolar.bende 18.hafta bitince kontrole gidicem bakalım ne dicek
Nasıl yani ? Eşin bu konu ile ilgili senin fikrini hiç sormuyor mu?
Hayırlı olsunnSelam herkese. 2li test sonuclarim iyi çıktı ve kızımız geliyor :) Dr 10 ve 11. Haftada erkege benziyor dedi annemde herseyi mavi aldi kızımı erkek sanacaklar
Ne güzel bu doktorlar söylüyorlar , Pazartesi test sonucunu almak için gittiğimde umarım bana da söylerler 12+ 4 olmuş olacakHayırlı olsunnBana da 11+o da Kiz de dedi Dr Canim
yaşım 30 evet olgun olmalıyım ama ben sadece bu konuda olgun olamıyorumtatlım hakkaten karışmak istemedim, yaşının kaç olduğunu da bilmiyorum kıskançlık nedir? diye bir sorsam ne cvp verirsin bana??
Hayatimda 1 defa mide agrisi cekmiatim o zamanda gunde 7 ilac kullaniyordum ilackari birakmamla duzElmisti.bu mide agrimda hamilelikte cikti troidimde hamilelikle cikti insallah biran once biter .istedigin gibi su icememek yemek yiyememek cok zorMide sorunun hep var miydi yani? Hamilelikte olan şikayetler doğumdan sonra yokoluormus diye duyuyorum ben ama.Cok yakın bir arkadasım ilk 4 ay sürekli kustu,yemek yiyemiyordu.o bitti derken 6.ayinda kemik erimesi tanısı kondu,hamileliğinin kalanini bastonla geçirdi.Kemik erimesi nadir de olsa gorulebiliyormus gebelikte,ve tamamen geciciymis o da. Doğumunu yaptı ve hersey normale dondü.Seninki de bence geçecek doğumdan sonra,hic endiselenme tatlım.İnsallah butun ağrıların en kısa zamanda biter.
Cok iyi cikmis gozun aydin insallah bu sekilde devam ederiki gündür normal çıkıyo canım 11/7 hafta sonu çok yorulmuştum ondan oldu belki ama takip etmekte fayda var
Yihuu bir prenses daha geliyor10 gün önce NIFTY testi yaptırmıştım ve sonuçları dün aldık... :) Kızımız sağlıklıymış... :)
Buradan paylaşmak istedim... :) Gelsin pembişler...
hayırlısı olsun canım ewet gerçekten anneler hissediyor :)Hakikaten annenin hissettiği çıkıyor; ) Dr bize erkeğe benziyor dedi ama ben kız hissediyorum kızım olacak
Kiskanclik durup dururken yok yani .karsindaki insan birseyler yapmis ki guvenin kalmamis hep ayni hatalari yapar mi diye dusunuyorsun demek ki.sen ne kadar kiskansan engellemeye calissan adamin yapacagi varsa yapar kendini uzmemeye calis Hersey olacagina varir hakkinda hayirlisi olsunyok bende hep vardı sanırım bu defa fazla aşırı olmaya başladı
benim ona güvensizliğim çok malesef
yani bu evlilik böyle yürür mü ki
en basiti mynette haber bakıyor gazete siteleri dururken
orada sadece orsplar var
yediremiyorum kendime
Eeeee haklısında ne?ona göre çözüm bulsun.söz vermeyi gel demeyi biliyosa onuda düşüncek.zaten mantıklı bi adamsa ameliyatlı bir hastaya hamile kadının bakamayacağını düşünmeli.bence düşünüyodur sana kararını söyler bence yakında sabret sakın bebişi üzmeValla dün sormadan etmeden ameliyatı burda ol dedi ama konuştum kendime zor yetiyorum, lavaboya vs kalkacak benim faydam olmaz gücüm yetmez dedim daha kötü olur dedim de; sadece haklısın dedi. Allah sonumuzu hayretsin. Dik dik de söylenmiyor illa yumuşak konuşulacak o sinirimle bile
18 haziran uzun değilimi yaaaselam kizlar.
cinsiyetler belli olmaya baslamis ben hala beklemedeim cinsiyet icin 18 hazirana randevu verdiler.
test icin hala bi cevap alamadim bu saatten onra hastane cagirsada test icin kabul etmicem ikili test 14. haftaya kadar yapiliyor bende 14. haftam bitmek uzere18 hazirani beklicem cinsiyeti ogrenmek icin pufff
Evet tahminde bulunabilir.Bizlere de o haftalarda tahminde bulunmuslardi canimkızlar doktorumun sekreteri aradı randevumu öne almışlar doktorun ameliyatı olduğu için cumartesi günü gidicez inş cinsiyet söyler yaaa sizce bu haftada belli olur muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?