öyleymiş vallaHayatimizi yonetiyolar valla hormonlar
Amin dogrusu ney bizahmet soyleyin de rezil olmayim b :) almanyadan geldihim icin turkcem ancak bukadar :) iyi oldu gulduk yaAyy bende cok guldumcok yasa allahta seni guldursun
Amin dogrusu ney bizahmet soyleyin de rezil olmayim b :) almanyadan geldihim icin turkcem ancak bukadar :) iyi oldu gulduk ya
tatlım ben koccayla opudan beri yanyana yatmadım napcaz ya alıştım ayrı yatmaya yatamıyorum adam dün ya biz niye ayrı yatıyoz dedi bebege bişey olacak degil dedi sendede bişey yok hadi karnın büyüse anlıcamdaAl bende de o kadar catliycam.kocam diyo ki eve ultrason alalimyazik adam da napcani sasirdi
canım bendede şişlik vardı ama benimki hafif ohss ydi 10 güne kadar geçiyor merak etme acık sabır sadeceDoktor yuruyus yap bıraz dedı cıktım ama zorls geldım altı aylık hamıle gıbıyım canım ya ne zaman ınecek bu şış
amin görürsün canım inşallahh.. ya bende duygusalım ve kesinlikle depresyondayım sürekli yorgan altında aglamaklı mutsuz yorgun halsiz yandım ya 9 ayayy ne güzel :)) inşallah ben de görürüm
Canim zaten almanyadayim burda yaptiriyorum ama keske tr olsaydim almanyadan özel türkiyeye geliyorlar tüp bebek yaptirmak icin olmazsa bende istanbulda yaptiracamalmanyada niye yaptırmadınız tedaviyi
Bizde oyleydik basta ama sonra geceleri agrim olunca geldi yanina korkuyo bise olcak diye.zaten cok usluyuz kardes kardes yatiyoruztatlım ben koccayla opudan beri yanyana yatmadım napcaz ya alıştım ayrı yatmaya yatamıyorum adam dün ya biz niye ayrı yatıyoz dedi bebege bişey olacak degil dedi sendede bişey yok hadi karnın büyüse anlıcamdaayy çok güüldümm ya senin pabuç damda dedim
Catlatma ignesiAmin dogrusu ney bizahmet soyleyin de rezil olmayim b :) almanyadan geldihim icin turkcem ancak bukadar :) iyi oldu gulduk ya
Kacinci hafta da gordun canimevet canım fasulye halini gördüm cok heycanlıydı elime ultrasyon fotosunu verdıklerınde benim die cok baktım kendime soruyordum elim karnımda gerçekten varmı dıe kendı kendıme konuşuyordum eşim kimle konuşuyon derdi
ayy çok güldüm ya yaşa sen bizde kardeşiz şimdilikBizde oyleydik basta ama sonra geceleri agrim olunca geldi yanina korkuyo bise olcak diye.zaten cok usluyuz kardes kardes yatiyoruz
ya ben cok erken gördüm 4+5di bu kadar erken göründüyse diyorum kalbide erken atar inşallah alttan bakıyor zaten hepKacinci hafta da gordun canim
Bugun tam 6.hafta oluyo hesabima gore.dr beni 7 haftada cagirdi taaa haftaya sali 21 inde gidicem nerdeyse 8 hafta ama ben galiba dayanamiycam.ya ben cok erken gördüm 4+5di bu kadar erken göründüyse diyorum kalbide erken atar inşallah alttan bakıyor zaten hep
al benden de o kadar,bir de beim gibi sakin bir insandaki bu sinir ne anlamadımamin görürsün canım inşallahh.. ya bende duygusalım ve kesinlikle depresyondayım sürekli yorgan altında aglamaklı mutsuz yorgun halsiz yandım ya 9 ay
Doktor oyle bırsey de demedı canım ya suan yumurtaların halen buyuk dedı ve bebek var artık o da gelısmeye calısıyor dedı sabredoyorum canım yacanım bendede şişlik vardı ama benimki hafif ohss ydi 10 güne kadar geçiyor merak etme acık sabır sadece
Sen kan tahlili yaptirmis miydin canimkizlar ya adet olcam sanirim ya midem agriyor cikolata yemek istiyorum sivilcelerm cikti adet olmadan onceki belirtilerim hep(
sen hala kan testi yaprımadın mıkizlar ya adet olcam sanirim ya midem agriyor cikolata yemek istiyorum sivilcelerm cikti adet olmadan onceki belirtilerim hep(
Yok canim kendim 11.gun yapmistim negatifti ptesi kismetse kanSen kan tahlili yaptirmis miydin canim
Ptesi kismetse ins doktorun dedigi gunden once yaptramadim yaa ya olmzsa die korkuyorumsen hala kan testi yaprımadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?