2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

oooo ona bakarsan benim karnım artık hiç agrımıyor hiç ama hiç agrım yok ben napcam benim sorunum midemde. senin doktor karından bakıcak ozaman 8 haftada görünür ama alttan ultrasyonda 6. haftada görünür

Ptesi kismetse ins doktorun dedigi gunden once yaptramadim yaa ya olmzsa die korkuyorum
canım varsa zaten cıkar kendini boşuna yiyip bitiriyorsun ben 9. gün yaptrdım cıktı olmasa zaten sıfır cıkıyor negatif diyor gönderiyorlar ben olsam yarn yaptırırım ama sen bilirsin

peki napayım ben bekliyim mi randevu günümü yoksa başka yere gideyimmi .

peki napayım ben bekliyim mi randevu günümü yoksa başka yere gideyimmi .
beklemek zor gelmiyorsa bekle canım dayanabiliyorsan kese oluşmuşturda kalp atışı için erken olabailir.. ben korkuyorum belirti hiç yok millet kusmaya 5. haftada başlıyor kese boşmu die kafamda bin tane kuruntular yiyor beni

heeh işte aynı ben yaa...iki gündür bişeyim yok sadece sol kasığımda bi ağrı var.beklemek zor geliyor ama bilmiyorum ki yaa nasip.

eskilerinde böyle dertleri varmıymış acaba yaa günleri geçince anlarlarmış hamile olduklarını.bizim gibi keseydi ultrasondu yok kalp atışıydı onlarda bu yollardan geçti mi acaba

eskilerinde böyle dertleri varmıymış acaba yaa günleri geçince anlarlarmış hamile olduklarını.bizim gibi keseydi ultrasondu yok kalp atışıydı onlarda bu yollardan geçti mi acaba
ayyy aynısı şimdi annem dedi kızdı alttan ne baktırıyon biz dogunca ögrenırdık kızmı erkekmi doktoru anca ozaman görürdük şimdikiler doktordan cıkmıyor die söyleniyor şuan bana

ayyy aynısı şimdi annem dedi kızdı alttan ne baktırıyon biz dogunca ögrenırdık kızmı erkekmi doktoru anca ozaman görürdük şimdikiler doktordan cıkmıyor die söyleniyor şuan bana
haklı valla teyzem bende doğuma kadar bekliycem

topikte hamile haberini aldığımız hatunlar acaba nerdeler arada bi gelselerde bi hal hatır sorsak

Aynen canım sana katılıyorum kaynanam dıyo kı bız bı hamıle kaldıgımızı bılırdık dıyo sız cok kurcalıyorsunuz dıyo bırakın kendı halıne dıyo baktım kadın haklı dusunmekten bebegı de stres yapıyoz

Kızlar bızım gebelık haftası nasıl hesaplanıyo
Son adet tarihinin ilk gununden basliyo gebelik.nette var hesaplama programlari oraya tarihini giriyosun sana otomatik hesapliyo.benim bugun 6 hafta tam.dogum yapacagim tarihte 4 aralik cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…