çıkıyor şimdi,yap kurtul bencePtesi kismetse ins doktorun dedigi gunden once yaptramadim yaa ya olmzsa die korkuyorum
sabredebilirsen dayan canımYok canim kendim 11.gun yapmistim negatifti ptesi kismetse kan
oooo ona bakarsan benim karnım artık hiç agrımıyor hiç ama hiç agrım yok ben napcam benim sorunum midemde. senin doktor karından bakıcak ozaman 8 haftada görünür ama alttan ultrasyonda 6. haftada görünürBugun tam 6.hafta oluyo hesabima gore.dr beni 7 haftada cagirdi taaa haftaya sali 21 inde gidicem nerdeyse 8 hafta ama ben galiba dayanamiycam.
İki gundur hic belirtim yok hep sag tarafim agriyodu arada solum agriyo.kocamda ikizdir belki diyo.
Kafam duygularim allak bullak.
canım varsa zaten cıkar kendini boşuna yiyip bitiriyorsun ben 9. gün yaptrdım cıktı olmasa zaten sıfır cıkıyor negatif diyor gönderiyorlar ben olsam yarn yaptırırım ama sen bilirsinPtesi kismetse ins doktorun dedigi gunden once yaptramadim yaa ya olmzsa die korkuyorum
peki napayım ben bekliyim mi randevu günümü yoksa başka yere gideyimmioooo ona bakarsan benim karnım artık hiç agrımıyor hiç ama hiç agrım yok ben napcam benim sorunum midemde. senin doktor karından bakıcak ozaman 8 haftada görünür ama alttan ultrasyonda 6. haftada görünür
beklemek zor gelmiyorsa bekle canım dayanabiliyorsan kese oluşmuşturda kalp atışı için erken olabailir.. ben korkuyorum belirti hiç yok millet kusmaya 5. haftada başlıyor kese boşmu die kafamda bin tane kuruntular yiyor benipeki napayım ben bekliyim mi randevu günümü yoksa başka yere gideyimmi.
heeh işte aynı ben yaa...iki gündür bişeyim yok sadece sol kasığımda bi ağrı var.beklemek zor geliyor ama bilmiyorum ki yaa nasip.beklemek zor gelmiyorsa bekle canım dayanabiliyorsan kese oluşmuşturda kalp atışı için erken olabailir.. ben korkuyorum belirti hiç yok millet kusmaya 5. haftada başlıyor kese boşmu die kafamda bin tane kuruntular yiyor beni
ayyy aynısı şimdi annem dedi kızdı alttan ne baktırıyon biz dogunca ögrenırdık kızmı erkekmi doktoru anca ozaman görürdük şimdikiler doktordan cıkmıyor die söyleniyor şuan banaeskilerinde böyle dertleri varmıymış acaba yaagünleri geçince anlarlarmış hamile olduklarını.bizim gibi keseydi ultrasondu yok kalp atışıydı onlarda bu yollardan geçti mi acaba
haklı valla teyzemayyy aynısı şimdi annem dedi kızdı alttan ne baktırıyon biz dogunca ögrenırdık kızmı erkekmi doktoru anca ozaman görürdük şimdikiler doktordan cıkmıyor die söyleniyor şuan bana
biz ölürüz be daha 2 haftayı bekliyomuyoz 9 ay beklicez heeeeehaklı valla teyzembende doğuma kadar bekliycem
kocam kesin tımarhaneye yatırır benibiz ölürüz be daha 2 haftayı bekliyomuyoz 9 ay beklicez heeeee
bu akşam bizden başka kimse yoktopikte hamile haberini aldığımız hatunlar acaba nerdelerarada bi gelselerde bi hal hatır sorsak
şikayetçi değilim ama listeye bak kaç hamilemiz var hiç biri ortada yok yanibu akşam bizden başka kimse yok
Aynen canım sana katılıyorum kaynanam dıyo kı bız bı hamıle kaldıgımızı bılırdık dıyo sız cok kurcalıyorsunuz dıyo bırakın kendı halıne dıyo baktım kadın haklı dusunmekten bebegı de stres yapıyozeskilerinde böyle dertleri varmıymış acaba yaagünleri geçince anlarlarmış hamile olduklarını.bizim gibi keseydi ultrasondu yok kalp atışıydı onlarda bu yollardan geçti mi acaba
üzülme cnm benim allahım en hayırlı zamanda kısmet edecek demekki kendini koy verme dua et tekrar dene
Son adet tarihinin ilk gununden basliyo gebelik.nette var hesaplama programlari oraya tarihini giriyosun sana otomatik hesapliyo.benim bugun 6 hafta tam.dogum yapacagim tarihte 4 aralik cikiyoKızlar bızım gebelık haftası nasıl hesaplanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?