sağol canım,inşallah artık bir sorunla karşılaşmayız artık bundan sonra hiçbirimiz canımIyi olur insallah canim
bişey olmaz canım 2 kat yükselmiş degerlerin 2 kat olmazsa evet kimyasal olur ama senın hep 2 kat olmuş hayırlısıyla mutlu haberler alırsınsağol canım,inşallah artık bir sorunla karşılaşmayız artık bundan sonra hiçbirimiz canım
yani bugunku çok 2 kat değil,70 artması gerekirken 50 artmışbişey olmaz canım 2 kat yükselmiş degerlerin 2 kat olmazsa evet kimyasal olur ama senın hep 2 kat olmuş hayırlısıyla mutlu haberler alırsın
ole demeeeee senin sagligin kadar önemli bisi yok dünyadainşallah! ben stresten kanser olmadan olaydı eyiydi
oyle tabi,aslında olumsuz bir tablo yok sadece çok süper değil..görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerole demeeeee senin sagligin kadar önemli bisi yok dünyada
olacak ins Allah a birak
ole canim elbette....oyle tabi,aslında olumsuz bir tablo yok sadece çok süper değil..görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
ne için canim bunlar?Hergün 1 bardak nar suyu verdi doktor. Ya da 1 adet yiyebilirsin dedi çok faydalıymış. Ceviz Fındık Kayısı incir ben her gün yiyorum .
allah allahhh çok üzüldümole canim elbette....
gecen başka bir topikte üyenin bir tanesi bebeğini doğurup yoğun bakima alinmiş sonra da vefat etmiş uzulmustum
bebecik anasiz kaldi ...birde onlarda ugrastilar sanirsam infertilite topiğiydi
nar da rahim duvarını inceltiyormuş dediler evde var canım da çekiyor ama hiç yemedimHergün 1 bardak nar suyu verdi doktor. Ya da 1 adet yiyebilirsin dedi çok faydalıymış. Ceviz Fındık Kayısı incir ben her gün yiyorum .
Hergün 1 bardak nar suyu verdi doktor. Ya da 1 adet yiyebilirsin dedi çok faydalıymış. Ceviz Fındık Kayısı incir ben her gün yiyorum .
ole canim elbette....
gecen başka bir topikte üyenin bir tanesi bebeğini doğurup yoğun bakima alinmiş sonra da vefat etmiş uzulmustum
bebecik anasiz kaldi ...birde onlarda ugrastilar sanirsam infertilite topiğiydi
nar da rahim duvarını inceltiyormuş dediler evde var canım da çekiyor ama hiç yemedim
nar.nane.maydanoz.dereotu yemeyin dediler. ekstra benim merkez yumurta toplamadan itibaren acı ve baharatı da yasakladıAynen bende aldım ama boyle olumsuz seyler duyunca yiyemedim kaldı öyle. Hangisi doğru acaba
aminnnn canimmm Rabbim hakkimizda hersyin hayirlisi versin inşallah...Ne üzücü bi haber. Allah'ım bizleri evlatlarımıza evlatlarımızıda bizlere bağışlasın.
Ben burdayim canim ne yapiyonbugun topiktekı kızlar nerelerde kimeının sesı cıkmıyor :)
cay demledım ama kociş uyumuş survıvorı ızlerken bende bakıyım bızm kızlar napıyor dedm sen napysn canmBen burdayim canim ne yapiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?