2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

sağol canım,inşallah artık bir sorunla karşılaşmayız artık bundan sonra hiçbirimiz canım
bişey olmaz canım 2 kat yükselmiş degerlerin 2 kat olmazsa evet kimyasal olur ama senın hep 2 kat olmuş hayırlısıyla mutlu haberler alırsın

Hergün 1 bardak nar suyu verdi doktor. Ya da 1 adet yiyebilirsin dedi çok faydalıymış. Ceviz Fındık Kayısı incir ben her gün yiyorum .

oyle tabi,aslında olumsuz bir tablo yok sadece çok süper değil..görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
ole canim elbette....
gecen başka bir topikte üyenin bir tanesi bebeğini doğurup yoğun bakima alinmiş sonra da vefat etmiş uzulmustum
bebecik anasiz kaldi ...birde onlarda ugrastilar sanirsam infertilite topiğiydi

Kızlar bugün 22. gün ve bende yine kahverengi lekelenme oldu çok korkuyorum şu salı bir gelsede görsem ne var ne yok

ole canim elbette....
gecen başka bir topikte üyenin bir tanesi bebeğini doğurup yoğun bakima alinmiş sonra da vefat etmiş uzulmustum
allah allahhh çok üzüldüm

Hergün 1 bardak nar suyu verdi doktor. Ya da 1 adet yiyebilirsin dedi çok faydalıymış. Ceviz Fındık Kayısı incir ben her gün yiyorum .
nar da rahim duvarını inceltiyormuş dediler evde var canım da çekiyor ama hiç yemedim

Nar ve suyu halkında bir çok yerde olumsuz şeyler okumuştum. Korkumdan yiyemiyordum ama doktorun verdiyse süper. Gönül rahatlığıyla tüketebiliriz demek ki

ole canim elbette....

Ne üzücü bi haber. Allah'ım bizleri evlatlarımıza evlatlarımızıda bizlere bağışlasın.

Bende bugun hic istahim yoktu daha simdi acildi kocam birseyler hazirldi yedim kendime geldim ya bugun bir halsizlik mide bulantisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…