- 20 Aralık 2013
- 200
- 70
- 318
- 35
yaş 25 3. deneme konya meram araştırma has. başkavarmıydı istediğinekliyim tatlim bilgilerini yaz da
transfer oldun mu canim olduysan nezaman oldun?test tarihin ?yaş 25 3. deneme konya meram araştırma has. başkavarmıydı istediğin
Nar ve suyu halkında bir çok yerde olumsuz şeyler okumuştum. Korkumdan yiyemiyordum ama doktorun verdiyse süper. Gönül rahatlığıyla tüketebiliriz demek ki
Rabbim bebislerini siki siki tutundursun sana hic birakmasinlar seniKızlar Nasılsıniz? Çok şükür yarından sonra transferim dua edin bana
Amin canim benim insallah...Sen nasılsın kaçıncı günün oldu?Rabbim bebislerini siki siki tutundursun sana hic birakmasinlar seni
5.gunum canim cuma test gunum elhamdullilah iyiyim dinleniyorum yatiyorum is yapmiyorum hayirlisi artik yarinmi senin transferinAmin canim benim insallah...Sen nasılsın kaçıncı günün oldu?
30 mart transfer sonuç pozitiftransfer oldun mu canim olduysan nezaman oldun?test tarihin ?
oooo süper canim tebrik ederimmmm Rabbim tamamina erdişin insallah30 mart transfer sonuç pozitif
canim sonucunu merak edioruz .....lütfen bizimle paylaş...Arkadaşlar, bugün transferin 4.gunu su gibi akıntım var bide ayaklarım buz gibi ateşim 36 derece sıcak olmam gerekmez mi bide rahim deki diğer yumurtalar mi catladi acaba akıntı ondan olabilir mi küçük yumurtaları almamış ti dr, tecrübesi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen
normaldir canim bence kan fln olmadigi surece korkma derimGünaydınnn kızlar. Benden ara ara su gibi bi sıvı geliyor normalmidir sizce? Boyle birşey yaşayan var mı? Hemşire içini rahatlatmak için testi yenileyebilirsin demişti.
sukur canim bebelere kavuşmana az kalmis hayirlisi ile alip gelirsin ins..Kızlar Nasılsıniz? Çok şükür yarından sonra transferim dua edin bana
canim bilgileri yaz ekliyimbemimde Esas test günüm bugün nasipse yaptırıcam birazdanbeni de ekler misiniz listeye.
teşekkür ederim cnm allah isteyen herkesse nasip etsinoooo süper canim tebrik ederimmmm Rabbim tamamina erdişin insallah
günaydın cnmhepinize mutlu pazarlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?