2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Doktorun riskli bir durum var demedikçe moralini bozma cnm. Sonuçta değerlerde gerileme yok. Doktor ne dedi?
doktoru görmedim hemşiteyle görüştüm korkcak bişey yok yavaş ilerliuor demek ki sonuçta artıyor dedi.burda 300-500 lü değerleri görünce kendimin niye az diye meraklandım

kızlar benim beta hcg değerlerim öyle çok hızlı artımıyor ya moralim bozuldu (
canim moralini bozma ama yinede cok umutlanma
bebeğin seninle onu dusun tekrarla hcg yi ve progesteron u
artis var ama cok artmio olabilir tatlim herseyin hayirlisi olsun

doktoru görmedim hemşiteyle görüştüm korkcak bişey yok yavaş ilerliuor demek ki sonuçta artıyor dedi.burda 300-500 lü değerleri görünce kendimin niye az diye meraklandım

Herkesin değerleri bir olmuyor cnm. Sıkma canını. Hemşire ne dediyse o doğrudur. Sen kendine dikkat et bu arada. Ben protein ağırlıklı besleniyorum

Herkesin değerleri bir olmuyor cnm. Sıkma canını. Hemşire ne dediyse o doğrudur. Sen kendine dikkat et bu arada. Ben protein ağırlıklı besleniyorum
benim canm bişey istemiyor artık. baharatsız yediriyorlar bize nedense tatsız tuzsuz oluyor öyl eolunca da :)

Canim benim ki de bir gun arayla yapmistim tam iki kati degildi doktor degerin gayet iyi bu matematik degil dedi katlana bayagi yukselmis iste dedi kizdi bana sorun etme istersen
sağol canım cok rahatlattın. kimyasal gebelik mi diye sordum hayır o çok düşük değerlerde oluyor dedi,sizin değerler normal aralıkta sadece yavaş ilerliyor dediler.ayol zaten benim baştan beri böyleydi,yok yumurta az yok ebriyo az yok bilmem ne ittire kaktıra gittik :)

Iyi olur insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…