- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Tatlım o kadar korkma,benim evim dublex ve transfer olduğum gün bile inip çıktım kaç kere haliyle ve dr a da bunu söylediğim sordugumda tabiki cikcaksin zaten yatmak çok iyi değil dedi...ordan yola çık canım,zaten çok şükür senin tuttu,dikkat et tabiki ama iki kat çıkmaktan korkacak kadar degilHamile olan arkadaslarim annem iki kat ustumde oturuyor merdiven ciksam zarari olurmu siz hep yatiyormusunuz kese gorene kadar yoksa disari cikiyormusunuz
AYY benmde aklıma gelmedı degıl:))))Haklisin canim ne diyelim ki, eksilige gelince inan ki gözumu kapatiyorum gözumun onunde limonlar geciyordu dun, bugun yemedim daha, kiviyle idare edecez artikin napalim
Ahahah bu cok iyidi :))Gecmis olsun evham kardes,karnının guruldamasi mide-Bağırsakla ilgili,rahme nasıl bağladın da bebisin tutmadığına yordun bir anlatır misin lütfen ? :)))
o da iyi soğan doğradım bebeğim düşer mi diye soru gelmıştı doktoruma:))))hahhahahahahaAhahah bu cok iyidi :))
Cok cok cok evhamliyim yahu ben ..
ama iki dkkada bir karnim gur gur yapiyor..
yatmisim ben tabi onunla bozdum kafami :))
Ahahah bende yiyorum hemde cok zayifim ben yemegi sevmem fazla salatalikla gidiyorum sutle donuyorum esim bakkaldan ne getreyim diyor cikolata diyorum arakasindan limon yiyorum benim mide felaket oldu ama cnm cekiyor...Bn aseriyorum daha 4. Gunum. canim acayip sekilde eksi cekiyor, marulllari limonla göturuyorum, kiviyi kesip ustune limon tozu serpip yedim, ki biraz durdu krizim, hormonal bisey sanirim ilaclardn diye düsundum, peki boyle olan varmi kızlar
Valla olur mu olur :):):):)o da iyi soğan doğradım bebeğim düşer mi diye soru gelmıştı doktoruma:))))hahhahahahaha
ekşiyse ayşe gelio demektr:)))))))Ahahah bende yiyorum hemde cok zayifim ben yemegi sevmem fazla salatalikla gidiyorum sutle donuyorum esim bakkaldan ne getreyim diyor cikolata diyorum arakasindan limon yiyorum benim mide felaket oldu ama cnm cekiyor...
kız bende düşük yaptm psıkolojım bozuk ama kaka yapmaktan bende korkuorm:)))))Valla olur mu olur :):):):)
Bir hamile oldugumuzu bilelim farketmez kiz :):):)ekşiyse ayşe gelio demektr:)))))))
:)))Ahahah bu cok iyidi :))
Cok cok cok evhamliyim yahu ben ..
ama iki dkkada bir karnim gur gur yapiyor..
yatmisim ben tabi onunla bozdum kafami :))
Sende yapma dermisim ahahaha..kız bende düşük yaptm psıkolojım bozuk ama kaka yapmaktan bende korkuorm:)))))
kız olsun süslersinnn:=))))Bir hamile oldugumuzu bilelim farketmez kiz :):):)
Ama soyle birseyde var benim ailemde hoc kiz yok esimdede oyle bizimkiler hep erkek :)
Ben o doktor olsam koyduğum embriyoyu gerisingeri çıkarırdım valla,sen bu salaklıkla bir de üreme sakın derdim ahahahao da iyi soğan doğradım bebeğim düşer mi diye soru gelmıştı doktoruma:))))hahhahahahaha
aynen hazıranda dondurulmuş..kar bebeğimi tıkıyacaklar bana...sımsıkı tutunsun ablasııııı:))Sende yapma dermisim ahahaha..
bende 5 ay once kurtaj oldum kakayla alakasi yok vallahi ..
veren rabbim alan rabbim..
hahahahhahahah:))))))aynen ya ne salaklar warBen o doktor olsam koyduğum embriyoyu gerisingeri çıkarırdım valla,sen bu salaklıkla bir de üreme sakın derdim ahahaha
Sadece suslemek mi nazlandiririm kiz..kız olsun süslersinnn:=))))
olacak kız olacakkk ..üstümüze kusacaklar..pıtışlarını ısıracagızzz:))))umudunu yıtırme:)))Sadece suslemek mi nazlandiririm kiz..
Vermem ben onu kimselere çanim çanim yaa duygulandim..
bizimde veletlerimiz olacak yaa ben buna inaniyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?