2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hamile olan arkadaslarim annem iki kat ustumde oturuyor merdiven ciksam zarari olurmu siz hep yatiyormusunuz kese gorene kadar yoksa disari cikiyormusunuz
Tatlım o kadar korkma,benim evim dublex ve transfer olduğum gün bile inip çıktım kaç kere haliyle ve dr a da bunu söylediğim sordugumda tabiki cikcaksin zaten yatmak çok iyi değil dedi...ordan yola çık canım,zaten çok şükür senin tuttu,dikkat et tabiki ama iki kat çıkmaktan korkacak kadar degil

Gecmis olsun evham kardes,karnının guruldamasi mide-Bağırsakla ilgili,rahme nasıl bağladın da bebisin tutmadığına yordun bir anlatır misin lütfen ? :)))
Ahahah bu cok iyidi :))
Cok cok cok evhamliyim yahu ben ..
ama iki dkkada bir karnim gur gur yapiyor..
yatmisim ben tabi onunla bozdum kafami :))

Bn aseriyorum daha 4. Gunum. canim acayip sekilde eksi cekiyor, marulllari limonla göturuyorum, kiviyi kesip ustune limon tozu serpip yedim, ki biraz durdu krizim, hormonal bisey sanirim ilaclardn diye düsundum, peki boyle olan varmi kızlar
Ahahah bende yiyorum hemde cok zayifim ben yemegi sevmem fazla salatalikla gidiyorum sutle donuyorum esim bakkaldan ne getreyim diyor cikolata diyorum arakasindan limon yiyorum benim mide felaket oldu ama cnm cekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…