2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

hastaneye gitmeden evde bi testîm vardı onu bi yapıyım dedim tek çizgiyi görünce hastaneye gidecek cesaretide kaybettim öylece kalakaldım şimdi hareket edemiyorum desem yeridîr
Ya lutfen yapma boyle , idrarda 15. Gune kadar cikmayabiliyor canim.

hastaneye gitmeden evde bi testîm vardı onu bi yapıyım dedim tek çizgiyi görünce hastaneye gidecek cesaretide kaybettim öylece kalakaldım şimdi hareket edemiyorum desem yeridîr
Cnm herkes bir degil kanda cikabilir idrarda cikmayabilir bosuna uzme kendini

canim benim gebeliğimde idrarda cok gec cikmisti hatta kanda ciktigi halde idrarda cikmamisti
moralini bozma lütfen kan testi kesin sonuç canim

İnşallah dediğiniz gibi olur ama ben bugün bi de kanda negatif görürsem sanırım kaldıramam en iyisi çarşamba tüp bebek merkezinde gününde test yaptırmak.

Canım hemen git kan testi yaptır bakayım aaaa idrar testini asla baz almam ben yaptım eşim silik gördüm demesine rağmen ben kabul edemiyorum bi türlü kan testinde görcez hepimiz pozitifleri inşallah Diğerlerini boşver

Kızlar jel kalıntısı hep geliyodu ama az önce pembe renkte geldi fikri olan var mı

Arkadaslar bir sey soracagim size, OHSS sendromu sonradan cikabilir mi ? Transferin 8. Gunundeyim.dunden beri karnim baya sisti.gazdan da olabilir ama ..

Kızlar jel kalıntısı hep geliyodu ama az önce pembe renkte geldi fikri olan var mı
Geçenlerde bu topikte bi arkadaşta da aynısı olmuştu, onun doktoru bir takım önlemler almıştı. Herkesin hikayesi farklı olabiliyor. Bunu da em iyi doktorlar biliyor. Sonuçta bir Sürü kan testi falan istiyorlar. Sen yine de bi doktoruna danış canım

Arkadaslar bir sey soracagim size, OHSS sendromu sonradan cikabilir mi ? Transferin 8. Gunundeyim.dunden beri karnim baya sisti.gazdan da olabilir ama ..
Canım ben ohss olmuş ve bu durumdan hastane kalmış biri olarak sana sölim sonradan oluyor eğer gebelik durumu varsa tetikliyor bu durum

Bu arada benimde bugün 9.günüm dondurulmus larla demiyorum göğüslerimi tasiyamiyorum ayrıca çok arıyorlar başka herhangi bir sıkıntım yok

Canım ben ohss olmuş ve bu durumdan hastane kalmış biri olarak sana sölim sonradan oluyor eğer gebelik durumu varsa tetikliyor bu durum
Bende senin dedigin gibi bir kac yazi okumustum, ama benden cok yumrta toplanmadi . 14 tane toplanmisti, ondan hic aklima gelmedi , hani diyoruz ya 20 nin ustu yumurta cikarsa diye deniyir.

Sağol canım araym en iyisi içim rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…