2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

"svd1910, post: 40588574, member: 622541"]yok canım kan tahliline gitmeden evdeki idrar testiyle bi prova yaptım tek çizgi olunca gidemedim kan vermeye[/QUOTE]
Yaaa kacinci gunun canim bugun..

yok canım kan tahliline gitmeden evdeki idrar testiyle bi prova yaptım tek çizgi olunca gidemedim kan vermeye
Canim hemen uzulme sabahtan beri ni umut seni bekliuorum, keske kan testi yapsaydin, idrar la dehil, hicb guvenmiyorum o testlere, en guzel betahcg testi, kes,e yapsaydin can ya, neyse Carsamba bomba gibi haberler bekliyoruz bak tamm mi,

Canim hemen uzulme sabahtan beri ni umut seni bekliuorum, keske kan testi yapsaydin, idrar la dehil, hicb guvenmiyorum o testlere, en guzel betahcg testi, kes,e yapsaydin can ya, neyse Carsamba bomba gibi haberler bekliyoruz bak tamm mi,
inşallah caım inşallah çukan tek çizgiyi görsen o kadar net ve tekki anlatamam yani :))))

Kizlar bisey soracam, transfer sonra bi takimlar seyler tuketmek ysak, maydanoz nane gibi , peki marul ve tere yemk limon sıkıp o nasil bi bilen varmi, yemegin yaninda??

Kizlar bisey soracam, transfer sonra bi takimlar seyler tuketmek ysak, maydanoz nane gibi , peki marul ve tere yemk limon sıkıp o nasil bi bilen varmi, yemegin yaninda??
Bana hemşireler sigara alkol asitli içecekler kahve çay özellikle bitki çayları hariç geri kalan sağlıklı Herşeyden Normal miktarda aşırıya kaçmadan yiyebilirsin demişlerdi

Bana hemşireler sigara alkol asitli içecekler kahve çay özellikle bitki çayları hariç geri kalan sağlıklı Herşeyden Normal miktarda aşırıya kaçmadan yiyebilirsin demişlerdi
Diyorsun, bn yesil olan herseyi yemek istiruym ama engel var, aceba marul ve tere de mi iyi degil die bi daha sormak istedim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…