- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Canimm benimde 8.gunum belirtuin var mi idrar testi yapsak cikar mi acepKızlar bugun 8. Günümm yavaş yavaş mutlu sonuca yaklaşıyoruz inşallahRabbim hepimize pozitifleri göstersin inşallahhhh
Bende de 13 tane toplandı ama ohss oldumBende senin dedigin gibi bir kac yazi okumustum, ama benden cok yumrta toplanmadi . 14 tane toplanmisti, ondan hic aklima gelmedi , hani diyoruz ya 20 nin ustu yumurta cikarsa diye deniyir.
Dedigin gibi o zaman bunyeye gore de degisiyor, o zaman bu durum artarsa bende gideyim hastaneye.Bende de 13 tane toplandı ama ohss oldum
Canim hemen uzulme sabahtan beri ni umut seni bekliuorum, keske kan testi yapsaydin, idrar la dehil, hicb guvenmiyorum o testlere, en guzel betahcg testi, kes,e yapsaydin can ya, neyse Carsamba bomba gibi haberler bekliyoruz bak tamm mi,yok canım kan tahliline gitmeden evdeki idrar testiyle bi prova yaptım tek çizgi olunca gidemedim kan vermeye
Yaaa kacinci gunun canim bugun..[/QUOTE]"svd1910, post: 40588574, member: 622541"]yok canım kan tahliline gitmeden evdeki idrar testiyle bi prova yaptım tek çizgi olunca gidemedim kan vermeye
Yaaa kacinci gunun canim bugun..[/QUOTE]10. Günüm"svd1910, post: 40588574, member: 622541"]yok canım kan tahliline gitmeden evdeki idrar testiyle bi prova yaptım tek çizgi olunca gidemedim kan vermeye
yapmayın test falan kızlar sanki ölüm haberi almışım gibi dünya başıma yıkıldı ister istemez abartıyo insan huzurunuzu kaçırmayın durduk yereCanimm benimde 8.gunum belirtuin var mi idrar testi yapsak cikar mi acep(
inşallah caım inşallah çukan tek çizgiyi görsen o kadar net ve tekki anlatamam yani :))))Canim hemen uzulme sabahtan beri ni umut seni bekliuorum, keske kan testi yapsaydin, idrar la dehil, hicb guvenmiyorum o testlere, en guzel betahcg testi, kes,e yapsaydin can ya, neyse Carsamba bomba gibi haberler bekliyoruz bak tamm mi,
Bana hemşireler sigara alkol asitli içecekler kahve çay özellikle bitki çayları hariç geri kalan sağlıklı Herşeyden Normal miktarda aşırıya kaçmadan yiyebilirsin demişlerdiKizlar bisey soracam, transfer sonra bi takimlar seyler tuketmek ysak, maydanoz nane gibi , peki marul ve tere yemk limon sıkıp o nasil bi bilen varmi, yemegin yaninda??
Insallh kan testin 3 rakamli cikar canim bnm, haklisin insan uzulur tutmazsa ama daha kan testi yaptirmadin o yuzden fazla stres yapma iyi degilinşallah caım inşallah çukan tek çizgiyi görsen o kadar net ve tekki anlatamam yani :))))
Diyorsun, bn yesil olan herseyi yemek istiruym ama engel var, aceba marul ve tere de mi iyi degil die bi daha sormak istedim canmBana hemşireler sigara alkol asitli içecekler kahve çay özellikle bitki çayları hariç geri kalan sağlıklı Herşeyden Normal miktarda aşırıya kaçmadan yiyebilirsin demişlerdi
Canım yarın kan testi yaptırasım var benim idrar testini eşimin zoruyla yaptım üç tane hemde :))Canimm benimde 8.gunum belirtuin var mi idrar testi yapsak cikar mi acep(
Dr na sor bi istersen canım ne olur nolmazDiyorsun, bn yesil olan herseyi yemek istiruym ama engel var, aceba marul ve tere de mi iyi degil die bi daha sormak istedim canm
Canım tebrik ederim :) kaçıncı gün embriyosuyduKizlaarrrrrrr 10. Gün beta hcg 143.57 pozitiff oleyyydarısı isteyen herkesin başına inşallah
Ucunde silik cizgi mi cikti..Canım yarın kan testi yaptırasım var benim idrar testini eşimin zoruyla yaptım üç tane hemde :))
TebriklerrrrrrrrrKizlaarrrrrrr 10. Gün beta hcg 143.57 pozitiff oleyyydarısı isteyen herkesin başına inşallah
Ayyyy ikiz mi acep cok guzel sevindim...Kizlaarrrrrrr 10. Gün beta hcg 143.57 pozitiff oleyyydarısı isteyen herkesin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?