2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Arkadaşlar ya su gibi akıntısı olan var mı aranızda sürekli değil ama ara ara birden geliyor iç çamaşırim felan sırılsıklam oluyor birde su kullandigimiz jel pembe ile kahverengi karışımı bir renkte geri geliyor

Bende oluyo canım o su gibi akıntı hemşireme sordum jelden dolayı olabilir dedi bugün jel kalıntısı pembe geldi onu sorcam konuştuktan sonra yazarım

canm bndede oldu aynısı bn hemen doktora gıttım bebekten gelen bi kanama değilmiş zaten kanama seklınde degılde pembe yada kahve oluyodu oda jel topak topak kahve rengi geliyodu şimdi oda geçti zaman zaman oluyo yani korkmayın bebek yerine yerlestiğindende olurmuş

İnşallah sıkı sıkı tutunuyordr bebişlerimiz bizlere

Çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için sonuç bekleyen tedavi aşamasında olan bütün arkadaşlarıma Allahım gönlüne göre muradini versin inşallah hep dua ettim Hala daha edeceğim çünkü hepimiz aynı yollardan geçtik geçmeyeceğini devam ediyoruz mutluluk ceneme vurdukonuştukça konuşup kafanızı sisirmek istemiyorum bu benim 2. Gebeligim daha önce söylemiştim aranızda bilenleriniz vardır belirti ilk gebeligimde hiç yoktu yada ben anlayamadım bunda kasiklarimda batma goguslerde hassasiyet adet öncesinde olan bel kaşık ağrısı hepsini yaşadım dahada yasarmiyim bilmiyorum herşey için dahada çok erken sonuç ta benim test günüm yarindi ve ben erken davrandım yarın gerekirse yine g idicem bakalım size yine haber veririm sözlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum

Canim benim de öyle geliyor topak topak kahverengi pembe karisimi benim test günüm çarşamba ya canım inşallah tutundugunun belirtisidir

Kızlar jel kalıntısı hep geliyodu ama az önce pembe renkte geldi fikri olan var mı

bende de aynısı oluyor cnm. hala kahve rengi hatta pembeye yakın geldiği var. tahriş oluyormuş içerisi. haftasonu kan bile vardı aparatın ucunda. hemşireyle görüşüp bilgi aldım. istersen sende görüş. içini rahatlatmış olursun...

jel yapıyor sanırım cnm. su gibi akıntı ve jelin kahve pembe renk tortuları benden de geliyor, hatta bi kaç gündür abartılcak şekilde devamlı gelmeye başladı. su gibi akıntı birden bire çiş kaçırır gibi geliyor benden. devamlı çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum

Canim benim de öyle geliyor topak topak kahverengi pembe karisimi benim test günüm çarşamba ya canım inşallah tutundugunun belirtisidir

Canım sen hamilesin dimi inşallah bizim kide hamilelik belirtisidir.

Canım merkezimle görüştüm yerleşmeden dolayıda olabilir Yada tahrişte olmuş olabilir dedi korkulacak bişey yokmuş öyle dedi :)

Canım sen hamilesin dimi inşallah bizim kide hamilelik belirtisidir.

evet cnm hamileyim. gerçi daha ne kalp atışını duydum nede keseyi gördüm. bu hafta kısmetse ilk kontrolüme gidicem.
çok şükür şimdilik bu jelden kaynaklı sorunlar dışında başka bir sıkıntım yok.

inşallah belirtiler dediğin gibi çıkar cnm.. bende doğru düzgün belirti olmamıştı halada yok. sıkıntı yapma şimdiden. test günün ne zaman? Allah hakkında hayırlısını nasip etsin cnm

. Benimde jeli kullanırken biraz akıntım ve parça parça jelden geliyordu,jeli kullandıktan sonra 10 dk falan yürümek emilimini artıyordur inş.yürüyorsundur kullandıktan sonra bunlar normal herhalde için rahat değilse bi doktorunla görüş,kese gözükmeden önce kanamam olunca bıraktırmıştı Fethiye Hocam jeli, stres yapma kanamalara rağmen kızım çok şükür kucağımda inş.sizde aynı duyguları yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…