Kizlaarrrrrrr 10. Gün beta hcg 143.57 pozitiff oleyyydarısı isteyen herkesin başına inşallah
Eşim hep silik diyo ben önceden negatif Yaşadığım için mi bilmiyorum ama tam anlamıyla onaylıyamıyorum işin kısası kan testinde belli olur :))Ucunde silik cizgi mi cikti..
belirtin var mi?
Bende oluyo canım o su gibi akıntı hemşireme sordum jelden dolayı olabilir dedi bugün jel kalıntısı pembe geldi onu sorcam konuştuktan sonra yazarımArkadaşlar ya su gibi akıntısı olan var mı aranızda sürekli değil ama ara ara birden geliyor iç çamaşırim felan sırılsıklam oluyor birde su kullandigimiz jel pembe ile kahverengi karışımı bir renkte geri geliyor
Bende oluyo canım o su gibi akıntı hemşireme sordum jelden dolayı olabilir dedi bugün jel kalıntısı pembe geldi onu sorcam konuştuktan sonra yazarım
canikom gozun aydin olsun sağlıcakla kucagina almak nasip olsunKizlaarrrrrrr 10. Gün beta hcg 143.57 pozitiff oleyyydarısı isteyen herkesin başına inşallah
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canımKizlaarrrrrrr 10. Gün beta hcg 143.57 pozitiff oleyyydarısı isteyen herkesin başına inşallah
5. Gün 2 tane konduCanım tebrik ederim :) kaçıncı gün embriyosuydu
canm bndede oldu aynısı bn hemen doktora gıttım bebekten gelen bi kanama değilmiş zaten kanama seklınde degılde pembe yada kahve oluyodu oda jel topak topak kahve rengi geliyodu şimdi oda geçti zaman zaman oluyo yani korkmayın bebek yerine yerlestiğindende olurmuşArkadaşlar ya su gibi akıntısı olan var mı aranızda sürekli değil ama ara ara birden geliyor iç çamaşırim felan sırılsıklam oluyor birde su kullandigimiz jel pembe ile kahverengi karışımı bir renkte geri geliyor
İnşallah sıkı sıkı tutunuyordr bebişlerimiz bizlerecanm bndede oldu aynısı bn hemen doktora gıttım bebekten gelen bi kanama değilmiş zaten kanama seklınde degılde pembe yada kahve oluyodu oda jel topak topak kahve rengi geliyodu şimdi oda geçti zaman zaman oluyo yani korkmayın bebek yerine yerlestiğindende olurmuş
Allah tamamina erdirsin cnm5. Gün 2 tane kondu
canm bndede oldu aynısı bn hemen doktora gıttım bebekten gelen bi kanama değilmiş zaten kanama seklınde degılde pembe yada kahve oluyodu oda jel topak topak kahve rengi geliyodu şimdi oda geçti zaman zaman oluyo yani korkmayın bebek yerine yerlestiğindende olurmuş
Kızlar jel kalıntısı hep geliyodu ama az önce pembe renkte geldi fikri olan var mı
Kizlaarrrrrrr 10. Gün beta hcg 143.57 pozitiff oleyyydarısı isteyen herkesin başına inşallah
Arkadaşlar ya su gibi akıntısı olan var mı aranızda sürekli değil ama ara ara birden geliyor iç çamaşırim felan sırılsıklam oluyor birde su kullandigimiz jel pembe ile kahverengi karışımı bir renkte geri geliyor
canm bndede oldu aynısı bn hemen doktora gıttım bebekten gelen bi kanama değilmiş zaten kanama seklınde degılde pembe yada kahve oluyodu oda jel topak topak kahve rengi geliyodu şimdi oda geçti zaman zaman oluyo yani korkmayın bebek yerine yerlestiğindende olurmuş
jel yapıyor sanırım cnm. su gibi akıntı ve jelin kahve pembe renk tortuları benden de geliyor, hatta bi kaç gündür abartılcak şekilde devamlı gelmeye başladı. su gibi akıntı birden bire çiş kaçırır gibi geliyor benden. devamlı çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum
Canım merkezimle görüştüm yerleşmeden dolayıda olabilir Yada tahrişte olmuş olabilir dedi korkulacak bişey yokmuş öyle dedi :)Arkadaşlar ya su gibi akıntısı olan var mı aranızda sürekli değil ama ara ara birden geliyor iç çamaşırim felan sırılsıklam oluyor birde su kullandigimiz jel pembe ile kahverengi karışımı bir renkte geri geliyor
Canim benim de öyle geliyor topak topak kahverengi pembe karisimi benim test günüm çarşamba ya canım inşallah tutundugunun belirtisidir
Canım sen hamilesin dimi inşallah bizim kide hamilelik belirtisidir.
. Benimde jeli kullanırken biraz akıntım ve parça parça jelden geliyordu,jeli kullandıktan sonra 10 dk falan yürümek emilimini artıyordur inş.yürüyorsundur kullandıktan sonra bunlar normal herhalde için rahat değilse bi doktorunla görüş,kese gözükmeden önce kanamam olunca bıraktırmıştı Fethiye Hocam jeli, stres yapma kanamalara rağmen kızım çok şükür kucağımda inş.sizde aynı duyguları yaşarsınız.Arkadaşlar ya su gibi akıntısı olan var mı aranızda sürekli değil ama ara ara birden geliyor iç çamaşırim felan sırılsıklam oluyor birde su kullandigimiz jel pembe ile kahverengi karışımı bir renkte geri geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?