2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sağol canım inşallah biraz önce klinikten aradılar onlara söyledim progesteron tablet kullan dediler oda çok fazla yan etki yapıyor bilmiyorum ne yapsam

Benim test gunu yarin as once idrar testi yaptim ikinci cizgi com silik cikti

Kızlar merhaba ben bir kaç gündür nete giremiyorum nasılsınız herşey yolundamı? Benim perşembe günü kontrolüm var inşallah minik bebeklerimin kalp atışlarını duyarım

cnm nasıl yafa ne kadar bir kanaman olmuştu.
Kızlar merhaba ben bir kaç gündür nete giremiyorum nasılsınız herşey yolundamı? Benim perşembe günü kontrolüm var inşallah minik bebeklerimin kalp atışlarını duyarım

benimde perşembe günü kontrolüm var cnm ilk kontrol. İnşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım. sen daha önce kontrole gittin mi?

yapmayın test falan kızlar sanki ölüm haberi almışım gibi dünya başıma yıkıldı ister istemez abartıyo insan huzurunuzu kaçırmayın durduk yere
Canim bak ben de onuncu gun hafif leke gordum cok korktum idrar testi yaptim sadece tek cizgi cikti direk bir hastaneye gidip kan verdim ama. Ne stresle sonuc cikti cok sukur 230 o yuzden hic guvenme insani olduruyor idrar testi keske gidip kan verseydin

Mrb kizlar bugun kontrolum vardi gittim ve cok sukur keseyi gorduk doktor kalp atislari da var hafif hafif dedi ama tam olarak insallah ayin 29 da cagirdi tekrar Rabbim herkese nasip etsin insallah kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim

Kizlar ya bende bulanti filan yok cokmu erken belirtiler icin bulanti
Canim allah tamamina erdirsin kucaginada almak nasip olsun

canm sendemi 7 haftalıksın bnm doktorum 6+1 haftalıkken baktı duyamadım dedi korkuttu bni ama inşallah bu sefer duyulur bnmkide aslında en mantıklısı 7. haftada bakılması

cnm nasıl yafa ne kadar bir kanaman olmuştu.

benimde perşembe günü kontrolüm var cnm ilk kontrol. İnşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım. sen daha önce kontrole gittin mi?
Ben nisan 14 te gittim ama henüz çokk küçükler kalp atışlarını duyamayız dedi doktorum 5+6 da gitmiştim ben

canım ben 5+6 da gitmiştim daha duyulmaz dedi doktorum
Canım bende ilk kontrole 5+6 günlük ken gittim bizde duymayiz dedik ama ekranda kalp atışını gördük ama cok küçüktü 3 mm kadardi boyu. Şimdi cok şükür 10. Hafta ya girdik boyu 27 mm olmuş. İnşallah merak etmeyin hepsini sirayla yasarsiniz.

evet canım nasipse yarın. eşime diyorum gitmeyelim korkuyorum ya yok derse diye oda gidelim kaç tane var görelim diyo.hayırlısı artık şafak doğan güneş

gitmezsen daha kötü, sana yazık. devamlı kurucaksın. en iyisi gidip ritimleri duymak içine sindire sindire dinlemek :) kameraya alsana kalp atışlarını :) doktorum izin verirse ben almayı düşünüyorum...

aslında bende senin psikolojindeyim. gidipte duymazsam naparım diyorum ama korkunun bi faydası olmayacak

HERŞEY ÇOOOOOK GÜZEL OLACAK HEPİMİZ İÇİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…