- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
. Benimde jeli kullanırken biraz akıntım ve parça parça jelden geliyordu,jeli kullandıktan sonra 10 dk falan yürümek emilimini artıyordur inş.yürüyorsundur kullandıktan sonra bunlar normal herhalde için rahat değilse bi doktorunla görüş,kese gözükmeden önce kanamam olunca bıraktırmıştı Fethiye Hocam jeli, stres yapma kanamalara rağmen kızım çok şükür kucağımda inş.sizde aynı duyguları yaşarsınız.
. Benimde jeli kullanırken biraz akıntım ve parça parça jelden geliyordu,jeli kullandıktan sonra 10 dk falan yürümek emilimini artıyordur inş.yürüyorsundur kullandıktan sonra bunlar normal herhalde için rahat değilse bi doktorunla görüş,kese gözükmeden önce kanamam olunca bıraktırmıştı Fethiye Hocam jeli, stres yapma kanamalara rağmen kızım çok şükür kucağımda inş.sizde aynı duyguları yaşarsınız.
Kızlar merhaba ben bir kaç gündür nete giremiyorum nasılsınız herşey yolundamı? Benim perşembe günü kontrolüm var inşallah minik bebeklerimin kalp atışlarını duyarım
Canim bak ben de onuncu gun hafif leke gordum cok korktum idrar testi yaptim sadece tek cizgi cikti direk bir hastaneye gidip kan verdim ama. Ne stresle sonuc cikti cok sukur 230 o yuzden hic guvenme insani olduruyor idrar testi keske gidip kan verseydinyapmayın test falan kızlar sanki ölüm haberi almışım gibi dünya başıma yıkıldı ister istemez abartıyo insan huzurunuzu kaçırmayın durduk yere
Canim allah tamamina erdirsin kucaginada almak nasip olsunÇok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için sonuç bekleyen tedavi aşamasında olan bütün arkadaşlarıma Allahım gönlüne göre muradini versin inşallah hep dua ettim Hala daha edeceğim çünkü hepimiz aynı yollardan geçtik geçmeyeceğini devam ediyoruz mutluluk ceneme vurdukonuştukça konuşup kafanızı sisirmek istemiyorum bu benim 2. Gebeligim daha önce söylemiştim aranızda bilenleriniz vardır belirti ilk gebeligimde hiç yoktu yada ben anlayamadım bunda kasiklarimda batma goguslerde hassasiyet adet öncesinde olan bel kaşık ağrısı hepsini yaşadım dahada yasarmiyim bilmiyorum herşey için dahada çok erken sonuç ta benim test günüm yarindi ve ben erken davrandım yarın gerekirse yine g idicem bakalım size yine haber veririm sözlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum
canm sendemi 7 haftalıksın bnm doktorum 6+1 haftalıkken baktı duyamadım dedi korkuttu bni ama inşallah bu sefer duyulur bnmkide aslında en mantıklısı 7. haftada bakılmasıKızlar merhaba ben bir kaç gündür nete giremiyorum nasılsınız herşey yolundamı? Benim perşembe günü kontrolüm var inşallah minik bebeklerimin kalp atışlarını duyarım
Ben nisan 14 te gittim ama henüz çokk küçükler kalp atışlarını duyamayız dedi doktorum 5+6 da gitmiştim bencnm nasıl yafa ne kadar bir kanaman olmuştu.
benimde perşembe günü kontrolüm var cnm ilk kontrol. İnşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım. sen daha önce kontrole gittin mi?
canım ben 5+6 da gitmiştim daha duyulmaz dedi doktorumcanm sendemi 7 haftalıksın bnm doktorum 6+1 haftalıkken baktı duyamadım dedi korkuttu bni ama inşallah bu sefer duyulur bnmkide aslında en mantıklısı 7. haftada bakılması
Ben nisan 14 te gittim ama henüz çokk küçükler kalp atışlarını duyamayız dedi doktorum 5+6 da gitmiştim ben
inşallah cnm Allahım bize bbeklerimizi bağışlasın inşallahbende inş keseyi görüp, kalp atışını birden duyucam. kısmetse tabi.
inşallah cnm Allahım bize bbeklerimizi bağışlasın inşallah
selincim yarın mı dr kontrolüninşallah cnm inşallah.. duymadan görmeden doktordan olumlu şeyler duymadan rahat edemicem
Canım bende ilk kontrole 5+6 günlük ken gittim bizde duymayiz dedik ama ekranda kalp atışını gördük ama cok küçüktü 3 mm kadardi boyu. Şimdi cok şükür 10. Hafta ya girdik boyu 27 mm olmuş. İnşallah merak etmeyin hepsini sirayla yasarsiniz.canım ben 5+6 da gitmiştim daha duyulmaz dedi doktorum
selincim yarın mı dr kontrolün
evet canım nasipse yarın. eşime diyorum gitmeyelim korkuyorum ya yok derse diyeoda gidelim kaç tane var görelim diyo .hayırlısı artık şafak doğan güneş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?