Gozumde yas kalmadi aglamaktan.hic boyle hayal etmemistim. Kendimi kandiriyomusum gibi geliyo artik.karamsarsln patikli canlarim benimde gecen hafta bebisim goruldu kalp atisi duyulmadi yarin randevum var su mubarek gunde dua edelim birbirimize pes etmek yok hemen Allah buyuk..
Canm ayni zamanlarda transfermz olmustu seninle ins birlikte duyalim aglama lutfen benim de aklimdan olumsuzluklar gecmiyo degil konstugum cogu kisi benim haftama gelene kadar duymus ama napalim elden bisey gelmiyo dua disinda.Gozumde yas kalmadi aglamaktan.hic boyle hayal etmemistim. Kendimi kandiriyomusum gibi geliyo artik.
Sen duyarsin insallah canim rabbim sana bagislasin bebegini.
Hep dua ediyorum. Hepinize
karamsarsln patikli canlarim benimde gecen hafta bebisim goruldu kalp atisi duyulmadi yarin randevum var su mubarek gunde dua edelim birbirimize pes etmek yok hemen Allah buyuk..
Selincim biliyosun durumumu ve gercekten hic umudum yokİnş sen duyarsın cnm ve inşallah bizim gibi umutsuzca bekleyen tüm arkadaşlarda güzel pıt pıt seslerini duyabilirpatikli hakkımızda hayırlısı olsun
İnsallah siz hakli cikarsiniz.....Canm ayni zamanlarda transfermz olmustu seninle ins birlikte duyalim aglama lutfen benim de aklimdan olumsuzluklar gecmiyo degil konstugum cogu kisi benim haftama gelene kadar duymus ama napalim elden bisey gelmiyo dua disinda.
Bebeğimi gördüm fasulye kadardı. Pıt pıt atan kalbini duydum çok heyecan vericiydi demeyi çok isterdim ama diyemicem. Gülerek büyük heyecanla girdiğim odadan ağlarak çıktım. Kalp atışları yoktu. Hiç bişey yolunda gitmemiş. Salı tekrar kontrolüm var. O zamanda duyulmazsa alıcaklar bebeğimi. Sonrasında Genetik araştırma yapıcaklarmış. Mükemmel bir dr var. Herşeyi uzun uzun anlattı. En az benim kadar o da üzüldü. Allah nasip etmemiş demek ki. Olmayınca olmuyormuş. Benim sevincim buraya kadarmış. Herşeye baştan başlamak o kadar zor geliyor ki anlatamam. Sanırım umudumuda kaybettim. Eşimede çok üzüldüm. Acaba baba olamicak mi? Sorun benim yumurtalarımdaymış. Ne diyeyim bilemiyorum. Bu sefer oldu diye hem cok sevinmiştim hemde rahatlamıştım bütün bu işlemler geride kaldı diye. Erken sevinmişim demek ki.
canim Rabbimim den umut kesilmez verecek olan yanliz O'dur saglikli hayirli evlatlar olarak nasip etsin inşallahHastaneden çıkarken bebekli aileler gördüm hep. Onları görünce kendim için daha da çok üzüldüm. Ben o günleri ne zamam görücem acaba yada görebilcek miyim?
Şuan bir tek sizlerle konuşabiliyorum çünkü beni sizden başka kimse anlamaz anlayamaz
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah. Düşünürken aklıma geldi benim kızım bi düşük bi boş gebelikten sonra dünyaya geldiği için kıza hamile kaldığımı anlar anlamaz yani adetim 6 gün geciktikten sonra idrarda çift çizgi görünce dr a gitmiştim geçmişi anlatınca o da bana 6 hafta boyunca her hafta gel demişti ve bu 6. Haftanın sonunda kalp atışı duyduk. Demek istediğim eğer gebelik sat a göre hesaplanıyorsa ben dr a gittiğimde hamilelik zaten 4. Haftasındaymış 6 hafta daha ekle nerdeyse 10 haftalıkken mi duymuşum kalp atışını bence öyle. Kalp atışı çok erken duyulmayabiliyor bana kalırsa üzülmeyin boş yere
canlar sizlerinde cümleten kandili mübarek olsun Rabbim yenilerine eristirsir saglikli hayirli bebeklerimizle insallahhhHer keder bir kader ile taktir edilir. Ve kedere değil, kadere boyun eğenler nur ile temizlenir. Rabbim hayırlı bir kader ve ona tebessümle boyun eğen bir teslimiyet versin . Hayırlı kandiller .
Gozumde yas kalmadi aglamaktan.hic boyle hayal etmemistim. Kendimi kandiriyomusum gibi geliyo artik.
Sen duyarsin insallah canim rabbim sana bagislasin bebegini.
Hep dua ediyorum. Hepinize
Canm ayni zamanlarda transfermz olmustu seninle ins birlikte duyalim aglama lutfen benim de aklimdan olumsuzluklar gecmiyo degil konstugum cogu kisi benim haftama gelene kadar duymus ama napalim elden bisey gelmiyo dua disinda.
Aminnnnnn AminnnnnnRabbim verdigin emanetlerini bize bagisla korktugumuzla sinama sag salim kucagimiza almayi nasip eyle....
amin canim benim ....Rabbim verdigin emanetlerini bize bagisla korktugumuzla sinama sag salim kucagimiza almayi nasip eyle....
Aminnnnnn!Rabbim verdigin emanetlerini bize bagisla korktugumuzla sinama sag salim kucagimiza almayi nasip eyle....
ÂminnnnnRabbim verdigin emanetlerini bize bagisla korktugumuzla sinama sag salim kucagimiza almayi nasip eyle....
Hayırlı olsun inşallah :) ikiz sanırımKizlar benim pazartesi 11. Gundu ve idrarda silik gordum 12. Gun sali gunude kan verdim bugun alabildim 454 denildi pozitif yani insallah allahim hepimizinkini tamamina erdirir
Bilmiyorum cnm ama 2 tane 3. Gun embriyosu yerlestirildi deger ii degilmi dusmezHayırlı olsun inşallah :) ikiz sanırım
Hayırlı olsun canım :)Gözün aydın...Benimde 10. Gün degerim 401 cikti dün...değerlerimiz yakın birbirineKizlar benim pazartesi 11. Gundu ve idrarda silik gordum 12. Gun sali gunude kan verdim bugun alabildim 454 denildi pozitif yani insallah allahim hepimizinkini tamamina erdirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?