2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

karamsarsln patikli canlarim benimde gecen hafta bebisim goruldu kalp atisi duyulmadi yarin randevum var su mubarek gunde dua edelim birbirimize pes etmek yok hemen Allah buyuk..
Gozumde yas kalmadi aglamaktan.hic boyle hayal etmemistim. Kendimi kandiriyomusum gibi geliyo artik.
Sen duyarsin insallah canim rabbim sana bagislasin bebegini.

Hep dua ediyorum. Hepinize

Gozumde yas kalmadi aglamaktan.hic boyle hayal etmemistim. Kendimi kandiriyomusum gibi geliyo artik.

Canm ayni zamanlarda transfermz olmustu seninle ins birlikte duyalim aglama lutfen benim de aklimdan olumsuzluklar gecmiyo degil konstugum cogu kisi benim haftama gelene kadar duymus ama napalim elden bisey gelmiyo dua disinda.

karamsarsln patikli canlarim benimde gecen hafta bebisim goruldu kalp atisi duyulmadi yarin randevum var su mubarek gunde dua edelim birbirimize pes etmek yok hemen Allah buyuk..

İnş sen duyarsın cnm ve inşallah bizim gibi umutsuzca bekleyen tüm arkadaşlarda güzel pıt pıt seslerini duyabilir patikli hakkımızda hayırlısı olsun

Canm ayni zamanlarda transfermz olmustu seninle ins birlikte duyalim aglama lutfen benim de aklimdan olumsuzluklar gecmiyo degil konstugum cogu kisi benim haftama gelene kadar duymus ama napalim elden bisey gelmiyo dua disinda.
İnsallah siz hakli cikarsiniz.....

Kizlar bu kadar karansar olayIn lutfen ben iki hafta geriden gelip 10. Haftalara dogru haftasina yetisen bircok kisiyle tanistim simdi bebekleri kucaklarinda hepsinin yapmayin boyle siz dirayetli olacaksiniz ki bebeklerde kuvvet alsin sizden bu boyle hersey bitti demekle olmaz ki hem dr kesin birsey dememis kese kuculmedi surece sıkınti olmuyo benim bildigim kadar bol dua edin allaha teslim olun

Kızlar böyle bi gece de morallerimizi yüksek tutatlım herkes inansın kendine ve bebişlerine bakayımm moral bozmak yok strese girip en kötü etkileyen biz oluyoruz çok zor evet ama bebişler için iyi olcaz inancaz

kızlar hayırlısını dıleyelm ben bıle duymadm sadece gordum dusuk rıskınden dolayı tam 6 gundur yatıyorum hıc bısey hıssetmıyrm lutfen olumsuz dusunmeyn inşallah olumlu mutlu haberler verıcez

canim Rabbimim den umut kesilmez verecek olan yanliz O'dur saglikli hayirli evlatlar olarak nasip etsin inşallah
herseyde bizim bilmediğimiz görmediğimiz bir hayr vardir muhakkak
nasibi varsa gelecek bebein canim .....
üzülmemek elde deil biliorum tatlim benim sali gününe mucizen surpriz yapabilir sana ...

Her keder bir kader ile taktir edilir. Ve kedere değil, kadere boyun eğenler nur ile temizlenir. Rabbim hayırlı bir kader ve ona tebessümle boyun eğen bir teslimiyet versin . Hayırlı kandiller .
canlar sizlerinde cümleten kandili mübarek olsun Rabbim yenilerine eristirsir saglikli hayirli bebeklerimizle insallahhh

kizlar Rabbim hepimizin hakkında hayirli olani nasip etsin

Kizlar benim pazartesi 11. Gundu ve idrarda silik gordum 12. Gun sali gunude kan verdim bugun alabildim 454 denildi pozitif yani insallah allahim hepimizinkini tamamina erdirir

Kizlar benim pazartesi 11. Gundu ve idrarda silik gordum 12. Gun sali gunude kan verdim bugun alabildim 454 denildi pozitif yani insallah allahim hepimizinkini tamamina erdirir
Hayırlı olsun canım :)Gözün aydın...Benimde 10. Gün degerim 401 cikti dün...değerlerimiz yakın birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…