İnşallah canım benim insallah kat kat artmıştır değerin:)Kızlar yarın test günüm dua edin lütfen değerlerim artmış olsun
Kizlar bu kadar karansar olayIn lutfen ben iki hafta geriden gelip 10. Haftalara dogru haftasina yetisen bircok kisiyle tanistim simdi bebekleri kucaklarinda hepsinin yapmayin boyle siz dirayetli olacaksiniz ki bebeklerde kuvvet alsin sizden bu boyle hersey bitti demekle olmaz ki hem dr kesin birsey dememis kese kuculmedi surece sıkınti olmuyo benim bildigim kadar bol dua edin allaha teslim olun
Ts cnm senin transferin ne zamandi ve kacinci gun embriyosu yduHayırlı olsun canım :)Gözün aydın...Benimde 10. Gün degerim 401 cikti dün...değerlerimiz yakın birbirine
Kızlar yarın test günüm dua edin lütfen değerlerim artmış olsun
Kizlar benim pazartesi 11. Gundu ve idrarda silik gordum 12. Gun sali gunude kan verdim bugun alabildim 454 denildi pozitif yani insallah allahim hepimizinkini tamamina erdirir
Cok ts ederim cnm umarim sende sali gunu ii haberlerle gelirsinMaşallah cnm hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Güzel bi hamilelik geçirirsin inş.
Canim o senin 9. Gun degerin degil mi? transfer gununu saymiyoruz bildigim kadariyla .. Yoksa ben yanlismi hesapliyorum.Hayırlı olsun canım :)Gözün aydın...Benimde 10. Gün degerim 401 cikti dün...değerlerimiz yakın birbirine
Ya bende bi türlü anlamadım ki,transferle birlikte 10. Gün aynen,sayilmiyorsa 9. Gün oluyor...Canim o senin 9. Gun degerin degil mi? transfer gununu saymiyoruz bildigim kadariyla .. Yoksa ben yanlismi hesapliyorum.
13 nisan 5.gün embriyosu 2 tane...Bu arada az önce bir arkadasimiz hatırlattı..O değer benim transferle birlikte 10 . Gün degerim...Ts cnm senin transferin ne zamandi ve kacinci gun embriyosu ydu
bende ne diyeceğimi bilmiyorum inan öylece kalakaldım hangi yolu izleyeceğimi napacağımı karıştırdım. dondurulmuş transfer nasıl oluyor bilmiyorum hemen bu ay yapamayız herhalde zaten,Hadi yaNe diyecegimi bilemedim şimdi tikandim kaldım...Canim benim,burada bir cogumuzun 2. Yada 3. Denemesi hepimiz o duyguyu az çok biliyoruz,pes etmek yok biliyorsun toparladiginda kendini eğer kan değerin artmazsa tekrar dene,sakin umudunu kaybetme,benimde 2. Denemem...2 ayı da geçirme hiç bu yola baş koymusken devam et inşallah kavusacaksin yavruna
Bu kadar olmaz uyandım aklıma geldi bu kiz ne durumda diye sen yazmışsın...Canim benim sagol Allah razı olsun En kisa zamanda sanada nasip olsun insallah...Dondurulmuş o kadar kolay ki,zaten bu ay yapamazsın 2 ay geçir sonrasında 2. Regl olduğunda ilaca basliyorsun,hep soylerlerdi inanmazdim buz bebeklerin şansı daha çok diye...İnşallah seninde öyle olacak,bak bu kez ben 1 tane bile iğne olmadım sadece hap kullandım transferden sonra bile hiç iğne yüzü görmedim çok şükür...Vücudun temizlenmiş oluyor bu iki ay içinde...Benimde ilk denememden tutmadı canım bu dondurulmuşlarla oldubende ne diyeceğimi bilmiyorum inan öylece kalakaldım hangi yolu izleyeceğimi napacağımı karıştırdım. dondurulmuş transfer nasıl oluyor bilmiyorum hemen bu ay yapamayız herhalde zaten,
senin ikizlerin mi olacak canım yorumlardan öyle anladım çok mutlu oldum ne kadar güzel maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Transfer gunu sayilmiyormus canim.Ya bende bi türlü anlamadım ki,transferle birlikte 10. Gün aynen,sayilmiyorsa 9. Gün oluyor...
GünaydınnTransfer gunu sayilmiyormus canim.
Gunaydi canim, bugun goguslerimin agrisiula uyandim . Halsizlik var birde, uarin yine test yaptiracag, sen nasilsin?Günaydınntamam o zaman o net 9. Gün değeri demek,Sağol canim...Nasılsın?
İnşallah kat kat artmıştır degerin...E süper sana başlamışsın artık hamileliği hissetmeye:) benimde çok az var goguslerimde şişlik ama psikolojik olarak korkuyorum regl olacağım diye hala :)Gunaydi canim, bugun goguslerimin agrisiula uyandim . Halsizlik var birde, uarin yine test yaptiracag, sen nasilsin?
Ay evetGünaydın hayırlı cumalar kızlarrr bugun test günüm şimdi gidiyorum dua edin nolur bana
kalp kalbe karşıymış canım :) ben sana inan çok sevindim bide ikiz olduğunu fark edince inan kendimi unutup gülümsetti bu haber beni, doktorum hangi yolu izler bilmiyorum ki hitereskopi mi be öyle bir şey yapıyormuş /rahime çizik atma ) sanırım ilk transfer tutmazsa. o nasıl birşey bilmiyorum, ve çalıştıgım için izin almaktan bıktım !!!Bu kadar olmaz uyandım aklıma geldi bu kiz ne durumda diye sen yazmışsın...Canim benim sagol Allah razı olsun En kisa zamanda sanada nasip olsun insallah...Dondurulmuş o kadar kolay ki,zaten bu ay yapamazsın 2 ay geçir sonrasında 2. Regl olduğunda ilaca basliyorsun,hep soylerlerdi inanmazdim buz bebeklerin şansı daha çok diye...İnşallah seninde öyle olacak,bak bu kez ben 1 tane bile iğne olmadım sadece hap kullandım transferden sonra bile hiç iğne yüzü görmedim çok şükür...Vücudun temizlenmiş oluyor bu iki ay içinde...Benimde ilk denememden tutmadı canım bu dondurulmuşlarla oldu
Hayirlisi arkadasim, zaten benim gosguslerimde cok tutarsiz, sabah aciyir , oglene kadar birsey kalmiyor, ewet bende hep regl olacakmis hibi hissediyorum.İnşallah kat kat artmıştır degerin...E süper sana başlamışsın artık hamileliği hissetmeye:) benimde çok az var goguslerimde şişlik ama psikolojik olarak korkuyorum regl olacağım diye hala :)
Canım benım Sağol :) 3 kere falan gittim..zaten çok beklemiyorsun öyle,tedaviye basladiginin 17.günü falan transfere gidiyorsun...Hem diğeri kadar maliyetlide değil bu defa...O çizik atma olayını duydum canım bi arkadaşıma yapildı o ay hamile kaldı,hatta osman hocayla uludağ Üniv bir hoca beraber yapmışlar arkadasiminkinidekalp kalbe karşıymış canım :) ben sana inan çok sevindim bide ikiz olduğunu fark edince inan kendimi unutup gülümsetti bu haber beni, doktorum hangi yolu izler bilmiyorum ki hitereskopi mi be öyle bir şey yapıyormuş /rahime çizik atma ) sanırım ilk transfer tutmazsa. o nasıl birşey bilmiyorum, ve çalıştıgım için izin almaktan bıktım !!!
dondurulmuş transfer aşamasında kaç kere muayeneye gittin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?