2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cnm benimkine salıya kadar vakit verdi. Salı duyamazsak yapılcak işlemleride anlattı. Ne diyim en hayırlısı neyse o olsun

Kizlar benim pazartesi 11. Gundu ve idrarda silik gordum 12. Gun sali gunude kan verdim bugun alabildim 454 denildi pozitif yani insallah allahim hepimizinkini tamamina erdirir

Maşallah cnm hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Güzel bi hamilelik geçirirsin inş.

Hayırlı olsun canım :)Gözün aydın...Benimde 10. Gün degerim 401 cikti dün...değerlerimiz yakın birbirine
Canim o senin 9. Gun degerin degil mi? transfer gununu saymiyoruz bildigim kadariyla .. Yoksa ben yanlismi hesapliyorum.

bende ne diyeceğimi bilmiyorum inan öylece kalakaldım hangi yolu izleyeceğimi napacağımı karıştırdım. dondurulmuş transfer nasıl oluyor bilmiyorum hemen bu ay yapamayız herhalde zaten,
senin ikizlerin mi olacak canım yorumlardan öyle anladım çok mutlu oldum ne kadar güzel maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu kadar olmaz uyandım aklıma geldi bu kiz ne durumda diye sen yazmışsın...Canim benim sagol Allah razı olsun En kisa zamanda sanada nasip olsun insallah...Dondurulmuş o kadar kolay ki,zaten bu ay yapamazsın 2 ay geçir sonrasında 2. Regl olduğunda ilaca basliyorsun,hep soylerlerdi inanmazdim buz bebeklerin şansı daha çok diye...İnşallah seninde öyle olacak,bak bu kez ben 1 tane bile iğne olmadım sadece hap kullandım transferden sonra bile hiç iğne yüzü görmedim çok şükür...Vücudun temizlenmiş oluyor bu iki ay içinde...Benimde ilk denememden tutmadı canım bu dondurulmuşlarla oldu

Gunaydi canim, bugun goguslerimin agrisiula uyandim . Halsizlik var birde, uarin yine test yaptiracag, sen nasilsin?
İnşallah kat kat artmıştır degerin...E süper sana başlamışsın artık hamileliği hissetmeye:) benimde çok az var goguslerimde şişlik ama psikolojik olarak korkuyorum regl olacağım diye hala :)

kalp kalbe karşıymış canım :) ben sana inan çok sevindim bide ikiz olduğunu fark edince inan kendimi unutup gülümsetti bu haber beni, doktorum hangi yolu izler bilmiyorum ki hitereskopi mi be öyle bir şey yapıyormuş /rahime çizik atma ) sanırım ilk transfer tutmazsa. o nasıl birşey bilmiyorum, ve çalıştıgım için izin almaktan bıktım !!!
dondurulmuş transfer aşamasında kaç kere muayeneye gittin canım ?

İnşallah kat kat artmıştır degerin...E süper sana başlamışsın artık hamileliği hissetmeye:) benimde çok az var goguslerimde şişlik ama psikolojik olarak korkuyorum regl olacağım diye hala :)
Hayirlisi arkadasim, zaten benim gosguslerimde cok tutarsiz, sabah aciyir , oglene kadar birsey kalmiyor, ewet bende hep regl olacakmis hibi hissediyorum.

Canım benım Sağol :) 3 kere falan gittim..zaten çok beklemiyorsun öyle,tedaviye basladiginin 17.günü falan transfere gidiyorsun...Hem diğeri kadar maliyetlide değil bu defa...O çizik atma olayını duydum canım bi arkadaşıma yapildı o ay hamile kaldı,hatta osman hocayla uludağ Üniv bir hoca beraber yapmışlar arkadasiminkinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…