2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

İnşallah kat kat artmıştır degerin...E süper sana başlamışsın artık hamileliği hissetmeye:) benimde çok az var goguslerimde şişlik ama psikolojik olarak korkuyorum regl olacağım diye hala :)
Canim senin degerin de bayagi yuksek, Allah yardimcimiz olsun ikiz gibi degerin, , seni doktorun ne zaman cagirdi?

Canim senin degerin de bayagi yuksek, Allah yardimcimiz olsun ikiz gibi degerin, , seni doktorun ne zaman cagirdi?
Öyle dedi banada dr beni pazartesi keseyi göreceğiz diye çağırdı bende anlamadım çok erken değil mi?

Osman hoca dediğin Osman Develioğlu mu canım, sen de Bursa lımıydın ?
maliyetli midir rahime çizik atma bilgin var mı canım ve nasıl yapılıyor anastezi gerekiyormu ?

Çok sevindim hayırlı olsun inş.cuma günüde 2 ye katlar.Erken baktın kendini gereksiz strese sokdun.Güzel düşün sonuçta güzel olsun inş.

Aynen ya moralimi bozdum ama 3 gündür adet sancısı cekiyordum gecenkinde olmamıştı sancı tutundugunu hissediyordum inşallah sağlıklı devam eder Fethiye hocam lada konuştuk o kadar sevindiler ki orda çalışan tüm personel Allah razi olsun hepsinden hastalariyla bu kadar ilgilenen bir klinik görmedim yani[/QUOTE] İnş.bugün güzel haberini alırız.İşini severek yapan,insana değer veren insanların hali bir başka oluyor gerçektende.

bende histeroskopi olduğum gün eve gidip dinlenip ertesi günü işe gitmiştim cnm...

Patikli ve karamsarsın canlarım erken pes ediyorsunuz ben daha ancak dün duydum neredeyse 8 haftalık oldum bozmayın moralinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…