Canim senin degerin de bayagi yuksek, Allah yardimcimiz olsun ikiz gibi degerin,İnşallah kat kat artmıştır degerin...E süper sana başlamışsın artık hamileliği hissetmeye:) benimde çok az var goguslerimde şişlik ama psikolojik olarak korkuyorum regl olacağım diye hala :)
Canim hayirli haberlerini bekliyoruz, Allahtan herseyin hayirlisini diliyorum senin icin, guzel haberini bekliyoruzGünaydın hayırlı cumalar kızlarrr bugun test günüm şimdi gidiyorum dua edin nolur bana
Öyle dedi banada drCanim senin degerin de bayagi yuksek, Allah yardimcimiz olsun ikiz gibi degerin,, seni doktorun ne zaman cagirdi?
Canim aslinda normal cagirmis, tabi cok kucukler, benim ki de cok gec cagirdi 2 mayisa. Yani haftaya c. TesiÖyle dedi banada drbeni pazartesi keseyi göreceğiz diye çağırdı bende anlamadım çok erken değil mi?
Osman hoca dediğin Osman Develioğlu mu canım, sen de Bursa lımıydın ?Canım benım Sağol :) 3 kere falan gittim..zaten çok beklemiyorsun öyle,tedaviye basladiginin 17.günü falan transfere gidiyorsun...Hem diğeri kadar maliyetlide değil bu defa...O çizik atma olayını duydum canım bi arkadaşıma yapildı o ay hamile kaldı,hatta osman hocayla uludağ Üniv bir hoca beraber yapmışlar arkadasiminkinide
Çok sevindim hayırlı olsun inş.cuma günüde 2 ye katlar.Erken baktın kendini gereksiz strese sokdun.Güzel düşün sonuçta güzel olsun inş.
Bu mubarek gunde insallah hayirli haberler alirsin canimKızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kan verdim 1.5 saate sonuç çıkcak bekliyorum
Ben daha geç olur diye düşünmüştüm ama çok sevindim tabikide :) seninde az kalmış :) çok merak ediyorum 2 tane kese görebilecek miyiz :)Canim aslinda normal cagirmis, tabi cok kucukler, benim ki de cok gec cagirdi 2 mayisa. Yani haftaya c. Tesi
Günaydın hayırlı cumalar kızlarrr bugun test günüm şimdi gidiyorum dua edin nolur bana
kalp kalbe karşıymış canım :) ben sana inan çok sevindim bide ikiz olduğunu fark edince inan kendimi unutup gülümsetti bu haber beni, doktorum hangi yolu izler bilmiyorum ki hitereskopi mi be öyle bir şey yapıyormuş /rahime çizik atma ) sanırım ilk transfer tutmazsa. o nasıl birşey bilmiyorum, ve çalıştıgım için izin almaktan bıktım !!!
dondurulmuş transfer aşamasında kaç kere muayeneye gittin canım ?
Yazdım canım özeldenOsman hoca dediğin Osman Develioğlu mu canım, sen de Bursa lımıydın ?
maliyetli midir rahime çizik atma bilgin var mı canım ve nasıl yapılıyor anastezi gerekiyormu ?
Patikli ve karamsarsın canlarım erken pes ediyorsunuz ben daha ancak dün duydum neredeyse 8 haftalık oldum bozmayın moralinizicanim Rabbimim den umut kesilmez verecek olan yanliz O'dur saglikli hayirli evlatlar olarak nasip etsin inşallah
herseyde bizim bilmediğimiz görmediğimiz bir hayr vardir muhakkak
nasibi varsa gelecek bebein canim .....
üzülmemek elde deil biliorum tatlim benim sali gününe mucizen surpriz yapabilir sana ...
canlar sizlerinde cümleten kandili mübarek olsun Rabbim yenilerine eristirsir saglikli hayirli bebeklerimizle insallahhh
kizlar Rabbim hepimizin hakkında hayirli olani nasip etsin
Amin nerde ne kadar gebe ve anne adayı varsa Hepsini koru Allahım Onları ve cümlemizi evlatsız bırakmaRabbim verdigin emanetlerini bize bagisla korktugumuzla sinama sag salim kucagimiza almayi nasip eyle....
Hayirlisi olsun canim, cok sevindim.kutlarimKızlar değerim 83.45 çıktıııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?