- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
Allah razı olsun canım isteyen herkese nasip etsin RabbimHayirlisi olsun canim, cok sevindim.kutlarimmasallah
aa çok saol canım cevabın için en azından 1 günde olup bittiğini ögrendim, maliyeti fazla mı peki canım ?bende histeroskopi olduğum gün eve gidip dinlenip ertesi günü işe gitmiştim cnm...
Kızlar değerim 83.45 çıktıııııııııııı
Allah razı olsun canım inşallah :) Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin :)Çok sevindim canım gözün aydın inşallah böyle devam eder
Canimm cok sevindim hadi gözün aydın :)Kızlar değerim 83.45 çıktıııııııııııı
Sağol canım inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucaklarımıza :)Canimm cok sevindim hadi gözün aydın :)
Aminn canimm aminn :)Sağol canım inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucaklarımıza :)
Hayirli olsun canimKızlar değerim 83.45 çıktıııııııııııı
Sağol canım benim Rabbim isteyen Herkese nasip etsin :)Hayirli olsun canim
Hayırlı olsun canım aynı gun aynı mutlu haberi aldık beraber Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen bekleyen herkese de nasip etsin inşallah :)Kizlar hamileyimmmm inanmiyorum hala Rabbim dualarimizi kabul etti de pozitifi gorduk sonunda, buz bebegim tutunmus rabbim herkese yasatsin bu duyguyu insallh
Canim gozun aydin rabbim kucaginada almayi nasip etsinSağol canım inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucaklarımıza :)
Kizlar hamileyimmmm inanmiyorum hala Rabbim dualarimizi kabul etti de pozitifi gorduk sonunda, buz bebegim tutunmus rabbim herkese yasatsin bu duyguyu insallh
Âmin canım benim :)Canim gozun aydin rabbim kucaginada almayi nasip etsin
Ammmmin canim ammmminAmin nerde ne kadar gebe ve anne adayı varsa Hepsini koru Allahım Onları ve cümlemizi evlatsız bırakma
Patikli ve karamsarsın canlarım erken pes ediyorsunuz ben daha ancak dün duydum neredeyse 8 haftalık oldum bozmayın moralinizi
Kızlar değerim 83.45 çıktıııııııııııı
Canim ya sen kackere test yaptin benim yarin kese gorme gunu ama transferin 13. Gun yapmistim test bidaha yapmadim bugecede uykudan adet agrisi gibi bacaklarima dogru bi agri birazda karnim agridi suan yok ama korktum bugun transferimin 17. GunuNe güzel bir gün bugün Allahım kucağına almayı nasip etsin
aa çok saol canım cevabın için en azından 1 günde olup bittiğini ögrendim, maliyeti fazla mı peki canım ?
Sağol canım benimmm Rabbim sizlere de en en kısa zamanda nasip etsin güzel güzel haberler duyun inşallah hephayırlı uğurlu olsun cnm :) ne mutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?