- 2 Mart 2013
- 447
- 403
- 123
Âmin canım, teşekkür ederim. Beş Yıldır kardeş için uğraşıyoruz. Okul var diye bu yıla kadar ciddi bir adım atmamıştık. Ocak Ayında karar verdik tüp bebeğe. Adetimle hemen tedaviye başladık. Martta da 2 adet dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Ilk seferde tuttu çok şükür ama başka Sıkıntılar yaşadım. Umarım bu son kanamaydı. Rabbim kimsenin emeğini Boşa çıkarmasınAllah güç kuvvet verdin canım benim.ne güzel şeylerle uğraşmışsın oğlunuda tebrik ederim maşallah ona.sende kardeş için tüp bebek deneyenlerdensin sanırım benim gibi. Kaçıncı denemendi acaba
Bir fikrim yok ama sana ben şöyle diyim bende ocak ta kürtaj oldum..kurtajdan sonra adetim bitti gittim istanbula o ay doktor birşey yapmadi 2. adetim den sonra hsg ve histereskopi cekildim 3.adetim de iğneler başlandı..kaç oluyor yani çözemedimağlamak istiyorum kımse yardımcı olmuyoooooooooor((((((((((((((((((
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
Ne kadar güzel şeyler yapıyorsun canım..allah nazarlardan korusun...her yaşta her şeyin olabilceğini bize gösterdin..maşallah sana..Kızlar herkese merhaba benim de kontrolüm yarın bir buçukta. Geçen hafta yine kanamam olmuştu. Bir kaç gündür kesildi çok şükür ama bulantılarım da kesildi. Korkuyorumbir taraftan da ders çalışıyorum. Olumsuz Düşünceleri atıyorum kafamdan. 4 Mayıs'ta finallerim Başlıyor. Dicle ünv hukuk fak. Son sınıf öğrencisiyim. Kısmetse bir ay sonra mezun Olacağım. Oğlum da uluslararası bir dil Sınavına girmeye hak Kazandı bir taraftan da onu sınava hazırlıyorum. Beynim bin parçaya bölünmüş durumda. Çok yoruldum artık. Oğlum, bebeğim, okulum hepsi önemli benim için. Ne olur beni de duâlarınızdan eksik etmeyin. Rabbim hepimize güç versin.
tatlım kürtaj sonrası çoğu arkadaşımıza 2. Adetinde gel demişler zaten erken değil demekkiağlamak istiyorum kımse yardımcı olmuyoooooooooor((((((((((((((((((
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
kürtaj tutunmayı engellermı çook korkuorumtatlım kürtaj sonrası çoğu arkadaşımıza 2. Adetinde gel demişler zaten erken değil demekki
Histereskopi cekildin mi hiç peki..kürtaj tutunmayı engellermı çook korkuorum
ewet nisanın 10 nunda histereskopi oldum yanı kürtajdan 1 ay sonra doktor sıkıntı yok dedıHistereskopi cekildin mi hiç peki..
Benim kürtaj sonrası 3.adetim le tedavi olmuş oluyor..Bir sorun yoksa kendini de hazır hissediyorsan olur o zaman tedavi..ama senin de stres çok yapmaman lazım..biraz Stres var gibi geldi bana..yanılıyorumdur umarım..Stres tedaviyi negatif yapıyor..ewet nisanın 10 nunda histereskopi oldum yanı kürtajdan 1 ay sonra doktor sıkıntı yok dedı
canım ben yıllar önce boş kese dolayısıyla kürtaj oldum 2 bile geçmeden kızıma hamile kaldım bişey olmaz korkma. Hazırsan özellikle psikolojik olarak başla tabikürtaj tutunmayı engellermı çook korkuorum
Benim merkezde 2.500 tl istiyolar canim ilaclar muayene haricCanim bilmedigim icin soruyorum, dondurulmus transferi ne kadara msl oluyor?
Canim Allah yardimcin olsun . Az degilmis, Allah odeme kolayligi versinBenim merkezde 2.500 istiyolar canim ilaclar muayene haric
Amin canim alah razi olsun insbyardim eder bu sefer ozlemimize kavusuruz bu 3 cu denemem olucak gecen ay trasfer olmustum bu ay tekrar olsam ara vermeden bi sikinti olirmu acaba ara vermeye gerek varmidirCanim Allah yardimcin olsun . Az degilmis, Allah odeme kolayligi versin
Gunaydin canim insallah iyi sonuclar alirsin cok dua ettim sana Rabbim yardimcimiz olsun insallahGunaydin kizlar.
İste buyuk gun bikac saat sonra bebegimle ilgili sonuc belli olacak.
Gunaydin kizlar.
İste buyuk gun bikac saat sonra bebegimle ilgili sonuc belli olacak.
Günaydın canlarim,ikinizede dua ediyorum,insallah rabbim mucizelerinden versin bayram edelim bugün...Günaydın kızlar. Bugun kontrolüm var. Bebeğimin alınıp alınmayacağını öğrenicem. Her ne kadar umudum olmasada insanın içine bir parçada olsa acaba güzel şeyler duyarmıyım diye düşünceler oluşuyor.patikli ve benim için dua ederseniz sevinirim
İkiniz icinde cok dua ediyorum. Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin.Günaydın kızlar. Bugun kontrolüm var. Bebeğimin alınıp alınmayacağını öğrenicem. Her ne kadar umudum olmasada insanın içine bir parçada olsa acaba güzel şeyler duyarmıyım diye düşünceler oluşuyor.patikli ve benim için dua ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?