2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Allah güç kuvvet verdin canım benim.ne güzel şeylerle uğraşmışsın oğlunuda tebrik ederim maşallah ona.sende kardeş için tüp bebek deneyenlerdensin sanırım benim gibi. Kaçıncı denemendi acaba
Âmin canım, teşekkür ederim. Beş Yıldır kardeş için uğraşıyoruz. Okul var diye bu yıla kadar ciddi bir adım atmamıştık. Ocak Ayında karar verdik tüp bebeğe. Adetimle hemen tedaviye başladık. Martta da 2 adet dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Ilk seferde tuttu çok şükür ama başka Sıkıntılar yaşadım. Umarım bu son kanamaydı. Rabbim kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın

ağlamak istiyorum kımse yardımcı olmuyoooooooooor((((((((((((((((((
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
Bir fikrim yok ama sana ben şöyle diyim bende ocak ta kürtaj oldum..kurtajdan sonra adetim bitti gittim istanbula o ay doktor birşey yapmadi 2. adetim den sonra hsg ve histereskopi cekildim 3.adetim de iğneler başlandı..kaç oluyor yani çözemedim

Ne kadar güzel şeyler yapıyorsun canım..allah nazarlardan korusun...her yaşta her şeyin olabilceğini bize gösterdin..maşallah sana..

ağlamak istiyorum kımse yardımcı olmuyoooooooooor((((((((((((((((((
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
tatlım kürtaj sonrası çoğu arkadaşımıza 2. Adetinde gel demişler zaten erken değil demekki

ewet nisanın 10 nunda histereskopi oldum yanı kürtajdan 1 ay sonra doktor sıkıntı yok dedı
Benim kürtaj sonrası 3.adetim le tedavi olmuş oluyor..Bir sorun yoksa kendini de hazır hissediyorsan olur o zaman tedavi..ama senin de stres çok yapmaman lazım..biraz Stres var gibi geldi bana..yanılıyorumdur umarım..Stres tedaviyi negatif yapıyor..

serenci ins abla bakicaz bakalim faiz falan diye biraz korkuyorum ama yapicaz galiba ins bu sefer olumlu sonuc aliriz busefer iki tane koyulcak doktorumla konusmam lazim erken derse bisaki adetimde giderim

Gunaydin kizlar.
İste buyuk gun bikac saat sonra bebegimle ilgili sonuc belli olacak.
Günaydın canlarim,ikinizede dua ediyorum,insallah rabbim mucizelerinden versin bayram edelim bugün...

İkiniz icinde cok dua ediyorum. Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…