Kizlar benimde galiba 4+4 ayin 12 sinde olmustu transfer.Insallh artik bekleyip gorecez, isimiz beklemek artik cnm, haftaya pazartesi serenciyle kontrolumuz var, diger gelecek pazartesi de kalp atislari insallh, tabi sende insalkh bizimle ayni donemde gorursun canim,serenci bu arada baktim gebelik hesaplamasina, 4+4 haftaligiz insallh ucumuz yuppiii. Cok korku heyacan mutluluk merakli karisik duygular icerisindeyim, ya sizler
Bn 14 te canim, serenci 13 te, kaderim de 14 te, olmustukKizlar benimde galiba 4+4 ayin 12 sinde olmustu transfer.
Aynen canım :)Insallh artik bekleyip gorecez, isimiz beklemek artik cnm, haftaya pazartesi serenciyle kontrolumuz var, diger gelecek pazartesi de kalp atislari insallh, tabi sende insalkh bizimle ayni donemde gorursun canim,serenci bu arada baktim gebelik hesaplamasina, 4+4 haftaligiz insallh ucumuz yuppiii. Cok korku heyacan mutluluk merakli karisik duygular icerisindeyim, ya sizler
Siralanmisiz resmen arka arkaya :)Bn 14 te canim, serenci 13 te, kaderim de 14 te, olmustuk
Siralanmisiz resmen arka arkaya :)
Bn 14 te canim, serenci 13 te, kaderim de 14 te, olmustuk
Onu bunu bilmem de kızlar günün de olursa yılbaşında hastanede topluca kutlarız yeni yıla bebeklerimizle hep beraber girerizzzzKizlar benimde galiba 4+4 ayin 12 sinde olmustu transfer.
al al bnde alacam canim iki hafta nasil gececek yaAynen canım :)
Tam tarif etmissin işte,al bendende o kadar!
Ben de özellikle 2 hafta sonrasına çok heyecanlıyım kalp atışlarını dinleyecegimi hayal ediyorum da...Şimdiden gözlerim doluyor ben bi paket yanıma peçete alayimda :)
Allah kolaylık versin canım..Kızlar herkese merhaba benim de kontrolüm yarın bir buçukta. Geçen hafta yine kanamam olmuştu. Bir kaç gündür kesildi çok şükür ama bulantılarım da kesildi. Korkuyorumbir taraftan da ders çalışıyorum. Olumsuz Düşünceleri atıyorum kafamdan. 4 Mayıs'ta finallerim Başlıyor. Dicle ünv hukuk fak. Son sınıf öğrencisiyim. Kısmetse bir ay sonra mezun Olacağım. Oğlum da uluslararası bir dil Sınavına girmeye hak Kazandı bir taraftan da onu sınava hazırlıyorum. Beynim bin parçaya bölünmüş durumda. Çok yoruldum artık. Oğlum, bebeğim, okulum hepsi önemli benim için. Ne olur beni de duâlarınızdan eksik etmeyin. Rabbim hepimize güç versin.
evet ya insallhhhhhhhhhhhhhh yerim ben onlariOnu bunu bilmem de kızlar günün de olursa yılbaşında hastanede topluca kutlarız yeni yıla bebeklerimizle hep beraber girerizzzz
Ewet abla biraz olsun iyiyim asukur esim kredi ccekelim geride kalan iki adet embriyomuzuda trasfer ettirelim diyo bilmiuorum vok kararsizim bi yandan isyiuorum ama bi yandanda kredi yani onu sorucaktim krediyle bebek yapan varmi aramiz da
Canim bilmedigim icin soruyorum, dondurulmus transferi ne kadara msl oluyor?Ewet abla biraz olsun iyiyim asukur esim kredi ccekelim geride kalan iki adet embriyomuzuda trasfer ettirelim diyo bilmiuorum vok kararsizim bi yandan isyiuorum ama bi yandanda kredi yani onu sorucaktim krediyle bebek yapan varmi aramiz da
Allah güç kuvvet verdin canım benim.ne güzel şeylerle uğraşmışsın oğlunuda tebrik ederim maşallah ona.sende kardeş için tüp bebek deneyenlerdensin sanırım benim gibi. Kaçıncı denemendi acabaKızlar herkese merhaba benim de kontrolüm yarın bir buçukta. Geçen hafta yine kanamam olmuştu. Bir kaç gündür kesildi çok şükür ama bulantılarım da kesildi. Korkuyorumbir taraftan da ders çalışıyorum. Olumsuz Düşünceleri atıyorum kafamdan. 4 Mayıs'ta finallerim Başlıyor. Dicle ünv hukuk fak. Son sınıf öğrencisiyim. Kısmetse bir ay sonra mezun Olacağım. Oğlum da uluslararası bir dil Sınavına girmeye hak Kazandı bir taraftan da onu sınava hazırlıyorum. Beynim bin parçaya bölünmüş durumda. Çok yoruldum artık. Oğlum, bebeğim, okulum hepsi önemli benim için. Ne olur beni de duâlarınızdan eksik etmeyin. Rabbim hepimize güç versin.
Normal tüp 2000 dolardı dondurulmuş 900 dolar bizim orda..dondurma ücreti de ilk sene için 300 diğer seneler 100 dolarCanim bilmedigim icin soruyorum, dondurulmus transferi ne kadara msl oluyor?
Dondurulmusun da maliyeti yuksekmis ya. Allah yardimcisi olsun herkesin.Normal tüp 2000 dolardı dondurulmuş 900 dolar bizim orda..dondurma ücreti de ilk sene için 300 diğer seneler 100 dolar
Ewet abla biraz olsun iyiyim asukur esim kredi ccekelim geride kalan iki adet embriyomuzuda trasfer ettirelim diyo bilmiuorum vok kararsizim bi yandan isyiuorum ama bi yandanda kredi yani onu sorucaktim krediyle bebek yapan varmi aramiz da
Canım Allah iyilik versin...İkinci regl de başlaman daha sağlıklı.Bide merkezimizle gorustum doktorum yoktu hemsireye en erken nezamn olur dedim adet olunva gel dedi erken degilmi
kızlar nasıl yanı kürtaj oldum dondurulmuş transferı için 2.ci adetımde başlasam erken mıCanım Allah iyilik versin...İkinci regl de başlaman daha sağlıklı.
Kredi çekerek çok kişi yaptiriyor tatlım transferini eşinde böyle düşünüyorsa tabiki yaptır canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?