2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlaaarrrr doktordan cıktım şimdi. Bebeğimin kalp atışlarını yine duyamadık ama gelişimi devam ediyor. Doktorum biraz daha beklemek istediğini söyledi. Cumartesi tekrar kontrolüm var. Regliye göre 8 haftalık olması lazım ama benimki 6+6. Çok umut verici bir görüşme değildi. Doktorumun yüzünden bunu anladım. Hayırlısı artık. İnş herşey güzel geçer

Dualarınız için çook teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. İyi ki varsınız. Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

patikli cnm hala hastanedemisin? Merakla haberlerini bekliyorum

Canim hala umudumuz var sukurler olsun.selincim beklemek en zoru ama bu bebeler bize sabri ogretecek galiba

Canım bi çok kişide kalp atışı geç duyulabiliyormus,yinede çok şükür kötü bir karar alınmadı bugün c.tesi yi bekleyecegiz canım

Canım bi çok kişide kalp atışı geç duyulabiliyormus,yinede çok şükür kötü bir karar alınmadı bugün c.tesi yi bekleyecegiz canım

Bebek geriden geldiği için mi kalp atışını alamıyoruz anlamadım. Evet çok şükür kötü hbr almadım ama doktorum cok umut vericide konuşmadı. Sonrasında neler yapacağını anlattı. Eğer alınırsa kürtajdan sonra yine histeroskopi yapıcakmış. Sonra yine tedaviye başlıcakmış. İnş hiç o işlemlere gerek kalmaz
Allah'ım hepimizin yüzüne gülsün. Kucaklarımızı boş bırakmasın. Kendimi ağlamamak için zor tutuyorum sinirlerim bozuldu

Kizlar dondurulmusla denicem. Ransferi olan arkadaslardn ricam ne kullandiniz neler yaptiniz ne yiyip ictiniz. Ananas iyi mi gercekten kabak cekirdegi falan herseyi yeniden yeniden okuyorum bu ikinci denemm ama ne bileyim eksik bisey yapmak istemiyorm

Canım doktorlar hiç bir zaman ümit verici konuşmazlar. Hep Kötüye hazırlarlar hastalarını. Sıkma canını, hayırlısıysa sen de duyarsın bebişinin pıt pıtlarını.

canım bende senin gibi olmuştum tüp bebek değildi ama klomen+çatma iğnesi kullandığım zaman hamile kalmıştım bebek 8 haftalık olması lazımken 6+3 gün filan kalp durmuştu önceki hafta belli belirsiz olan kalp atışı bir sonraki hafta hiç yoktu alınacak demişti kürtaj şarttı ama sende halen açık bir kapı var bekliyorlar bende ilaçlar yüzünden beklemiştim üçgün ilaçları kesmiştim ama kesin kürtajdı sen geriden gelen bir gelişim varmış rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yoktur inş.herşey gönlünce olsun rabbim yüzüne gülsün

arkadaşlar günaydın bilen yardım edebilir mi lütfen 3 başarısız tüp bebekten sonra doktorum dondurulmuş embriyoyu deneyelim diyor en son bu ay negatifi gördüm denesem mi yoksa bi rahim filmi mi çektirsem doktor rahim filmi demedi ama araştırmadan da tekrar tedaviye başlamak istemiyorum.. son olarak 1 tane dondurulmuş embriyoyu transfer mi edelim yoksa rahim filmi mi çektireyim.. lütfen yardım eder misiniz çok kararsız kaldım hangisi doğru olur bilemedim

Ben o kadar arastirdimki bu konuyu bi tin dr arkadasima sordu kimi önce tüp bebek yap olumauz olursa rahim fiomi ve laparoskopi yap dedi kimi ilk adim laparoskopi ve rahim filmi sonra tüp bebek dedi. Ben rahim filmi cektim laparoskopi yaptim daha sonra sorun yok deyince tup bebek denedim ama negatif oldu sonuc uine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…