2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sağol canim cok kıymetli yazdıkların benim için,Ekmeği aynen hayatımdan çıkardım sayılır...Şuan kaç yasindalar canim

Sağol canim cok kıymetli yazdıkların benim için,Ekmeği aynen hayatımdan çıkardım sayılır...Şuan kaç yasindalar canim
Erken doğum oldu canım onlar 24 haftalık koleastaz geçirdim..Sen Sen ol..aman bunlar ikiz ondan herşeyi çok fazla hissediyorum deme..en ufak bir şeyde doktorunla irtibata geç..malesef tutunamadı bebeklerim hayata..

Kızlar benden önceki hasta geç çıktı muayeneden...Şimdi geldim eve...
Çok şükür iki tane kese gördük
çok şükür Allah ikisinide sağ salim aldırsın kucağına inşalllah.hadi bakalım herşeyden çifter çifter hazırlıcaksın şimdi iki kat heyecan :))

Kızlar degerim düşmüş kimyasal gebelikmis, bebisimiz gitti.

Hayırlısı kısmet değilmiş birkaç ay sonra dondurulmuşlar ile devam..
sağlık olsun biraz dinlen yine denersin Allah dondurulmuşlarda verir belkide dileğini inşallah.bende dondurulmuş yok resmen yastayım tekrar o sıkıntı çekilir mi diye Allah büyük bunda da var bi hayır

Erken doğum oldu canım onlar 24 haftalık koleastaz geçirdim..Sen Sen ol..aman bunlar ikiz ondan herşeyi çok fazla hissediyorum deme..en ufak bir şeyde doktorunla irtibata geç..malesef tutunamadı bebeklerim hayata..
Off o nasıl bir acıdır Allahım basın sagolsun... Canim benim ya Allahım bu çektikleri ne karşı bu evladını bagislasin bundan yüzünü güldürsün

Ay kiyamam :) çok şükür güzel haberle geldim :) Ama senin degerininde maşallah var :)benim dün 2444 çıktı bugün 3000 leri bulmuş olmasi lazim ve ikiz çıktı,seninde ikiz bence :)
Ayy insallh saglikli olsunladda raziyiz rabbimin vrrdigine , kalp atislrida ,kucagimizada almak nasip olsun insallhhhhhhhuhh

Aynen oyle bn goremedim bu degere ragmen ins gelecek haftalrda duyariz o anne kuzularini

Off o nasıl bir acıdır Allahım basın sagolsun... Canim benim ya Allahım bu çektikleri ne karşı bu evladını bagislasin bundan yüzünü güldürsün
O yüzden hep ikiz dediklerinde tedirgin oluyorum..bütün nasihatları veriyorum elimde olmadan..Sen çok dikkatli ol arkadaşım..inşallah Sağlıkla bebeklerine kavuşursun..güzel güzel günlerini beklerler..

Âmâ iki kese okudum sanki ben bi yerde doktorun görmedimi senin cuma günü kaçtı kan değerin canim
Yok karindan bakti mercimek kadr bisey gorunuyordu tek keseydi, haftaya pazartesi kesemi girecem insllhh, serenci iki tane kese ddi bn degil canim

O yüzden hep ikiz dediklerinde tedirgin oluyorum..bütün nasihatları veriyorum elimde olmadan..Sen çok dikkatli ol arkadaşım..inşallah Sağlıkla bebeklerine kavuşursun..güzel güzel günlerini beklerler..
İstediğin kadar nasihat verebilirsin seve seve dinlerim canım :)
Amin hepimiz kavusalim insallah

Yok karindan bakti mercimek kadr bisey gorunuyordu tek keseydi, haftaya pazartesi kesemi girecem insllhh, serenci iki tane kese ddi bn degil canim
Karından 6000 filan da gözüküyormuş bugün doktor öyle dedi..ben 2 kese gördü anladım..ama artış oranların önemli 2 kat tan fazla ise çoğul olabilir

İstediğin kadar nasihat verebilirsin seve seve dinlerim canım :)
Amin hepimiz kavusalim insallah
Mesela kan kontrollerinde karaciğer enzimleri safra asit tahlillerinizi mutlaka yaptırin özellikle 20.haftadan sonra yükselirmiş o değerler..kaşıntı vücuttaki kırmızı benekler belirti karaciğer in yetersiz kaldığının göstergesi..

Karından 6000 filan da gözüküyormuş bugün doktor öyle dedi..ben 2 kese gördü anladım..ama artış oranların önemli 2 kat tan fazla ise çoğul olabilir
Insallh artik bekleyip gorecez, isimiz beklemek artik cnm, haftaya pazartesi serenciyle kontrolumuz var, diger gelecek pazartesi de kalp atislari insallh, tabi sende insalkh bizimle ayni donemde gorursun canim, serenci bu arada baktim gebelik hesaplamasina, 4+4 haftaligiz insallh ucumuz yuppiii. Cok korku heyacan mutluluk merakli karisik duygular icerisindeyim, ya sizler

Evet yaa çok heyecanlı bi süreç başladı gene benim için de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…