Sağol canim cok kıymetli yazdıkların benim için,Ekmeği aynen hayatımdan çıkardım sayılır...Şuan kaç yasindalar canimİkiz anneleri her şeyi 2 kat daha fazla yaşar unutma..umarım allahım gönlüne göre cinsiyetlerini de verir..bir kızımız bir oğlumuz sağlıklı olsun..beslenme ikizlere göre olacak..mesela kahvaltıda 2 yumurta ye ben öyle yapmistim..ikisinide çok güzel beslemen lazım kendine değil onlara yarayacak protein ağırlıklı beslen..deneyim konuşuyor bak..ben doğurduğunda doktorlar çok iyi kilo ları demişti...ekmek filan çok yeme biliyorum çok zor ama 1 veya 2 dilim ye..
Erken doğum oldu canım onlar 24 haftalık koleastaz geçirdim..Sen Sen ol..aman bunlar ikiz ondan herşeyi çok fazla hissediyorum deme..en ufak bir şeyde doktorunla irtibata geç..malesef tutunamadı bebeklerim hayata..Sağol canim cok kıymetli yazdıkların benim için,Ekmeği aynen hayatımdan çıkardım sayılır...Şuan kaç yasindalar canim
çok şükür Allah ikisinide sağ salim aldırsın kucağına inşalllah.hadi bakalım herşeyden çifter çifter hazırlıcaksın şimdi iki kat heyecan :))Kızlar benden önceki hasta geç çıktı muayeneden...Şimdi geldim eve...
Çok şükür iki tane kese gördük
sağlık olsun biraz dinlen yine denersin Allah dondurulmuşlarda verir belkide dileğini inşallah.bende dondurulmuş yok resmen yastayım tekrar o sıkıntı çekilir mi diye Allah büyük bunda da var bi hayırKızlar degerim düşmüş kimyasal gebelikmis, bebisimiz gitti.
Hayırlısı kısmet değilmiş birkaç ay sonra dondurulmuşlar ile devam..
Off o nasıl bir acıdır AllahımErken doğum oldu canım onlar 24 haftalık koleastaz geçirdim..Sen Sen ol..aman bunlar ikiz ondan herşeyi çok fazla hissediyorum deme..en ufak bir şeyde doktorunla irtibata geç..malesef tutunamadı bebeklerim hayata..
Ayy insallh saglikli olsunladda raziyiz rabbimin vrrdigine , kalp atislrida ,kucagimizada almak nasip olsun insallhhhhhhhuhhAy kiyamam :) çok şükür güzel haberle geldim :) Ama senin degerininde maşallah var :)benim dün 2444 çıktı bugün 3000 leri bulmuş olmasi lazim ve ikiz çıktı,seninde ikiz bence :)
Sağol canim Allah razı olsun,Darısı senin basina insallahçok şükür Allah ikisinide sağ salim aldırsın kucağına inşalllah.hadi bakalım herşeyden çifter çifter hazırlıcaksın şimdi iki kat heyecan :))
Aynen oyle bn goremedim bu degere ragmen ins gelecek haftalrda duyariz o anne kuzulariniTransferi yapan istanbuldaki hoca direk 2 hafta sonra ultrason istedi bugün sadece sağlıklı gidiyor mu diye kontrol edelim demişti..ayin 9 unda istediler ultrasonu..ama bugün gittiğim özel hastanedeki doktor perşembe gel bakalım dedi 3000 lerde gözükür dedi..kararsız kaldım şimdi herkesin ki 2 hafta sonra demiş her halükarda..en iyisi bende 9 unu bekleyeyim hem kalp hem kese gözükür..
İnşallah canım benim. Herkesten güzel haberler alalımEtmem mi kuzum benim
RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Seninde guzel haberlerini bekliorum insallah
O yüzden hep ikiz dediklerinde tedirgin oluyorum..bütün nasihatları veriyorum elimde olmadan..Sen çok dikkatli ol arkadaşım..inşallah Sağlıkla bebeklerine kavuşursun..güzel güzel günlerini beklerler..Off o nasıl bir acıdır Allahımbasın sagolsun... Canim benim ya Allahım bu çektikleri ne karşı bu evladını bagislasin bundan yüzünü güldürsün
Âmâ iki kese okudum sanki ben bi yerde doktorun görmedimi senin cuma günü kaçtı kan değerin canimAynen oyle bn goremedim bu degere ragmen ins gelecek haftalrda duyariz o anne kuzularini
Yok karindan bakti mercimek kadr bisey gorunuyordu tek keseydi, haftaya pazartesi kesemi girecem insllhh, serenci iki tane kese ddi bn degil canimÂmâ iki kese okudum sanki ben bi yerde doktorun görmedimi senin cuma günü kaçtı kan değerin canim
İstediğin kadar nasihat verebilirsin seve seve dinlerim canım :)O yüzden hep ikiz dediklerinde tedirgin oluyorum..bütün nasihatları veriyorum elimde olmadan..Sen çok dikkatli ol arkadaşım..inşallah Sağlıkla bebeklerine kavuşursun..güzel güzel günlerini beklerler..
Canim birlikte uzulup birlikte seviniyoruz...nasil unuturum derdimiz aynigözlerim doldu...
benide düşünmen ne kadar güzel bisey.. teşşekür ederim hepinize
Canım benım muayenede ilk 1 tane kese var dedi,sonra gördü diğerini de...Belki banada karindan baksa 1 tane gorecektiYok karindan bakti mercimek kadr bisey gorunuyordu tek keseydi, haftaya pazartesi kesemi girecem insllhh, serenci iki tane kese ddi bn degil canim
Karından 6000 filan da gözüküyormuş bugün doktor öyle dedi..ben 2 kese gördü anladım..ama artış oranların önemli 2 kat tan fazla ise çoğul olabilirYok karindan bakti mercimek kadr bisey gorunuyordu tek keseydi, haftaya pazartesi kesemi girecem insllhh, serenci iki tane kese ddi bn degil canim
Mesela kan kontrollerinde karaciğer enzimleri safra asit tahlillerinizi mutlaka yaptırin özellikle 20.haftadan sonra yükselirmiş o değerler..kaşıntı vücuttaki kırmızı benekler belirti karaciğer in yetersiz kaldığının göstergesi..İstediğin kadar nasihat verebilirsin seve seve dinlerim canım :)
Amin hepimiz kavusalim insallah
Insallh artik bekleyip gorecez, isimiz beklemek artik cnm, haftaya pazartesi serenciyle kontrolumuz var, diger gelecek pazartesi de kalp atislari insallh, tabi sende insalkh bizimle ayni donemde gorursun canim,Karından 6000 filan da gözüküyormuş bugün doktor öyle dedi..ben 2 kese gördü anladım..ama artış oranların önemli 2 kat tan fazla ise çoğul olabilir
Evet yaa çok heyecanlı bi süreç başladı gene benim için de...Insallh artik bekleyip gorecez, isimiz beklemek artik cnm, haftaya pazartesi serenciyle kontrolumuz var, diger gelecek pazartesi de kalp atislari insallh, tabi sende insalkh bizimle ayni donemde gorursun canim,serenci bu arada baktim gebelik hesaplamasina, 4+4 haftaligiz insallh ucumuz yuppiii. Cok korku heyacan mutluluk merakli karisik duygular icerisindeyim, ya sizler
Hayirlisi artik en hayirlisi olsun insallhEvet yaa çok heyecanlı bi süreç başladı gene benim için de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?