2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar günaydın. Nasılsınız?
Bugun hiç iyi değilim. Tanışmıyoruz sadece burda yazışıyorux ama nasıl bi duygu yoğunlugu bilmiyorum ama olumsuz haberler fazlasıyla derinden etkiliyor beni. patikli için yüreğim sızlıyor sonrada sıra bana gelicek. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. Hiç birimize evlat acısı yaşatmasın. Gerçekten fasulye kadarlar ama hemencecik bağlanmışız.
İnş hepimizden güzel haberler alırız, üzülmek yerine birbirimiz için hep seviniriz.

Gunaydin...
karamsarsln canim sen gormussun bebegi ben hic gormedim ki.sadece siyah bise gordum...bugun alinacak nasipse...uzuluyomuyum korkuyomuyum inan ki bilmiyorum...
Hakkimizdan hayirlisi

Günaydın canım...Amin amin,vallahi o kadar üzülüyorum ki,çoğu zaman üzüntümden yazmıyorum...Ama ümidimizi kesmek yok,kötü bir sonucu beklemiyorsun sen şuanda iyi ilerlemesini bekliyorsun Tamam mı öyle düşün. .. ihtiyacimiz olan dua ve sabir

Gunaydin...
karamsarsln canim sen gormussun bebegi ben hic gormedim ki.sadece siyah bise gordum...bugun alinacak nasipse...uzuluyomuyum korkuyomuyum inan ki bilmiyorum...
Hakkimizdan hayirlisi
Günaydın kuzum benim...o kadar yakinen yaşadım ki senin evrelerini uzun uzun paylaştık,senin derdin benim derdim
Allah böyle kısmet etmis,sen zaten çok aklı başında kadinsin...
Tekrar deneyeceksin,tekrar toparlanacaksin buna mecbursun!
Çünkü arkadaşım sen anne olacaksın,bunlarda geçecek, bizde yaşadık atlattik ama bak şimdi hepsini unutuluyor iyi birsey oldugunda

inşallah hepimiz için herşey güzel olur cnm bende dediğin gibi cumartesi güzel şeyler duyarım... zaten alalım derse biraz daha beklemek istediğimi söyleyeceğim

inşallah hepimiz için herşey güzel olur cnm bende dediğin gibi cumartesi güzel şeyler duyarım... zaten alalım derse biraz daha beklemek istediğimi söyleyeceğim
Sana zararı olmadığı sürece bir sıkıntı saptanmazsa aynen canım biraz daha zaman iste,o kadar değişiyor ki...Birden bir bakmissin mucize :)

Gunaydin...
Hakkimizdan hayirlisi
patikli canim benim yaaa cok cok geçmiş olsun Rabbim yardimcin olsun inşallah sikintisizca atlatirsin hayirlisi ile...

canim oleee demee inşallah senin bebeğin güzel gelişsin buyuşun ...canindan kanindan kan oluolar minik kalpler ....
patikli için hepimiz uzuluoruz ama Rabbim ona tekrardan anne olmayi nasip edecektir tez vakitte...

canim oleee demee inşallah senin bebeğin güzel gelişsin buyuşun ...canindan kanindan kan oluolar minik kalpler ....
patikli için hepimiz uzuluoruz ama Rabbim ona tekrardan anne olmayi nasip edecektir tez vakitte...

inşallah canım benim inşallah
herşey hepimiz için güzel gelişir ve bugunleri, yaşadığımız duyguları unutur gideriz

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler diliyorum. Bugün ve bundan sonraki hergün hepimiz için yeni bir umut. Daha ilk denemede bile çok yorgun hissettim kendimi Allah hepimize sabır versin güç versin.bi dönem üst üste pozitif haberleri alıp ne kadar sevinmiştik şimdide üzücü haberler sıkça geldi o zaman şimdi yine hepimiz için sevinme sırasıdır inşallah. Mayısta belki hepimiz hamile kalırız.

Arkadaşlar Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinn. Bişe merak ediyorum benim ohss den dolayı ertelendii transfer donduruldu ama iğnelerden dolayı gecikme olurmu dr regl beklicez kontroller için dedi bazıları evet geçikme oluyor 10 gün diyor bazıları olmuyor diyor anlamadım kafamda dünya kadar soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…