- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Günaydın canım...Amin amin,vallahi o kadar üzülüyorum ki,çoğu zaman üzüntümden yazmıyorum...Ama ümidimizi kesmek yok,kötü bir sonucu beklemiyorsun sen şuanda iyi ilerlemesini bekliyorsun Tamam mı öyle düşün. .. ihtiyacimiz olan dua ve sabirKızlar günaydın. Nasılsınız?
Bugun hiç iyi değilim. Tanışmıyoruz sadece burda yazışıyorux ama nasıl bi duygu yoğunlugu bilmiyorum ama olumsuz haberler fazlasıyla derinden etkiliyor beni.patikli için yüreğim sızlıyor sonrada sıra bana gelicek. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. Hiç birimize evlat acısı yaşatmasın. Gerçekten fasulye kadarlar ama hemencecik bağlanmışız.
İnş hepimizden güzel haberler alırız, üzülmek yerine birbirimiz için hep seviniriz.
Günaydın kuzum benim...o kadar yakinen yaşadım ki senin evreleriniGunaydin...
karamsarsln canim sen gormussun bebegi ben hic gormedim ki.sadece siyah bise gordum...bugun alinacak nasipse...uzuluyomuyum korkuyomuyum inan ki bilmiyorum...
Hakkimizdan hayirlisi
Günaydın canım...Amin amin,vallahi o kadar üzülüyorum ki,çoğu zaman üzüntümden yazmıyorum...Ama ümidimizi kesmek yok,kötü bir sonucu beklemiyorsun sen şuanda iyi ilerlemesini bekliyorsun Tamam mı öyle düşün. .. ihtiyacimiz olan dua ve sabir
Sana zararı olmadığı sürece bir sıkıntı saptanmazsa aynen canım biraz daha zaman iste,o kadar değişiyor ki...Birden bir bakmissin mucize :)inşallah hepimiz için herşey güzel olur cnm bende dediğin gibi cumartesi güzel şeyler duyarım... zaten alalım derse biraz daha beklemek istediğimi söyleyeceğim
Sabret canım inşallah sabrinin mükafatı güzel döner sana..inşallah hepimiz için herşey güzel olur cnm bende dediğin gibi cumartesi güzel şeyler duyarım... zaten alalım derse biraz daha beklemek istediğimi söyleyeceğim
Şimdiden geçmiş olsun..Allah sabir sana güç kuvvet versin..her şey da zaman ilaç canım..yeni umutlar eskilerini toprağa gömen içinde onu çürüten bir şey..Bana dua edin kizlar.....
Gunaydin...
karamsarsln canim sen gormussun bebegi ben hic gormedim ki.sadece siyah bise gordum...bugun alinacak nasipse...uzuluyomuyum korkuyomuyum inan ki bilmiyorum...
Hakkimizdan hayirlisi
canim oleee demee inşallah senin bebeğin güzel gelişsin buyuşun ...canindan kanindan kan oluolar minik kalpler ....Kızlar günaydın. Nasılsınız?
Bugun hiç iyi değilim. Tanışmıyoruz sadece burda yazışıyorux ama nasıl bi duygu yoğunlugu bilmiyorum ama olumsuz haberler fazlasıyla derinden etkiliyor beni.patikli için yüreğim sızlıyor sonrada sıra bana gelicek. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. Hiç birimize evlat acısı yaşatmasın. Gerçekten fasulye kadarlar ama hemencecik bağlanmışız.
İnş hepimizden güzel haberler alırız, üzülmek yerine birbirimiz için hep seviniriz.
canim oleee demee inşallah senin bebeğin güzel gelişsin buyuşun ...canindan kanindan kan oluolar minik kalpler ....
patikli için hepimiz uzuluoruz ama Rabbim ona tekrardan anne olmayi nasip edecektir tez vakitte...
Burdayizzz, sende hic belirti basladimi, bense hic bir sey yok erken galibaKızlar nerlerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?