2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim benim tedavi adetten once baslamadi yani uzun protokol degil, sen lucrinmi kullaniosun

Valla canım ben gonal f kullandım sabah iğnesi falan ohss riskinden dolayı ertelediler dondurdular emriyoları bana bişey vermedi kullanmam için gir regl olunca gel dediler geçen ay en son dostinex vermişti regl olmştum sonra regl yi bekledim ama 6 gün gecikti acaba iğnelerdenmi acaba dedim geçen ay kullandıklarımdan

canım ben kullandığımız iğneler dolayısıyla 2 gün gecikme yaşadım sadece

Burdayizzz, sende hic belirti basladimi, bense hic bir sey yok erken galiba
Degisklikler var tabi;iştahsızlık gibi birde tokken bile ara ara karnim kaziniyor :) ama hissettiriyorlar kendilerini sol kasigimda ara ara sancı oluyor nokta kadar yerde...ama tabii en belirgin şey ise bel ağrısı...Birde canım dr ilaçlarını kesti mi senin?

Buyuk ihtimal ignlerden, cunku cok fazla hormon aliyoruz, vucut dengesi bozuluyir.

Bende de istah duzeni degisti :) ben sadece progesteron gel kullaniyorum,bu hafta gittigimde bir de multivitamin yazdi, gebelik boyunca kullanacakmisim. Sen hangi ilaclari kullaniorsun, birde benden baya bir kan tahlili ve idrar tahlili istedi, onuda haftaya yaptiracagim.

Valla ben günde 4 tane progestan,2 tane estrofem,1 coraspirin,1 elevit kullanıyorum benden geçen gün kan alırken bi çok şeye baktiracagini söylemişti...Başkada birsey yok şimdilik dedi

doktorumu aradım.....transfer hakkında..ne zaman transfer olabılrım dıye (dondurulmuşlarım var)martta kürtaj olmuştum ilk tüp bebek düşükle sonuçlandı..nisan 1.ci adetım mayıs 2.ci adetim doktor mayısda yaparız dondurulmuşu dye..ya histereskopi ldum nisan ayında..doktora dıorm erken mı geçmi adam sallamadı benı ..yanı sinirden gebereceğim korkum war zaten(((kesın bısey demediii...................

Valla ben günde 4 tane progestan,2 tane estrofem,1 coraspirin,1 elevit kullanıyorum benden geçen gün kan alırken bi çok şeye baktiracagini söylemişti...Başkada birsey yok şimdilik dedi
Masalaah baya ilac varmis sende canim, estrofem ne icin kullaniliyor?

Seninle bu konuyu onceden konusmustuk canim, bu seni yiyip bitirdi ve cok takinti haline getirdin zaten histeroskopi olduysan mayis ayinda olanilirsin canim, cok streslisin , daha sakin olman lazim, korkularini yenmen lazim, boyle olmaz , rahatlat kendini.

Selam kızlar bende dün transferimi olmuştum yazdım size duasını esirgemeyen arkadaşlara çok tşk. Sürekli yatıyorum zaten ama biraz ayakta dursam karnımda bir batmalar falan gibi bişiler oluyor. Buna benzer bişey yaşayan var mı aranızda.

ya çoook korkuyorum((galıba psıkolojım bozuldu((psıkıyatrıye mı gtsem((

ya çoook korkuyorum((galıba psıkolojım bozuldu((psıkıyatrıye mı gtsem((
Canim ben seni diger formlarda da goruyorum, cok iyi degilsin, kiyamam sana aslinda gitsen iyi olur, cunku bu sekilde tedaviye baslarsan baska takintilarinda olmasin, tabi canim bu benim gorusum , sakin yanlis anlama beni, hissettiklerimi soyluyorum.Allah yardimcin olsun.

aynen öyle canm:))korkularımı nasıl yencem bu düşük olayı benı çook korkuttu(

Merhaba hanimlar. Nasilsinz uzun bi aradan sonra. Yazdiklarinizi ara ara okudm fakat katilamadim arabiza.
Patikli ve diger arkadasim adina cok uzuldum .patiklinin artik sonucu netlesti sanirim:'( hakkinda hayorlisi olsun ins.
Hepimiz zor sureclerden geciyoruz. Oncesi sonrasi herseyi gercekten yipratici bi surec. Allahim hepimize hayieli zamanda hayirli saglikli evlatlar versin ins.
Bende 10nisanda negatif sonucumu aldim. 16si gibi kanamam basladi. Ama su gun oldu hala kanama var. Bitti sandim .temizlendim.sonralari cinsel iliskide oldu
Ama yine basladi kanama.leke. bi kac gundur kahverengiydi.iki gundur sanki kirmizi oldu iyice.
Daha onceden negatif denemesi olanlarin basina boyle bise geldimi. Kanamaniz uzadimi bu kadar. Eger gecmezse p.tesi yada sali doktora gidecegim.

aynen öyle canm:))korkularımı nasıl yencem bu düşük olayı benı çook korkuttu(
Esin ne diyor bu durumuna, esin destegi de cok onemli canim, sen simdi ayni seyleri yasamaktan korkuyorsun, profesyonel birinden yardim alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…