2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

serenci Siden80 canlar merhaba, siz ilaclarinizi yazmissiniz bn sizden cok aliyorum sanki, ben estrofemi gunde 3 kere, progastan fitil olarak 3 kere , ecoprini 1 kere, folio diye folik asiti de 1 kere aliuorum, haftada bir de proluton ignem var, bugun 5. Haftalik olduk , rabbim tamamini erdirsin insallh

Ewt bugun 5 hafta oldu:)) banada folik asit yerine komoleks vitamin, fiyil yerine jel kullaniorum, ecopirin pihtilasma icin heralde, birde her doktorun yontrmi bile farkli oluyor, bnm doktorum transferde sıkışık olmana gerek yok demisti, cok sasirmistim. Bende diorum ki nie bu kadar az ilac kullaniorum:))

Ecoprin coraspinle ayni canim, evt yontem farkliymis, ben sıkışıktm cok fena bi durumdu , de bu haplari ne zamna kadr kullanacagiz, igneyi bi iki ay killanacam onu biliyorumm düsuk onleyici oldugu icin, ya digerleri

Estrofem x 3
Folik asit x 1
Progesteron fitil x 3 idi ( simdilik iğne ama)
Clexan kan sulandiriCi iğne
:)

Ecoprin coraspinle ayni canim, evt yontem farkliymis, ben sıkışıktm cok fena bi durumdu , de bu haplari ne zamna kadr kullanacagiz, igneyi bi iki ay killanacam onu biliyorumm düsuk onleyici oldugu icin, ya digerleri
Estroferm kalp atışları duyuncaya kadar dedi doktorum..kan sulandiriciyi ben en az 3 ay kullancam kesin 3 ayim var

Progestan jeli 12. Haftaya kadar, vitamini 9 ay dedi dr, ama daha ekleme yapicam dedi balik yagi falan.sanirim ecopirini 9. Ay kullanacaksin , onida arkadasimdan biliorum ama belli olmaz tabi.

Progestan jeli 12. Haftaya kadar, vitamini 9 ay dedi dr, ama daha ekleme yapicam dedi balik yagi falan.sanirim ecopirini 9. Ay kullanacaksin , onida arkadasimdan biliorum ama belli olmaz tabi.
Anladim yani ilac hep olacak gebelikte, kalp atislarinida duysak sagsalm hayirlisylam, bakiyorum da gebelik takvimini koymuyoruz dordumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…