sen bilirsin cann sağolsun dıor destek oluo da bılmıom bunladım artk yaEsin ne diyor bu durumuna, esin destegi de cok onemli canim, sen simdi ayni seyleri
Tek basina basa cikamiyorsan yardim al canim,yani bu da cok dogal birsey , her zaman basa cikamiyoruz sorunlarla, gec kalmadan git.sen bilirsin cann sağolsun dıor destek oluo da bılmıom bunladım artk ya
Ewt bugun 5 hafta oldu:)) banada folik asit yerine komoleks vitamin, fiyil yerine jel kullaniorum, ecopirin pihtilasma icin heralde, birde her doktorun yontrmi bile farkli oluyor, bnm doktorum transferde sıkışık olmana gerek yok demisti, cok sasirmistim. Bende diorum ki nie bu kadar az ilac kullaniorum:))serenci Siden80 canlar merhaba, siz ilaclarinizi yazmissiniz bn sizden cok aliyorum sanki, ben estrofemi gunde 3 kere, progastan fitil olarak 3 kere , ecoprini 1 kere, folio diye folik asiti de 1 kere aliuorum, haftada bir de proluton ignem var, bugun 5. Haftalik olduk , rabbim tamamini erdirsin insallh
Ecoprin coraspinle ayni canim, evt yontem farkliymis, ben sıkışıktm cok fena bi durumdu , de bu haplari ne zamna kadr kullanacagiz, igneyi bi iki ay killanacam onu biliyorumm düsuk onleyici oldugu icin, ya digerleriEwt bugun 5 hafta oldu:)) banada folik asit yerine komoleks vitamin, fiyil yerine jel kullaniorum, ecopirin pihtilasma icin heralde, birde her doktorun yontrmi bile farkli oluyor, bnm doktorum transferde sıkışık olmana gerek yok demisti, cok sasirmistim. Bende diorum ki nie bu kadar az ilac kullaniorum:))
serenci Siden80 canlar merhaba, siz ilaclarinizi yazmissiniz bn sizden cok aliyorum sanki, ben estrofemi gunde 3 kere, progastan fitil olarak 3 kere , ecoprini 1 kere, folio diye folik asiti de 1 kere aliuorum, haftada bir de proluton ignem var, bugun 5. Haftalik olduk , rabbim tamamini erdirsin insallh
Estrofem x 3Ewt bugun 5 hafta oldu:)) banada folik asit yerine komoleks vitamin, fiyil yerine jel kullaniorum, ecopirin pihtilasma icin heralde, birde her doktorun yontrmi bile farkli oluyor, bnm doktorum transferde sıkışık olmana gerek yok demisti, cok sasirmistim. Bende diorum ki nie bu kadar az ilac kullaniorum:))
Estroferm kalp atışları duyuncaya kadar dedi doktorum..kan sulandiriciyi ben en az 3 ay kullancam kesin 3 ayim varEcoprin coraspinle ayni canim, evt yontem farkliymis, ben sıkışıktm cok fena bi durumdu , de bu haplari ne zamna kadr kullanacagiz, igneyi bi iki ay killanacam onu biliyorumm düsuk onleyici oldugu icin, ya digerleri
Progestan jeli 12. Haftaya kadar, vitamini 9 ay dedi dr, ama daha ekleme yapicam dedi balik yagi falan.sanirim ecopirini 9. Ay kullanacaksin , onida arkadasimdan biliorum ama belli olmaz tabi.Ecoprin coraspinle ayni canim, evt yontem farkliymis, ben sıkışıktm cok fena bi durumdu , de bu haplari ne zamna kadr kullanacagiz, igneyi bi iki ay killanacam onu biliyorumm düsuk onleyici oldugu icin, ya digerleri
Anladim yani ilac hep olacak gebelikte, kalp atislarinida duysak sagsalm hayirlisylam, bakiyorum da gebelik takvimini koymuyoruz dordumuzProgestan jeli 12. Haftaya kadar, vitamini 9 ay dedi dr, ama daha ekleme yapicam dedi balik yagi falan.sanirim ecopirini 9. Ay kullanacaksin , onida arkadasimdan biliorum ama belli olmaz tabi.
İnsalah canim bi duyalim kalp atislarinida koyariz . Allah nasip etsin insallah.Anladim yani ilac hep olacak gebelikte, kalp atislarinida duysak sagsalm hayirlisylam, bakiyorum da gebelik takvimini koymuyoruz dordumuz
Ayni seyi bekliyoruz demek ki,insallh duyacaz insllhİnsalah canim bi duyalim kalp atislarinida koyariz . Allah nasip etsin insallah.
Canim benim iyi olmana sevindim , hep iyi ol canim..Kizlar hastaneden ciktik eve gidiyoz iyim sukur sonra anlatirim
Ben onu yapamadımAnladim yani ilac hep olacak gebelikte, kalp atislarinida duysak sagsalm hayirlisylam, bakiyorum da gebelik takvimini koymuyoruz dordumuz
Evt insallh bizim olsunserenci Siden80 acelyacicegi evet sağ salim duyalım miniklerimizin kalplerini sonra bütün takvimler bizim
serenci Siden80 acelyacicegi evet sağ salim duyalım miniklerimizin kalplerini sonra bütün takvimler bizim
11 mayista kalp atisi icin cagirdi bizi doktor ya sizlerHaftaya insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?