2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kan da ne zaman bakilmisti ilk senin canım..daha ben kesemi bile göremedim 9 unda istedi tüp bebek doktorum ama yarın artık gidicem ultrasonda baktiracagim keseme yeterr artık minnak büyümüştür..
Aynen git bak valla
Benim biraz erken oldu,transferle beraber 8.gün öğrendim canım

Bnide bu pazartesi cagirdi kese icin☺ bnde cumartesi mi gtsem diyordum canim ya
Ben bu p.tesi gideyim bizim hemen hemen yakın değerlerimiz birbirine :) benim belli olur daha erken duyabilir miyiz diye sorarım ona göre sende öyle gidersin

Eve geldim yatiyorum...agrim var biraz icimde yeri minik yuregimde kocaman bi bosluk...
Kadin dogum katinda yattim 3 bebek dogdu...sesleri geliyodu
Ameliyathaneye indirdiler orda yeni dogmus bebek agliyodu o kadar guzeldi ki sesi
Odaya ciktim..dr geldi hani bebek diyo
Sonrada pardon diyooo

Offf canim Allah bir daha gunleri gostermesin, insallah o odalara yawrunu kucaklamak icin girersin, cok gecmis olsun canim.

Cok gecmis olsun cnm Allah bir daha yasatmsin

Canım ya cok geçmiş olsun. Çok şükür sen iyisin inşallah bir dahakine guzellikleri yasarsin.

sağol canım 6 gün oldu benim bakalım çokta umutlanmak istemiyrum ama umudumuz olmasa napcaz
İnşallah beklediğin gibi olur canım. Allah umutlarımız bitmeden kalbimiz kararmadan versin inşallah bir an önce
Canım bende negatiften iki gün sonra adet oldum kanama bitti damla damla kahverengi lekeler bi türlü bitmedi normal demekki
Allah sabırlar versin arkadaşım tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin.ne desek boş Allaha sığınıp tekrar tekrar isteyeceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…