Benide 14 mayista cagirdi.11 mayista kalp atisi icin cagirdi bizi doktor ya sizler
Kan da ne zaman bakilmisti ilk senin canım..daha ben kesemi bile göremedimHaftaya insallah
İnsallah canimmmserenci Siden80 acelyacicegi evet sağ salim duyalım miniklerimizin kalplerini sonra bütün takvimler bizim
Benimde 11 inde11 mayista kalp atisi icin cagirdi bizi doktor ya sizler
Aynen git bak vallaKan da ne zaman bakilmisti ilk senin canım..daha ben kesemi bile göremedim9 unda istedi tüp bebek doktorum ama yarın artık gidicem ultrasonda baktiracagim keseme yeterr artık minnak büyümüştür..
Benim p.tesi de randevum var yine bi gel bakalım dedi gelişimine,sonraki p.tesi de jese için gel dedi bakalım çok heyecanlıyım
Peki ben bu cumartesi gitsem doktora keseyi görebilecek miyim karindan, bn tam goremistim bes gun once yaAynen git bak valla
Benim biraz erken oldu,transferle beraber 8.gün öğrendim canım
6000 üstü karından rahat görülüyormuş doktor dedi geçen gunPeki ben bu cumartesi gitsem doktora keseyi görebilecek miyim karindan, bn tam goremistim bes gun once ya
Bnide bu pazartesi cagirdi kese icin☺ bnde cumartesi mi gtsem diyordum canim yaBenim p.tesi de randevum var yine bi gel bakalım dedi gelişimine,sonraki p.tesi de jese için gel dedi bakalım çok heyecanlıyım
Hadi git bakaliM canim sifa olsun insallhKızlar size doyum olmuyor ama ben şimdi hastaneye gidiyorum gene eşim Geliyor ignemi yaptırmaya gidiyoruz..siz yazısın gelince bakarım
Ben bu p.tesi gideyim bizim hemen hemen yakın değerlerimiz birbirine :) benim belli olur daha erken duyabilir miyiz diye sorarım ona göre sende öyle gidersinBnide bu pazartesi cagirdi kese icin☺ bnde cumartesi mi gtsem diyordum canim ya
Bn bu cumartesi yi kastetmistim canim 2 mayisi yani, kese icin sadeceBen bu p.tesi gideyim bizim hemen hemen yakın değerlerimiz birbirine :) benim belli olur daha erken duyabilir miyiz diye sorarım ona göre sende öyle gidersin
Offf canim Allah bir daha gunleri gostermesin, insallah o odalara yawrunu kucaklamak icin girersin, cok gecmis olsun canim.Eve geldim yatiyorum...agrim var birazicimde yeri minik yuregimde kocaman bi bosluk...
Kadin dogum katinda yattim 3 bebek dogdu...sesleri geliyodu
Ameliyathaneye indirdiler orda yeni dogmus bebek agliyodu o kadar guzeldi ki sesi
Odaya ciktim..dr geldi hani bebek diyo
Sonrada pardon diyooo
Cok gecmis olsun cnm Allah bir daha yasatmsinEve geldim yatiyorum...agrim var birazicimde yeri minik yuregimde kocaman bi bosluk...
Ameliyathaneye indirdiler orda yeni dogmus bebek agliyodu o kadar guzeldi ki sesi
Sonrada pardon diyooo
Canım ya cok geçmiş olsun. Çok şükür sen iyisin inşallah bir dahakine guzellikleri yasarsin.Eve geldim yatiyorum...agrim var birazicimde yeri minik yuregimde kocaman bi bosluk...
Sonrada pardon diyooo
İnşallah beklediğin gibi olur canım. Allah umutlarımız bitmeden kalbimiz kararmadan versin inşallah bir an öncesağol canım 6 gün oldu benim bakalım çokta umutlanmak istemiyrum ama umudumuz olmasa napcaz
Canım bende negatiften iki gün sonra adet oldum kanama bitti damla damla kahverengi lekeler bi türlü bitmedi normal demekkiMerhaba hanimlar. Nasilsinz uzun bi aradan sonra. Yazdiklarinizi ara ara okudm fakat katilamadim arabiza.
Patikli ve diger arkadasim adina cok uzuldum .patiklinin artik sonucu netlesti sanirim:'( hakkinda hayorlisi olsun ins.
Hepimiz zor sureclerden geciyoruz. Oncesi sonrasi herseyi gercekten yipratici bi surec. Allahim hepimize hayieli zamanda hayirli saglikli evlatlar versin ins.
Bende 10nisanda negatif sonucumu aldim. 16si gibi kanamam basladi. Ama su gun oldu hala kanama var. Bitti sandim .temizlendim.sonralari cinsel iliskide oldu
Ama yine basladi kanama.leke. bi kac gundur kahverengiydi.iki gundur sanki kirmizi oldu iyice.
Daha onceden negatif denemesi olanlarin basina boyle bise geldimi. Kanamaniz uzadimi bu kadar. Eger gecmezse p.tesi yada sali doktora gidecegim.
Allah sabırlar versin arkadaşım tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin.ne desek boş Allaha sığınıp tekrar tekrar isteyeceğiz artıkEve geldim yatiyorum...agrim var birazicimde yeri minik yuregimde kocaman bi bosluk...
Sonrada pardon diyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?