Bazen leke lekw olmuyor canim yaCanım bende negatiften iki gün sonra adet oldum kanama bitti damla damla kahverengi lekeler bi türlü bitmedi normal demekki
kullandığımız ilaçlar tüm dengemizi bozdu.bundan sonrası güzel olsun inşallahBazen leke lekw olmuyor canim ya
.pecete koyuyorum ortasi baya koyulasiyor hangi renk gwlirse. Ve yarin 14.gun kanamamin.
Dr aramistim .bi hafta gecmezse gel dedi.boyle giderse sali hastaneye giderim
Herkeste boylemi oluyor diye kafam karisti benimde.
Canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Inşallah tez zamanda sen de yavrunun ağlamasını duyarsınEve geldim yatiyorum...agrim var birazicimde yeri minik yuregimde kocaman bi bosluk...
Kadin dogum katinda yattim 3 bebek dogdu...sesleri geliyodu
Ameliyathaneye indirdiler orda yeni dogmus bebek agliyodu o kadar guzeldi ki sesi
Odaya ciktim..dr geldi hani bebek diyo
Sonrada pardon diyooo
Ben yanlış anlamisimBn bu cumartesi yi kastetmistim canim 2 mayisi yani, kese icin sadece
Çok çok geçmiş olsun kuzumEve geldim yatiyorum...agrim var birazicimde yeri minik yuregimde kocaman bi bosluk...
Ameliyathaneye indirdiler orda yeni dogmus bebek agliyodu o kadar guzeldi ki sesi
Sonrada pardon diyooo
O doktoru ben var ya..neyse..sen iyi ol canım..şimdi bu aşamadan sonra bir sonraki gebeliğinin sağlıklı olması için bütün gerekli tahlil işlemleri kontrol edelim beraber..kan sulandırıcı yapıldımı mesela..genetik inceleme yaptır bence bazen doktorlar önemsemiyor ama 5 defa ben aynı şeyi yaşadıktan sonra ben yiprandiktan sonra bizden giden çok oluyor..genetik incelemeler pıhtılaşma va tahlillerin oldumu olmadıysa bence iste..biliyorum en güzel şekilde o boşluk bir gün dolacak sadece biraz sabır arkadaşım..Eve geldim yatiyorum...agrim var birazicimde yeri minik yuregimde kocaman bi bosluk...
Sonrada pardon diyooo
canim yaaa coook coook geçmiş olsunEve geldim yatiyorum...agrim var birazicimde yeri minik yuregimde kocaman bi bosluk...
Sonrada pardon diyooo
Canim bende cok olmustu , ignelerden oluyor.kizceler nasilsiniz?
bende bugun bayagi akinti olmaya basladi
acaba iğnelerden mi?sizlerde de olmusmuyudu acaba,?
hmmm demekki normal canim saolCanim bende cok olmustu , ignelerden oluyor.
kız bn liste yapacam kim hamıle kaldı yazar mısınızhmmm demekki normal canim saol
sukur canim içini rahatlatmistir en azindan bebein seninle ....Ben bebegimin kesesini bugün gördüm arkadaşlar 5+1 günlük çıktı ultrasonda.dayanamadım iç gebelik mi diye en azından şimdi için rahat..İnşallah kalp atışlarını duyarım haftaya
dondurulmuş muydusukur canim içini rahatlatmistir en azindan bebein seninle ....
Rabbim tamamina erdirsin....
nereye liste yapicaksin canikom???kız bn liste yapacam kim hamıle kaldı yazar mısınız
Teşekkür ederim canım..çok güzel bir dua tamamını erdirmek..teşekkürler gerçekten benim gibi yarim kalan biri için allah razı olsun..umarım bu güzel duyguları sende tekrar yaşar sağlık la kucağını bebeğine alırsın..sukur canim içini rahatlatmistir en azindan bebein seninle ....
Rabbim tamamina erdirsin....
bizim listemiz var ....buraya
aaa nerdebizim listemiz var ....
Eses im beni de eklermisin o listeye..14 nisan transfer tek embriyo tahlil 24 nisan başka ne yazıyordukbizim listemiz var ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?