2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canım bende negatiften iki gün sonra adet oldum kanama bitti damla damla kahverengi lekeler bi türlü bitmedi normal demekki
Bazen leke lekw olmuyor canim ya
.pecete koyuyorum ortasi baya koyulasiyor hangi renk gwlirse. Ve yarin 14.gun kanamamin.
Dr aramistim .bi hafta gecmezse gel dedi.boyle giderse sali hastaneye giderim
Herkeste boylemi oluyor diye kafam karisti benimde.

kullandığımız ilaçlar tüm dengemizi bozdu.bundan sonrası güzel olsun inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Inşallah tez zamanda sen de yavrunun ağlamasını duyarsın

Çok çok geçmiş olsun kuzum

O doktoru ben var ya..neyse..sen iyi ol canım..şimdi bu aşamadan sonra bir sonraki gebeliğinin sağlıklı olması için bütün gerekli tahlil işlemleri kontrol edelim beraber..kan sulandırıcı yapıldımı mesela..genetik inceleme yaptır bence bazen doktorlar önemsemiyor ama 5 defa ben aynı şeyi yaşadıktan sonra ben yiprandiktan sonra bizden giden çok oluyor..genetik incelemeler pıhtılaşma va tahlillerin oldumu olmadıysa bence iste..biliyorum en güzel şekilde o boşluk bir gün dolacak sadece biraz sabır arkadaşım..

canim yaaa coook coook geçmiş olsun
tez vakitte tekrar hamiş haberini vermek nasip olsun hayirlisi ile insaalllaaah
Rabbim nasip edecektir yavrunu kucagina alacagin günleri sen kendini uzme tatlim
pes etmeden devam insallah

kizceler nasilsiniz?
bende bugun bayagi akinti olmaya basladi
acaba iğnelerden mi?sizlerde de olmusmuyudu acaba,?

Ben bebegimin kesesini bugün gördüm arkadaşlar 5+1 günlük çıktı ultrasonda.dayanamadım iç gebelik mi diye en azından şimdi için rahat..İnşallah kalp atışlarını duyarım haftaya

Ben bebegimin kesesini bugün gördüm arkadaşlar 5+1 günlük çıktı ultrasonda.dayanamadım iç gebelik mi diye en azından şimdi için rahat..İnşallah kalp atışlarını duyarım haftaya
sukur canim içini rahatlatmistir en azindan bebein seninle ....
Rabbim tamamina erdirsin....

sukur canim içini rahatlatmistir en azindan bebein seninle ....
Rabbim tamamina erdirsin....
Teşekkür ederim canım..çok güzel bir dua tamamını erdirmek..teşekkürler gerçekten benim gibi yarim kalan biri için allah razı olsun..umarım bu güzel duyguları sende tekrar yaşar sağlık la kucağını bebeğine alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…