amin tatlim ,bu yolda yürüyen anne olmak için binbir zahmet ceken herkese anneliği tattirsin Mevlammm...Teşekkür ederim canım..çok güzel bir dua tamamını erdirmek..teşekkürler gerçekten benim gibi yarim kalan biri için allah razı olsun..umarım bu güzel duyguları sende tekrar yaşar sağlık la kucağını bebeğine alırsın..
ilk sayfada bakarsan gorursunaaa nerde
tşşkurrrrilk sayfada bakarsan gorursun
bisi deiLtşşkurrrr
Gozunaydin olsun canim, hayirlisi olsun cok sevindim, kalp atislaeinida en kisa zamanda duyarsin insallahBen bebegimin kesesini bugün gördüm arkadaşlar 5+1 günlük çıktı ultrasonda.dayanamadım iç gebelik mi diye en azından şimdi için rahat..İnşallah kalp atışlarını duyarım haftaya
Min 9 u gibi gözüküyor canım yaa..6.haftadan önce duyulurmu hiç bilemedim..demedi de doktor birşey..daha coook var dimiGozunaydin olsun canim, hayirlisi olsun cok sevindim, kalp atislaeinida en kisa zamanda duyarsin insallah
Saglam olsun , 6. Haftadan once gitme dayan:) benide 14 unde cagirdi, biz de eşimle meraktan ve heyecandan catliyiruz , zaman nasil gececekMin 9 u gibi gözüküyor canım yaa..6.haftadan önce duyulurmu hiç bilemedim..demedi de doktor birşey..daha coook var dimi
Tüp bebek doktorum benden bugün de istemediki..Ben gittim keseyi rahimin içinde gormeden rahat edemiyecektim...Saglam olsun , 6. Haftadan once gitme dayan:) benide 14 unde cagirdi, biz de eşimle meraktan ve heyecandan catliyiruz , zaman nasil gececek
Dogru oyle demistin, iyi ettin canim, Allaha sukur keseyi gordun.agrilarin var mi nasilsin?Tüp bebek doktorum benden bugün de istemediki..Ben gittim keseyi rahimin içinde gormeden rahat edemiyecektim...
Canim bu sefer yavrularina kavusursun insallah, bu son olsun da bebislerin gelsin. Allah yardimcin olsun canim.Kizlar selammm ben 3 denemem icin bugun tekrar tedaviye basladim sona kalan iki tane 5 gunluk embriyolarimi kullanicaz doktirum hicbi sikinti gorunmuyo ins busefer olur diyo bakalim estrofeme basladim ins dualariniz eksik etmeyin ikinci denememde degerim hafif yukselmis sonra dusmustu kimyasal diyolar bu sefer iki tane olucaklar birbirlerinden kuvvet alirlar diyorum ins rabbim herkese nasip etsin canlar
Hayırlı uğurlu olsun canım da ara verelim demedi mi doktorun,Kizlar selammm ben 3 denemem icin bugun tekrar tedaviye basladim sona kalan iki tane 5 gunluk embriyolarimi kullanicaz doktirum hicbi sikinti gorunmuyo ins busefer olur diyo bakalim estrofeme basladim ins dualariniz eksik etmeyin ikinci denememde degerim hafif yukselmis sonra dusmustu kimyasal diyolar bu sefer iki tane olucaklar birbirlerinden kuvvet alirlar diyorum ins rabbim herkese nasip etsin canlar
Allah razi olsun canim sagolasin ins hepimizin gonlune gore versin ins gelsinler artik minik asklarimmCanim bu sefer yavrularina kavusursun insallah, bu son olsun da bebislerin gelsin. Allah yardimcin olsun canim.
Sagol tatlim yok valla sordumda hormon kullanmadik dedi gerek yok ara vermeye dedi rahiminde cok saglikli gorunuyo dedi kis polip hicbusey yok falan filan dedi ins bu sefer tutar canim sen napiyosunHayırlı uğurlu olsun canım da ara verelim demedi mi doktorun,
Sagol tatlim yok valla sordumda hormon kullanmadik dedi gerek yok ara vermeye dedi rahiminde cok saglikli gorunuyo dedi kis polip hicbusey yok falan filan dedi ins bu sefer tutar canim sen napiyosun
2 gündür midem tuhaf.iştah yok içim almıyor..dün çok fena migrenin tuttu gece...iğneden sonra istifra ettim nasıl uyudum bilemiyorum çok kötü oldum sizede yazamadım gelince hastaneden..karnım rahatladı bugün daha az gaz ve şişkinlik var..ama acayip akinti gelmeye başladı ultrasondan sonra..Dogru oyle demistin, iyi ettin canim, Allaha sukur keseyi gordun.agrilarin var mi nasilsin?
Seni bu kimyasal da dondurulmuş du sanırım dimi canım o yüzden olabilir. Ne kadar güzel Polip falan da yoksa inşallah bu sefer olur canım. Bana 2 ay ara.
Bu ay boş bir sonraki ay Histereskopi sonraki adet ilede dondurulmuş inşallah canım
Hadi kızlar hayırlı haberlerle gelin sağlık la kucağınıza alın sizde inşallah..Sagol tatlim yok valla sordumda hormon kullanmadik dedi gerek yok ara vermeye dedi rahiminde cok saglikli gorunuyo dedi kis polip hicbusey yok falan filan dedi ins bu sefer tutar canim sen napiyosun
Ins canikom ewet gecen seferde dondurulmustu igne falanda kullanmadigim icin benide cok yormadi ins busefer okur canim ya sanada allahim kolaylik versin bundada olmazsa bundan sobra histeroskopi olucakSeni bu kimyasal da dondurulmuş du sanırım dimi canım o yüzden olabilir. Ne kadar güzel Polip falan da yoksa inşallah bu sefer olur canım. Bana 2 ay ara.
Bu ay boş bir sonraki ay Histereskopi sonraki adet ilede dondurulmuş inşallah canım
Cok gecmis olsun canim, migren cok kotu oluyor, ablamdan biliyorum bende. Agrin olmadigina sevindim2 gündür midem tuhaf.iştah yok içim almıyor..dün çok fena migrenin tuttu gece...iğneden sonra istifra ettim nasıl uyudum bilemiyorum çok kötü oldum sizede yazamadım gelince hastaneden..karnım rahatladı bugün daha az gaz ve şişkinlik var..ama acayip akinti gelmeye başladı ultrasondan sonra..
ins canim ins rabbim hepimize nasip etsinnHadi kızlar hayırlı haberlerle gelin sağlık la kucağınıza alın sizde inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?