2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

amin tatlim ,bu yolda yürüyen anne olmak için binbir zahmet ceken herkese anneliği tattirsin Mevlammm...

Ben bebegimin kesesini bugün gördüm arkadaşlar 5+1 günlük çıktı ultrasonda.dayanamadım iç gebelik mi diye en azından şimdi için rahat..İnşallah kalp atışlarını duyarım haftaya
Gozunaydin olsun canim, hayirlisi olsun cok sevindim, kalp atislaeinida en kisa zamanda duyarsin insallah

Kizlar selammm ben 3 denemem icin bugun tekrar tedaviye basladim sona kalan iki tane 5 gunluk embriyolarimi kullanicaz doktirum hicbi sikinti gorunmuyo ins busefer olur diyo bakalim estrofeme basladim ins dualariniz eksik etmeyin ikinci denememde degerim hafif yukselmis sonra dusmustu kimyasal diyolar bu sefer iki tane olucaklar birbirlerinden kuvvet alirlar diyorum ins rabbim herkese nasip etsin canlar

Canim bu sefer yavrularina kavusursun insallah, bu son olsun da bebislerin gelsin. Allah yardimcin olsun canim.

Hayırlı uğurlu olsun canım da ara verelim demedi mi doktorun,

Sagol tatlim yok valla sordumda hormon kullanmadik dedi gerek yok ara vermeye dedi rahiminde cok saglikli gorunuyo dedi kis polip hicbusey yok falan filan dedi ins bu sefer tutar canim sen napiyosun

Seni bu kimyasal da dondurulmuş du sanırım dimi canım o yüzden olabilir. Ne kadar güzel Polip falan da yoksa inşallah bu sefer olur canım. Bana 2 ay ara.
Bu ay boş bir sonraki ay Histereskopi sonraki adet ilede dondurulmuş inşallah canım

Dogru oyle demistin, iyi ettin canim, Allaha sukur keseyi gordun.agrilarin var mi nasilsin?
2 gündür midem tuhaf.iştah yok içim almıyor..dün çok fena migrenin tuttu gece...iğneden sonra istifra ettim nasıl uyudum bilemiyorum çok kötü oldum sizede yazamadım gelince hastaneden..karnım rahatladı bugün daha az gaz ve şişkinlik var..ama acayip akinti gelmeye başladı ultrasondan sonra..

Sagol tatlim yok valla sordumda hormon kullanmadik dedi gerek yok ara vermeye dedi rahiminde cok saglikli gorunuyo dedi kis polip hicbusey yok falan filan dedi ins bu sefer tutar canim sen napiyosun
Hadi kızlar hayırlı haberlerle gelin sağlık la kucağınıza alın sizde inşallah..

Ins canikom ewet gecen seferde dondurulmustu igne falanda kullanmadigim icin benide cok yormadi ins busefer okur canim ya sanada allahim kolaylik versin bundada olmazsa bundan sobra histeroskopi olucak

Cok gecmis olsun canim, migren cok kotu oluyor, ablamdan biliyorum bende. Agrin olmadigina sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…