Iyi geceler tatlim uyumadin mi sende :)selam kızlarr
ya ibrahım saraçoğlu dıo kı testere dişli aslan pençesi iiçnIyi geceler tatlim uyumadin mi sende :)
Canım ya inan bu konuda hiç bilgim yok. Yani herkes bisey diyo. Biri cikiyo seker yuklemesi yaptirmayin biri cikiyo yaptirin diyo. Inan kime neye göre inanalim bilmiyorum.ya ibrahım saraçoğlu dıo kı testere dişli aslan pençesi iiçn
Selinim cok uzgunum canim...sana mesajda yazdim...Kızlar bebek yok. Bırakın kalp atışını bebeği bile göremedik. Bebek gerilemiş. Kürtaj olmam gerekiyormuş. Önümüzde zorlu bi süreç varmış. Sorun benim yumurtalarımmış. Hayırlısı buymuş ne diyim
Amin canım..canım tam kaçıncı haftandasın biraz daha bekle derim ben..Geçen sefer fetüs dağılmasa bekleyecektim ben 8 veya 9 â kadar..hep bir umut var..kan değerlerin heleki katlıyorsa ne bilim..2 doktor bebek yok kesede diyince aldırdım ki genede acaba yanlış gördüler mi diyordum..çünkü ilk defa rüyamda çocuğumu gormustum.bu sefer gene rüyamda görmedim mesela hiç çocuğumu..Öyle bekleyip 8 haftada duyanlar olmuş kaç yerde okudum.K kaderim35 canım çook tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İnş kolay bi hamilelik olur
patikli kuzum Allah bir sonraki tedavinde sağlıklı hayırlı evlat(lar) nasip eder inşallah. Herşeyde vardır bir hayır. Sen yatıp dinlenmene bak canım
Kızlar yarın sabah doktor kontrolüm var. Bakalım kalp atışını duyabilcekmiyiz? Yoksa alalım dicek muhtemelen. Hayırlısı neyse o olsun. Bi noktadan sonra bizim yapabilceğimiz bişey kalmıyor duadan başka. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kuzum şimdi gördüm ..allah sabır versin sana biliyorum ne desem boş..ama İnşallah en kısa zamanda kucağın dolar..acaba senin vücut ta benim gibi dagitiyormu..benim bu sefer de dağılırsa sperm alerjisinden supheleniyorum..pıhtılaşma da dağıtıyor..bunları araştır mutlaka..allah sabır versin..sen güçlü olacaksın..tamam mi..umutsuzluk Yok...Kızlar bebek yok. Bırakın kalp atışını bebeği bile göremedik. Bebek gerilemiş. Kürtaj olmam gerekiyormuş. Önümüzde zorlu bi süreç varmış. Sorun benim yumurtalarımmış. Hayırlısı buymuş ne diyim
Cok cok gecmis olsun canim, Allah sabir versin, bundan sonra gerekli tetkikleri yaptirip ona gore hareket edersiniz, Allahim yardimcin olsun.umidini kirma sakin, her şerde bir hayır vardir.Kızlar bebek yok. Bırakın kalp atışını bebeği bile göremedik. Bebek gerilemiş. Kürtaj olmam gerekiyormuş. Önümüzde zorlu bi süreç varmış. Sorun benim yumurtalarımmış. Hayırlısı buymuş ne diyim
Kuzum şimdi gördüm ..allah sabır versin sana biliyorum ne desem boş..ama İnşallah en kısa zamanda kucağın dolar..acaba senin vücut ta benim gibi dagitiyormu..benim bu sefer de dağılırsa sperm alerjisinden supheleniyorum..pıhtılaşma da dağıtıyor..bunları araştır mutlaka..allah sabır versin..sen güçlü olacaksın..tamam mi..umutsuzluk Yok...
Cok cok gecmis olsun canim, Allah sabir versin, bundan sonra gerekli tetkikleri yaptirip ona gore hareket edersiniz, Allahim yardimcin olsun.umidini kirma sakin, her şerde bir hayır vardir.
Sanki ben farksizim kuzum yaa olmuşum 33..çocukluk arkadaşlarım benden bir sene önce evlendi hemen de doğurdular..şimdi cocuklari okula gidiyorlar..başka arkadaşlarımın 3 -4 yaşlarında çocukları var ikizlerimle bir..Ben de onları seviyorum arkadaşlarla bir araya geldik mi çocuklarla oynuyorum daha çok..bizim bir tanıdık 40 yaşını geçmişti ve eşinde hiç canlı sperm yoktu çok uğraştılar..ne adaklar ne dualar okundu..41 yaşındaydı şimdi 3 yaşında çocukları var..sen yumurtaların kalitesiz ise sağlıklı beslenmeye başla derim ben..benim de tembellik ve pko görünümü vardı bal tarçın çörek yaptım inandım o küre..eşime keçiboynuzu suyu yaptım..bazı doktorlar alternatif tıbbi öneriyor doktoruna da sor..şimdiden vücudunu hamile gibi besle ki yumurtaların kalitesi artsın..bu arada beynine hep başkalarının çocuklarını mi sev cem diye yönlendirme yapma..sen bunu ne kadar dillendirirsen içten ice beynin onu kabulleniyor bunu sakın unutma kendini olumluya yönlendir..Ben dünyanın en güzel annesiyim de..benim çocuğum dünyanın en sağlıklı bebeği de..Sanki bu anda o bebek karnindaymis gibi olumlama yap..aklından bir daha arkadaşlarımın cocuklarinimi sevcem düşüncesini tamamen cikar..tamam mi..yok öyle bir şey yok öyle bir dünya..neler neler oluyor tıpta ne hastalıklar var allaha çok şükür herşeyin çözümü bulunuyor..yeterli sağlıklı olup umudumuzu yitirmeyelim..herşeyin zamanı var..o zamanda en guzeliyle bize gelecek inşallah..Kızlar sizler iyiki varsınız. Ben sizlerden güç alıyorum. Bu duruma zaten alıştırmıştım kendimi. Oncesinde çok üzülmüştüm ama şimdi daha sağlıklı düşünebiliyorum. Sağlıksız olma ihtimali vardı ve sağlıksız olmasını yada bi kaç ay sonra bir sorun cıkmasını hiç istemezdim. Böylesi hayırlısıymış. Beni korkutan bir sonraki aşama. Yumurtalarımda anladığım kadarıyla ciddi bir sorun var. Onu nasıl aşıcaz yada aşabilcekmiyiz bilemiyorum. Benim canımı sıkan sorunumuzun büyük olması. İçimi korku sardı. İlk duyduğumda başıma gelecek işlemlerden korktum ama şimdiki korkum ve umutsuzluğum hiç çocuk sahibi olamicakmışım gibi hissetmem. Allah büyük nasip etmişse olcak hayırlısıyla.
Doğal yollarla şıp diye hamile kalanlar gerçekten çok şanslı. Bizler maddi manevi psikolojik çok fazla baskı görüyoruz.
İlk tedaviye başlarken aşılamayla başladık ve o kadar olacağından emindim ki. Tedavilerin sonucunda hep negatif şeyler görmek duymak umudumu yok etmeye başladı. Yaşımda var. Yirmili yaşlarda olsam daha rahat davranırdım ama 35 yaş gecikmiş bir yaşmış gibi geliyor bana. Bütün arkadaşlarımın cocukları var. Eşimle ben aralarında sapsız üzüm gibiyiz. Hayatımız cevremizdeki insanların bebeklerini sevmeklemi geçicek acaba diyorum bazen
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kuzum ben ikinci de kendim hamile kaldım gelişmedi bebek sonuç kürtaj oldu geçen senekaramsarsln canim hic zamani degil ama icimde tutamiycam o drlar cok biliyolar sen K kaderim35 e sor kadin ordunaryus olmus masallahhh
Herkesin yüzü gülsün kimse zorlanmasin evlatlarına kavuşsun bir an önce kokularını çeksin dileğim..düşmanımın başına vermesin..çaresiz hastalık vermesin allahım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?