2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Eses im beni de eklermisin o listeye..14 nisan transfer tek embriyo tahlil 24 nisan başka ne yazıyorduk
ekledim canikom :)

tatlim benim cok uzuldum bir umut beklioduk güzel haberlerini
nasip iste canim saglikli hayirli evlat nasip etsin Yaradan
en kisa zamanda tekrar hamiş haberlerini beklioz

Son düzenleme:
kizlar size haberlerim var drdan geldim
benim yumoslar dan birtanesi hizini alamamis buyumus te buyumus diğerlerine firsat vermemiş
o koca yumos u gözden cikartti dr o catlasin artik dedi
diğerleri daha 11,12,13,..civarlarinda
iğnenin dozunu arttirdi 225 ten 300e
endometrium 11mm olmus
sali gunu tekrar randevum var hayirlisi olsun insallahhhh

Son düzenleme:
Canim gayet guzel sali gunune kadar baya buyurler .hayirlisi olsun

Canim gayet guzel sali gunune kadar baya buyurler .hayirlisi olsun
inşallah canim daha 3 gun var ...
kaliteli olsunlar da yumoslarim ...hayirlisi olsun...

EsEs50 canim gozunaydin ne zaman opu peki..yani rakamlar gayet guzel masallah
canim opu gunu sali fln hersey yolunda giderse belli olcak sanirsam
normalde bugun belli olur die dusunmustuk ama ....hayirli zamanlarda hayirlisi olsun ....

EsEs50 benide sil canim listeden
tamamen sileyim mi?

Simdilik evet canim artik hamile olmadigima gore simdilik bi tedavimde yok...

ekledim canikom :)

tatlim benim cok uzuldum bir umut beklioduk güzel haberlerini
nasip iste canim saglikli hayirli evlat nasip etsin Yaradan
en kisa zamanda tekrar hamiş haberlerini beklioz
Teşekkürler canimcim..hadi sende güzel haberlerle gel bize artık..iyi bak yumoslara

Canim ben ayniyim, sadece midem surekli kaziniyor ya.:)
Benim de tuhaf midem bu hafta böyle oluyormuş canım bir tane site var embriyo transferine göre kaç haftalık oldugun hesaplaniyor.hiç baktinmi oraya senin son adet tarihin neydi transfer ayin kaçınsaydı soyle bakayım..

Canim biliorum o siteyi, blastokiste gore 5+4 , adet 26 mart benim ona gore de5+2 hesapliyir, transfer 12 siydi

Canim biliorum o siteyi, blastokiste gore 5+4 , adet 26 mart benim ona gore de5+2 hesapliyir, transfer 12 siydi
Benim de 2 gün oynuyor senin gibi..5 veya 5,2 çıkıyor..bugün aradım gene yok ille ayin 9 u ultrason kalp atışı o zaman diyorlar..belki öne çekilir dedim ama yok kandıramadım :)

Benim de 2 gün oynuyor senin gibi..5 veya 5,2 çıkıyor..bugün aradım gene yok ille ayin 9 u ultrason kalp atışı o zaman diyorlar..belki öne çekilir dedim ama yok kandıramadım :)
Haklisin , beklemek cok zor ya, benim esim benden daha heyecanli :) ben birde onu sakinlestirmeye calisiyorum. Bana diyorki heyecanli degilsin, bilmiyor ki butun gun KK dayim.boule vakit geciyor.

Haklisin , beklemek cok zor ya, benim esim benden daha heyecanli :) ben birde onu sakinlestirmeye calisiyorum. Bana diyorki heyecanli degilsin, bilmiyor ki butun gun KK dayim.boule cskit geciyor.
Valla bende neye bakcagimi ne yapcagimi karar veremiyorum hakikaten geçmiyor vakit..sanki bir yerde kitleniyormusum gibi başka hangi forumlara bakacağımi bilemiyorum..öyle giriyom çıkıyorum kim de ne var ne gelişme var diye..

Merhaba kizlar, K kaderim35 Siden80 nasilsiniz, bnde okuyorum gelisme olmayinca susuyorum iste, evt bekliyoruz ama guzel bir bekleme, en azindan neyi bekledigimizi biliyoruz, bundan bir iki ay once hamile kalmayi bekliyorduk simdi de, rabbimin mucizelerini
bn bebisime patik ormeyi ogrendim netten, bugun bitti, ayriyeten bere ordüm ona veya onlara tavsiye ederim beklerken cok iyi oluyor

Amin canım gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu kadar üzülme burdada anlaymışımdır mutlaka 18 yıldan sonra tüp bebeğe müracat eden o çift belkide 45 yaşına yakındı. Doktor opü aşamasında paralarını iade edip transferi iptal etmek istemiş kocanın zoruyla transfer olmuş ve sonuç pozitif. Onlara kimse ihtimal vermemişti. Senin yaşında ne varmışki. Genetik incelemeyi banada önerdi doktor sen lütfen stres yapma.
canım 23 yaşında bi kadın vardı ben tüp bebek denerken sohbet ettik 6. Yı deniyorum dedi şok oldum. Onlarda mesela denemeden önce kocasının kanı gün aşırı enjekte ediliyodu.

Ay ben bir ara buhran geçirdim 20 gün psikiyatri de yattım o zaman başlamıştım bir battaniye ye bebeğim için o zaman bana moral versin diye..sırf dolgu doldur doldur gökkuşağı gibi rengarenk..ama artık çok ağır oldu yapamıyorum gücüm yetmiyor bileydim ben ona baslarmiydim..hoş eşim diyorki totem yap ne zaman bu battaniye bitcek bebek o zaman gelcek 2 sene oldu da birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…