ekledim canikom :)Eses im beni de eklermisin o listeye..14 nisan transfer tek embriyo tahlil 24 nisan başka ne yazıyorduk
tatlim benim cok uzuldum bir umut beklioduk güzel haberleriniKızlar bebek yok. Bırakın kalp atışını bebeği bile göremedik. Bebek gerilemiş. Kürtaj olmam gerekiyormuş. Önümüzde zorlu bi süreç varmış. Sorun benim yumurtalarımmış. Hayırlısı buymuş ne diyim
Canim gayet guzel sali gunune kadar baya buyurler .hayirlisi olsunkizlar size haberlerim var drdan geldim
benim yumoslar dan birtanesi hizini alamamis buyumus te buyumus diğerlerine firsat vermemiş
o koca yumos u gözden cikartti dr o catlasin artik dedi
diğerleri daha 11,12,13,..civarlarinda
iğnenin dozunu arttirdi 225 ten 300e
endometrium 11mm olmus
sali gunu tekrar randevum var hayirlisi olsun insallahhhh
inşallah canim daha 3 gun var ...Canim gayet guzel sali gunune kadar baya buyurler .hayirlisi olsun
canim opu gunu sali fln hersey yolunda giderse belli olcak sanirsamEsEs50 canim gozunaydin ne zaman opu peki..yani rakamlar gayet guzel masallah
tamamen sileyim mi?
Simdilik evet canim artik hamile olmadigima gore simdilik bi tedavimde yok...inşallah canim daha 3 gun var ...
kaliteli olsunlar da yumoslarim ...hayirlisi olsun...
canim opu gunu sali fln hersey yolunda giderse belli olcak sanirsam
normalde bugun belli olur die dusunmustuk ama ....hayirli zamanlarda hayirlisi olsun ....
tamamen sileyim mi?
tmm tatlim silicemSimdilik evet canim artik hamile olmadigima gore simdilik bi tedavimde yok...
Teşekkürler canimcim..hadi sende güzel haberlerle gel bize artık..iyi bak yumoslaraekledim canikom :)
tatlim benim cok uzuldum bir umut beklioduk güzel haberlerini
nasip iste canim saglikli hayirli evlat nasip etsin Yaradan
en kisa zamanda tekrar hamiş haberlerini beklioz
Canim ben ayniyim, sadece midem surekli kaziniyor ya.:)
Benim de tuhaf midem bu hafta böyle oluyormuş canım bir tane site var embriyo transferine göre kaç haftalık oldugun hesaplaniyor.hiç baktinmi oraya senin son adet tarihin neydi transfer ayin kaçınsaydı soyle bakayım..Canim ben ayniyim, sadece midem surekli kaziniyor ya.:)
Canim biliorum o siteyi, blastokiste gore 5+4 , adet 26 mart benim ona gore de5+2 hesapliyir, transfer 12 siydiBenim de tuhaf modem bu hafta böyle oluyormuş canım bir tane site var embriyo transferine göre kaç haftalık oldugun hesaplaniyor.hiç baktinmi oraya senin son adet tarihin neydi transfer ayin kaçınsaydı şöyle bakayım..
Benim de 2 gün oynuyor senin gibi..5 veya 5,2 çıkıyor..bugün aradım gene yok ille ayin 9 u ultrason kalp atışı o zaman diyorlar..belki öne çekilir dedim ama yok kandıramadım :)Canim biliorum o siteyi, blastokiste gore 5+4 , adet 26 mart benim ona gore de5+2 hesapliyir, transfer 12 siydi
Haklisin , beklemek cok zor ya, benim esim benden daha heyecanli :) ben birde onu sakinlestirmeye calisiyorum. Bana diyorki heyecanli degilsin, bilmiyor ki butun gun KK dayim.Benim de 2 gün oynuyor senin gibi..5 veya 5,2 çıkıyor..bugün aradım gene yok ille ayin 9 u ultrason kalp atışı o zaman diyorlar..belki öne çekilir dedim ama yok kandıramadım :)
Valla bende neye bakcagimi ne yapcagimi karar veremiyorum hakikaten geçmiyor vakit..sanki bir yerde kitleniyormusum gibi başka hangi forumlara bakacağımi bilemiyorum..öyle giriyom çıkıyorum kim de ne var ne gelişme var diye..Haklisin , beklemek cok zor ya, benim esim benden daha heyecanli :) ben birde onu sakinlestirmeye calisiyorum. Bana diyorki heyecanli degilsin, bilmiyor ki butun gun KK dayim.boule cskit geciyor.
Amin canım gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu kadar üzülme burdada anlaymışımdır mutlaka 18 yıldan sonra tüp bebeğe müracat eden o çift belkide 45 yaşına yakındı. Doktor opü aşamasında paralarını iade edip transferi iptal etmek istemiş kocanın zoruyla transfer olmuş ve sonuç pozitif. Onlara kimse ihtimal vermemişti. Senin yaşında ne varmışki. Genetik incelemeyi banada önerdi doktor sen lütfen stres yapma.Kızlar sizler iyiki varsınız. Ben sizlerden güç alıyorum. Bu duruma zaten alıştırmıştım kendimi. Oncesinde çok üzülmüştüm ama şimdi daha sağlıklı düşünebiliyorum. Sağlıksız olma ihtimali vardı ve sağlıksız olmasını yada bi kaç ay sonra bir sorun cıkmasını hiç istemezdim. Böylesi hayırlısıymış. Beni korkutan bir sonraki aşama. Yumurtalarımda anladığım kadarıyla ciddi bir sorun var. Onu nasıl aşıcaz yada aşabilcekmiyiz bilemiyorum. Benim canımı sıkan sorunumuzun büyük olması. İçimi korku sardı. İlk duyduğumda başıma gelecek işlemlerden korktum ama şimdiki korkum ve umutsuzluğum hiç çocuk sahibi olamicakmışım gibi hissetmem. Allah büyük nasip etmişse olcak hayırlısıyla.
Doğal yollarla şıp diye hamile kalanlar gerçekten çok şanslı. Bizler maddi manevi psikolojik çok fazla baskı görüyoruz.
İlk tedaviye başlarken aşılamayla başladık ve o kadar olacağından emindim ki. Tedavilerin sonucunda hep negatif şeyler görmek duymak umudumu yok etmeye başladı. Yaşımda var. Yirmili yaşlarda olsam daha rahat davranırdım ama 35 yaş gecikmiş bir yaşmış gibi geliyor bana. Bütün arkadaşlarımın cocukları var. Eşimle ben aralarında sapsız üzüm gibiyiz. Hayatımız cevremizdeki insanların bebeklerini sevmeklemi geçicek acaba diyorum bazen
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım 23 yaşında bi kadın vardı ben tüp bebek denerken sohbet ettik 6. Yı deniyorum dedi şok oldum. Onlarda mesela denemeden önce kocasının kanı gün aşırı enjekte ediliyodu.Kuzum ben ikinci de kendim hamile kaldım gelişmedi bebek sonuç kürtaj oldu geçen seneeşim tutturdu şifaya gidelim diye neyse bende pıhtılaşma çıktı o zaman dendiki pihtilasmadan..neyse 3.ye şifaya başladık aşılama için..hayatımın en büyük hatası asılama da 1 tane yumurta oluşturur mu doktor ya..onu bırak eşimin sperm 3 senede düşmüş yerlerde..Ben kendim hamile kalıyorum diye güvendim 1 tane de yumurta olsa tutar dedim..ama tutmadı eşimin 120 milyon olan değerleri 3 senede 30 milyona inmiş..yıkanma işleminden sonra kalmış 1 milyon sperm çünkü yüzde 98 bozuk lik var..tutmayınca ben delirdim zaten kabullenemedim..bir de şifadaki doktor bu ay doğum kontrol ilacı ic obur ay tekrar deneyelim dedi..adetin le başka ilaçlara diyince yok dedim eşime olmaz başka doktora daha gircem ben..2 tane farklı doktora gittim..biri izmirin ünlü tüp bebek merkezinde çalışıyor..sen kobay olmusun boşuna aşılama iğne para gitmiş dedi..eşinin 1 milyon spermi zaten içeri gitmez gitse bile bunla aşılama tutmazmış dendi..ee dedim napcaz doktor bey..o zaman sordum işte tüp bebek merkezindeki doktora keçiboynuzu kuru uygulayım mi bu adama diye..adam çıkardı bana kağıt verdi..kesinlikle oneriyorum dedi..şok şok şok..sakın doğum kontrol ilacı içme sen zaten hamile kalabiliyorsun yüzde 1 ihtimal var ve su anda 4 tane yumurtan gelişmiş dedi..araştırdım baktım kendine incir havuç eşime keçiboynuzu yaptım cat o ay hamile kaldım..pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı iğnelerde yapılıyordu..ama kalp atışları haftasında gerilemeye başladı..sonra da fetüs dağıldı gene bu sefer genetikten şüphelendim..bakalım bu tüp bebek tede aynısı olursa benim kesin alerjim var sperme.bi tahlil im bozuk çıkmıştı hatırlamıyorum işyeri hekimine sormustum vücudun bağışıklık sistemi ile ilgili demişti..vücut kendini herşeye karşı koruyor atıyorum bu sperm olabilir demişti..vücut onu dışardan yabancı madde gibi algılayıp dağıtıyor ona karşı kendini savunuyor demişti..egerki bunda da öyle bir şey olursa..eşinin kanını enjekte ediyorlarmis anne nin bağışıklığı ona karşı alıştırıyormuşlar..ve her doktor her hastane bunu da yapmıyormuş..çok eski bir yöntem bu diyorlarmış..
Ay ben bir ara buhran geçirdim 20 gün psikiyatri de yattım o zaman başlamıştım bir battaniye ye bebeğim için o zaman bana moral versin diye..sırf dolgu doldur doldur gökkuşağı gibi rengarenk..ama artık çok ağır oldu yapamıyorum gücüm yetmiyor bileydim ben ona baslarmiydim..hoş eşim diyorki totem yap ne zaman bu battaniye bitcek bebek o zaman gelcek 2 sene oldu da birazcıkMerhaba kizlar, K kaderim35Siden80 nasilsiniz, bnde okuyorum gelisme olmayinca susuyorum iste, evt bekliyoruz ama guzel bir bekleme, en azindan neyi bekledigimizi biliyoruz, bundan bir iki ay once hamile kalmayi bekliyorduk simdi de, rabbimin mucizelerini
bn bebisime patik ormeyi ogrendim netten, bugun bitti, ayriyeten bere ordüm ona veya onlaratavsiye ederim beklerken cok iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?