2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Gösterip tarif etmen lazım bende battaniye koyayım bitmeyen battaniye:)
e nette tarif ediyor bende ona gore yapiyorim canm, o nasil yapiuorsa bnde oyle izleyerekm durdurup yapiyorum, tekrr oynatiyorum, kolay bebek patigi nasil yapilir yaz cikar zaten, tığla yapiliyor ve hemen bitiyor, yani battaniye gibi degil, bn oyle uzun sure ayni seyi yapamam ki,

Kızlar bisey sorucam bu bebek nasıl kayboldu. Dr da kitlendim soramadım her zaman ki gibi. Kanamamda olmadı nereye gitti bu çocuk. Gitti nasıl gitti anlamadım. Kesenin içinde eridi mi yoksa? K kaderim35 senin bi bilgin var mı cnm?

Mrb sanırım sorunun cvbını biliyorum ablam aşılama yöntemiyle hamile kaldıgında çift kese görünmüştü dr çocu zaman ikincinin kendiliğinden kaybolma ihtimali oluyor demişti bir iki hafta sonra tekrar ultrasonla bakmışlardı ve gerçektende biri kaybolmuştu şimdi dünya tatlısı 4 yaşınd abir oğlu var allah bagışlasın darısı bizimkilerin başına

Pardon kendimi tanıtmayı unuttum oncelikle herkese mrb acelyacicegi ni başka bir topicten tanıyorum bana buradada yazıştıgını soyleyince bende buradaki masjalrınızı okumaya başladım. Nisan ayında dondurulmuş embriyoyla transferim oldu gecen hafta pozitif oldugunu ögrendim ama ne kan testimi tekrarlatabildim nede keseyi görebildim yurt dışında yaşıyorum burada testi tekrar etmeye gerek görmediklerini söylediler 20 mayısta ultrason gunu verdiler 7. Haftama denk geliyor. Pozitif sonuç alan arkadaşlara allah tamamına erdirdirsin diyorum inşallah ve üzücü haberlerini okuduğum arkadaşlarada ne söylesem teselli olmayacagını bildiğimden rabbim tez zamanda yerini doldursun inşallah diyorum

Canım biliyorsun minicik bir pıhtı aslında o .kesenin içinde o pıhtı eriyor gibi bir şey oluyor öyle düşün..dağılmak o. sonrada vücut yavaş yavaş kanamaya başlıyor.içerde kan damarları patlıyor ama hemen dışarı vücut ile atılmıyor..Benim geçen öyle olmuştu rahmin çevresindeki kılcal damarların kanamaya başladığını gösterdi hatta kanamam var dedi hayır yok dedim ben doktora dışarıya gelen bir şey yok tu daha.bilmem anlatabildim mi

Yok anam daha bu sefer elime bir şey almadım..alınca kötü bir şey olursa daha kotu olurum diye herhalde yapmak istemiyorum bu sefer..çözdüm ben kendimi..duygusal bağ kuruyorum..

Yok anam daha bu sefer elime bir şey almadım..alınca kötü bir şey olursa daha kotu olurum diye herhalde yapmak istemiyorum bu sefer..çözdüm ben kendimi..duygusal bağ kuruyorum..
Peki sen bilirsin canim, ama oyalnacak bisey bulmak iyidir her zzamn

Ben bebegimin kesesini bugün gördüm arkadaşlar 5+1 günlük çıktı ultrasonda.dayanamadım iç gebelik mi diye en azından şimdi için rahat..İnşallah kalp atışlarını duyarım haftaya
Ay canım benim çok sevindim hadi bakalım sıra kalp atışında insallah

Masallah canım benim ne güzel hiç pes etmeden devam ettin yeni tedavine,insallah bu son olur tatlım bebişlerin tutunur :)

Peki sen bilirsin canim, ama oyalnacak bisey bulmak iyidir her zzamn
Öyle tabiki de biraz daha bekleyeyim biraz daha temkinli olayım düşüncesi galiba..evde oturursam ise gitmezsem mecbur yapacağım zaten..yoga ya başlamak istiyorum doktor yol â izin verirse eşim ve ailesi ikna olursa meditasyon yoga takılcam işte ..hem stres im azalır..

neslishan canim bnde hayirli olsun demeyi unuttum, insallh bu sefer tutar bebislerin, guzel yuregin deki tum isteklerini rabbim hakkinda hayirli eylesin, insalh huzel haberler verirsin bize, toparlanip 3. Ye karar vermenize cok sevindim canim. Insallhh son olur

Canım benım çok üzüldüm inan hayırlısı böyleymis demek ki...Rabbim yardımcın olsun sabrini dayanma gücü versin bu süreçte..İnşallah ben inanıyorum sen ve patikli en kisa surede evlatlariniza kavusacaksiniz

kafan nasil rahatlayacaksa, stresten, kafandaki sorulardan, uzaklasacaksan onu yap, ama kendine ve bebise dikkatt

Bu sebepten dr hemen olmam gerektiğini söyledi sanırım. Çok net anlatmışsın cnm çok Saol. Ben sana hatırladığım kadarıyla anlatayım terimler aklımda kalmadı. Yumurta rezervlerim azalmaya başlamış. Ve beşinci güne kesinlikle gitmiyorlar zaten iki tedavide sadece 5 tane yumurtam gelişti. Dr yumurtanın çevresinde bişey oluyormuş yumurtalar topladıktan sonra temizliyorlarmış. Ama bende yumurtalar temizlenmiş olarak çıkmış. Bide yolk kesem çok büyümüş. Yumurtalarında genetik araştırma yapıcaz dedi. Sıkıntı benim yumurtalarda. Onları iyileştirmek için yapmam gereken birşeyler varmıdır acaba? Yada neden boyle oluyordur. Bu şekilde olan var mı acaba? Durumumu anlatabildim mi bilmiyorum. Aslında yolum başındayım. Ne tedavi gören arkadaşlarımız var. Ama nedense yumurtalarım umut verici değilmiş gibi geldi. Dr bizi çok zor bi sürecim beklediğini söyledi. Sanırım ben buna hazır değilim. Umarım doğru anlayıp doğru anlatmışımdır. Dr anlatırken kafam çok yerinde değildi açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…