Gösterip tarif etmen lazım bende battaniye koyayım bitmeyen battaniye:)Fotoyu buraya koymayi becerirsem gosterecem paticigi
e nette tarif ediyor bende ona gore yapiyorim canm, o nasil yapiuorsa bnde oyle izleyerekm durdurup yapiyorum, tekrr oynatiyorum, kolay bebek patigi nasil yapilir yaz cikar zaten, tığla yapiliyor ve hemen bitiyor, yani battaniye gibi degil, bn oyle uzun sure ayni seyi yapamam ki,Gösterip tarif etmen lazım bende battaniye koyayım bitmeyen battaniye:)
Insallh gelecekte ikizlerine nasip olur o mendiller yelekler canimm. Rabbim icin zor degil ol derse olur, belki de ikizlerin olacak yakindaBende minik mendiller oyaladim renk renk bide yelek basladik annemle
Mrb sanırım sorunun cvbını biliyorum ablam aşılama yöntemiyle hamile kaldıgında çift kese görünmüştü dr çocu zaman ikincinin kendiliğinden kaybolma ihtimali oluyor demişti bir iki hafta sonra tekrar ultrasonla bakmışlardı ve gerçektende biri kaybolmuştu şimdi dünya tatlısı 4 yaşınd abir oğlu var allah bagışlasın darısı bizimkilerin başına
Amin insallah canim hayirlisiyla...Insallh gelecekte ikizlerine nasip olur o mendiller yelekler canimm. Rabbim icin zor degil ol derse olur, belki de ikizlerin olacak yakinda
Canım biliyorsun minicik bir pıhtı aslında o .kesenin içinde o pıhtı eriyor gibi bir şey oluyor öyle düşün..dağılmak o. sonrada vücut yavaş yavaş kanamaya başlıyor.içerde kan damarları patlıyor ama hemen dışarı vücut ile atılmıyor..Benim geçen öyle olmuştu rahmin çevresindeki kılcal damarların kanamaya başladığını gösterdi hatta kanamam var dedi hayır yok dedim ben doktora dışarıya gelen bir şey yok tu daha.bilmem anlatabildim mi
Yok anam daha bu sefer elime bir şey almadım..alınca kötü bir şey olursa daha kotu olurum diye herhalde yapmak istemiyorum bu sefer..çözdüm ben kendimi..duygusal bağ kuruyorum..e nette tarif ediyor bende ona gore yapiyorim canm, o nasil yapiuorsa bnde oyle izleyerekm durdurup yapiyorum, tekrr oynatiyorum, kolay bebek patigi nasil yapilir yaz cikar zaten, tığla yapiliyor ve hemen bitiyor, yani battaniye gibi degil, bn oyle uzun sure ayni seyi yapamam ki,
Peki sen bilirsin canim, ama oyalnacak bisey bulmak iyidir her zzamnYok anam daha bu sefer elime bir şey almadım..alınca kötü bir şey olursa daha kotu olurum diye herhalde yapmak istemiyorum bu sefer..çözdüm ben kendimi..duygusal bağ kuruyorum..
Ay canım benim çok sevindim hadi bakalım sıra kalp atışında insallahBen bebegimin kesesini bugün gördüm arkadaşlar 5+1 günlük çıktı ultrasonda.dayanamadım iç gebelik mi diye en azından şimdi için rahat..İnşallah kalp atışlarını duyarım haftaya
Aynen canım ignelerden o yumurtalardanhmmm demekki normal canim saol
Masallah canım benim ne güzel hiç pes etmeden devam ettin yeni tedavine,insallah bu son olur tatlım bebişlerin tutunur :)Kizlar selammm ben 3 denemem icin bugun tekrar tedaviye basladim sona kalan iki tane 5 gunluk embriyolarimi kullanicaz doktirum hicbi sikinti gorunmuyo ins busefer olur diyo bakalim estrofeme basladim ins dualariniz eksik etmeyin ikinci denememde degerim hafif yukselmis sonra dusmustu kimyasal diyolar bu sefer iki tane olucaklar birbirlerinden kuvvet alirlar diyorum ins rabbim herkese nasip etsin canlar
Öyle tabiki de biraz daha bekleyeyim biraz daha temkinli olayım düşüncesi galiba..evde oturursam ise gitmezsem mecbur yapacağım zaten..yoga ya başlamak istiyorum doktor yol â izin verirse eşim ve ailesi ikna olursa meditasyon yoga takılcam işte ..hem stres im azalır..Peki sen bilirsin canim, ama oyalnacak bisey bulmak iyidir her zzamn
Canım benım çok üzüldüm inanKızlar bebek yok. Bırakın kalp atışını bebeği bile göremedik. Bebek gerilemiş. Kürtaj olmam gerekiyormuş. Önümüzde zorlu bi süreç varmış. Sorun benim yumurtalarımmış. Hayırlısı buymuş ne diyim
kafan nasil rahatlayacaksa, stresten, kafandaki sorulardan, uzaklasacaksan onu yap, ama kendine ve bebise dikkattÖyle tabiki de biraz daha bekleyeyim biraz daha temkinli olayım düşüncesi galiba..evde oturursam ise gitmezsem mecbur yapacağım zaten..yoga ya başlamak istiyorum doktor yol â izin verirse eşim ve ailesi ikna olursa meditasyon yoga takılcam işte ..hem stres im azalır..
İnşallah canım hepimiz pıt pıt lati duyarız sağlık la kucagimiza alırız minikleri..Ay canım benim çok sevindim hadi bakalım sıra kalp atışında insallah
Canım biliyorsun minicik bir pıhtı aslında o .kesenin içinde o pıhtı eriyor gibi bir şey oluyor öyle düşün..dağılmak o. sonrada vücut yavaş yavaş kanamaya başlıyor.içerde kan damarları patlıyor ama hemen dışarı vücut ile atılmıyor..Benim geçen öyle olmuştu rahmin çevresindeki kılcal damarların kanamaya başladığını gösterdi hatta kanamam var dedi hayır yok dedim ben doktora dışarıya gelen bir şey yok tu daha.bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?