2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Allah bağışlasın cnm. Dediğin gibi darısı hepimizim başına

İnşallah cnm benim. Hayırlısı buymuş. Allah hepimize en hayırlısını en sağlıklısını nasip etsin inşallah. Sizlerin iyi haberleri bize umut olcak. Kendinize çok dikkat edin kızlar.

Hazır değilsen biraz daha süre isteseydin bir iki ay daha kafa dağıtsan..dondurulmuslarin varsa eğer onlara mi yapilacak önce genetik inceleme..bu arada onlar incelensin..bu alanda daha uzman bir doktor varmıdır acaba..sen bu arada takma onları..düşünme eminimki benim içim çok rahat uygun bir yol olacak belkide vücudun kendiliğin Den iyileşecek..sadece sen bunları stres yapıp kendini hırpalama..umutsuzluğa düşme nolursun..motivasyon herşey..nice kanser hastaları morallerini yüksek tutarak kanserden kurtuluyor..sakın bu ornegimi unutma..

İyiyiz kuzum Sağol benim,sen nasılsın, pardon siz nasılsınız
Cok şükür bulantidan kurtuldum sanki. Ama kasik agrisi gecmedi gecmedi. Sanırım sürekli büyüdüğü için iceriyi genisletiyor. Bu arada sali günü büyük gün ikili test yaptiriyorum inşallah sagsaglim atlatirim. Ense kalinligina filan bakacaklar.

Cnm yazı atlatıp başlamayı düşünüyorum. Bedenim ruhum biraz dinlensin istiyorum. Ne yazık ki dondurulmuşum yok keşke olsaydı ama hiç olmadı. Doktorum konusunda içimde şüphe yok güvenim tam kendisine. Biraz ara verince moralim yerine gelir.
Cnm kendi derdimize düştük hal hatır sormaz olduk. Sen nasılsın, nasıl gidiyor herşey yolunda mı?

Kızlar hıdırellezde bebek isteyenler 41 yasin okuyup 6 mayısta sabah mamazında dua ediliyormuş verecek olan Allah denemek istiyorum ben. Bi umut işte belli mi olur

Ohh maşallah cnm inşallah sonuclarıda güzel çıkar olaması gerektiği gibi. Bizide haberdar edersin cnm

Ohh maşallah cnm inşallah sonuclarıda güzel çıkar olaması gerektiği gibi. Bizide haberdar edersin cnm
İnşallah canım ya. Bu arada seni takip ediyorum son durumuna cok üzüldüm ama hayırlısı artık herşey allahtan. Inaniyorumki birdahakine bebegine kavusacaksin.

Ay maşallah size :) inşallah canım benim...bide o günleri görsek bi :)

Cnm ben kabızlık için bol bol kabak çekirdeği ve süt içerdim. Süt beni bozuyordu hemen. Kuru kayısıyı denedin mi? Onunda faydası oluyor
Kabak çekirdeğini bilmiyordum canım onuda denerim Sağol, süt içiyorum kayisi da yiyorum birde çok istahsizligim var her gün kilo kaybediyorum 49 a düştüm 53 kiloydum

Kabak çekirdeğini bilmiyordum canım onuda denerim Sağol, süt içiyorum kayisi da yiyorum birde çok istahsizligim var her gün kilo kaybediyorum 49 a düştüm 53 kiloydum
Aaa abla nekadar kilo vermissin cok zayifsin o ne oyle ya uzuldim dikat et kendine ben suan 56 kilo falanim galiba 49 cok az

Arkadaşlar zamanı bi geciremiyorum ya kese görmeye 6 gün kaldı kalp atislarinida duycaz inşallah meraktan yiyorum
kendimi dua edin nolur bende hepinizi için dua ediyorum sonuçları negatif çıkan arkadaşları okudum çok üzüldüm Allahım tez zamanda muradinizi versin inşallah öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…