- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Mrb sanırım sorunun cvbını biliyorum ablam aşılama yöntemiyle hamile kaldıgında çift kese görünmüştü dr çocu zaman ikincinin kendiliğinden kaybolma ihtimali oluyor demişti bir iki hafta sonra tekrar ultrasonla bakmışlardı ve gerçektende biri kaybolmuştu şimdi dünya tatlısı 4 yaşınd abir oğlu var allah bagışlasın darısı bizimkilerin başına
Canım benım çok üzüldüm inanhayırlısı böyleymis demek ki...Rabbim yardımcın olsun sabrini dayanma gücü versin bu süreçte..İnşallah ben inanıyorum sen ve @patikli en kisa surede evlatlariniza kavusacaksiniz
Hazır değilsen biraz daha süre isteseydin bir iki ay daha kafa dağıtsan..dondurulmuslarin varsa eğer onlara mi yapilacak önce genetik inceleme..bu arada onlar incelensin..bu alanda daha uzman bir doktor varmıdır acaba..sen bu arada takma onları..düşünme eminimki benim içim çok rahat uygun bir yol olacak belkide vücudun kendiliğin Den iyileşecek..sadece sen bunları stres yapıp kendini hırpalama..umutsuzluğa düşme nolursun..motivasyon herşey..nice kanser hastaları morallerini yüksek tutarak kanserden kurtuluyor..sakın bu ornegimi unutma..Bu sebepten dr hemen olmam gerektiğini söyledi sanırım. Çok net anlatmışsın cnm çok Saol. Ben sana hatırladığım kadarıyla anlatayım terimler aklımda kalmadı. Yumurta rezervlerim azalmaya başlamış. Ve beşinci güne kesinlikle gitmiyorlar zaten iki tedavide sadece 5 tane yumurtam gelişti. Dr yumurtanın çevresinde bişey oluyormuş yumurtalar topladıktan sonra temizliyorlarmış. Ama bende yumurtalar temizlenmiş olarak çıkmış. Bide yolk kesem çok büyümüş. Yumurtalarında genetik araştırma yapıcaz dedi. Sıkıntı benim yumurtalarda. Onları iyileştirmek için yapmam gereken birşeyler varmıdır acaba? Yada neden boyle oluyordur. Bu şekilde olan var mı acaba? Durumumu anlatabildim mi bilmiyorum. Aslında yolum başındayım. Ne tedavi gören arkadaşlarımız var. Ama nedense yumurtalarım umut verici değilmiş gibi geldi. Dr bizi çok zor bi sürecim beklediğini söyledi. Sanırım ben buna hazır değilim. Umarım doğru anlayıp doğru anlatmışımdır. Dr anlatırken kafam çok yerinde değildi açıkcası.
Hayırdır canım önemli bir şey yoktur..Canlarim Nasılsınız? Giremedim bazı sağlık sorunlarındanİYİ Misiniz?
Yok canım önemli birsey değil çok şükür...sagolasinHayırdır canım önemli bir şey yoktur..
Canım ne oldu ne sağlık problemi bebisler ve sen iyisin dimi?Canlarim Nasılsınız? Giremedim bazı sağlık sorunlarındanİYİ Misiniz?
İyiyiz kuzum Sağol benim,sen nasılsın, pardon siz nasılsınızCanım ne oldu ne sağlık problemi bebisler ve sen iyisin dimi?
Cok şükür bulantidan kurtuldum sanki. Ama kasik agrisi gecmedi gecmedi. Sanırım sürekli büyüdüğü için iceriyi genisletiyor. Bu arada sali günü büyük gün ikili test yaptiriyorum inşallah sagsaglim atlatirim. Ense kalinligina filan bakacaklar.İyiyiz kuzum Sağol benim,sen nasılsın, pardon siz nasılsınız
Hazır değilsen biraz daha süre isteseydin bir iki ay daha kafa dağıtsan..dondurulmuslarin varsa eğer onlara mi yapilacak önce genetik inceleme..bu arada onlar incelensin..bu alanda daha uzman bir doktor varmıdır acaba..sen bu arada takma onları..düşünme eminimki benim içim çok rahat uygun bir yol olacak belkide vücudun kendiliğin Den iyileşecek..sadece sen bunları stres yapıp kendini hırpalama..umutsuzluğa düşme nolursun..motivasyon herşey..nice kanser hastaları morallerini yüksek tutarak kanserden kurtuluyor..sakın bu ornegimi unutma..
İyiyiz kuzum Sağol benim,sen nasılsın, pardon siz nasılsınız
Cok şükür bulantidan kurtuldum sanki. Ama kasik agrisi gecmedi gecmedi. Sanırım sürekli büyüdüğü için iceriyi genisletiyor. Bu arada sali günü büyük gün ikili test yaptiriyorum inşallah sagsaglim atlatirim. Ense kalinligina filan bakacaklar.
İnşallah canım ya. Bu arada seni takip ediyorum son durumuna cok üzüldüm ama hayırlısı artık herşey allahtan. Inaniyorumki birdahakine bebegine kavusacaksin.Ohh maşallah cnm inşallah sonuclarıda güzel çıkar olaması gerektiği gibi. Bizide haberdar edersin cnm
Ay maşallah size :) inşallah canım benim...bide o günleri görsek bi :)Cok şükür bulantidan kurtuldum sanki. Ama kasik agrisi gecmedi gecmedi. Sanırım sürekli büyüdüğü için iceriyi genisletiyor. Bu arada sali günü büyük gün ikili test yaptiriyorum inşallah sagsaglim atlatirim. Ense kalinligina filan bakacaklar.
Sağol canim benim iyiyim,cok Afedersin kabızlık resmen başıma bela oldu canım ya...Geçmiş olsun cnm? Umarım ciddi bişey değildir. Şimdi nasılsın? Dikkat et kendine yormasınlar üzmesinler seni
Sağol canim benim iyiyim,cok Afedersin kabızlık resmen başıma bela oldu canım ya...
Kabak çekirdeğini bilmiyordum canım onuda denerim Sağol, süt içiyorum kayisi da yiyorum birde çok istahsizligim var her gün kilo kaybediyorum 49 a düştüm 53 kiloydumCnm ben kabızlık için bol bol kabak çekirdeği ve süt içerdim. Süt beni bozuyordu hemen. Kuru kayısıyı denedin mi? Onunda faydası oluyor
Aaa abla nekadar kilo vermissin cok zayifsin o ne oyle ya uzuldim dikat et kendine ben suan 56 kilo falanim galiba 49 cok azKabak çekirdeğini bilmiyordum canım onuda denerim Sağol, süt içiyorum kayisi da yiyorum birde çok istahsizligim var her gün kilo kaybediyorum 49 a düştüm 53 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?