2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Tek transfer miydi canım senin..kese yi filan da görmedin galiba..İnşallah hayırlısı ile sağ salim kucağına alırsın bebeğini..beta kaç çıkmıştı kaçıncı gün embriyosu idi

Sağol canim benim iyiyim,cok Afedersin kabızlık resmen başıma bela oldu canım ya...
Bende geçen hamileligim de kabizdim doktorum bana toz prebiyotik vermişti hergun yoğurtla karıştırıp bir kase yiyordum..bir sor istersen önerirse faydalı oluyor

Ben de bir şey yok işte kuzum ultrason günü nu bekliyorum geçsin günler acaba duyulcakmi kalp atışı diye..bol bol baharın tadını çıkar canım..Git gez..bu ara tedavi olmayacaksan çörek otu bal tarçın karışımını ayda bir 12 gün uygula bak bence.kuranda bile çörekotu mucize sadece ölüme çaresi yok diye yazıyormuş..sonuçta hepsi bitkisel ürünler hatta eskiden çörek otu nu sakız la çiğnermiş çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar..bir araştır yumurtaların kalitesini artırıyormuş.Benim 12 yumurtam toplandı 12 side dilendi ve 12 si de 3.güne ilerledi..bilmiyorum ama bunun etkisi olduğunu dusunuyorum.doktor bile şaşırmıştı..6 tane dondurduk 3 u aa kaliteymis.bence bir bekleme sürecinde doktoruna sor tahlil lerinde bozukluk yoksa 12 gün uygula..rabbim de inşallah şifasını verir sana ben inanıyorum..sen güçlü bir kızsın burdan anladığım..

Kabak çekirdeğini bilmiyordum canım onuda denerim Sağol, süt içiyorum kayisi da yiyorum birde çok istahsizligim var her gün kilo kaybediyorum 49 a düştüm 53 kiloydum

Aslında dr lar kabızlık için bi ilaç veriyorlar. Bunların faydası olmazda ilacı dene istersen cnm. Ben kilo almıştım hamileliğin ilk üç ayında kilo kaybı oluuormuş ama merak etme bebek her şekilde besleniyormuş.

Hayırlısıyla duyacaksın cnm ben inanıyorum. Zaman geçmez bilirim. Ama olsun sonunda güzel pıt pıt atışları duyacaksın beklemeye değer sesler ayyy kameraya al seslerini. Bende öyle yapacaktım ama olmadı inşallah bi sonrakine nasip olcak. Kontrolüm ne zaman canım?

Bende öyle düşünüyorum cnm. Baharın yazın tadını çıkartıp bol bol moral depolayıp öyle başlamayı planlıyorum.

Cnm bu çörek otu karışımını ayda bir mi yiyeceğim?

Benim bi arkadaşım her sabah aç karnına çay kaşığı kadar tüketirdi çörek otunu ama o zatıflamak için tüketiyordu Bu arada bende kilo vermeye çalışıcam. Tedaviye 58 kiloyla başlayıp 63 kiloyla bitirdim maşallah devamlı yedim bebeğe yarasın diye ters tepip bana yaradı hahaha

Çörek otunu alıp öğüteceksin sonra hemen balla tarçınla karistircaksin yoksa özelliğini kaybediyormuş çörek otu..adetin 2.veya 3.günü başliyorsun tahta kaşıkla sabah akşam aç karınla 1 tatlı kaşığı 12 gün yiyorsun.yemekten önce yediğim için açlığını kimi insanın kırdığı için zayıflattığı da olmuş tadı mesir macunu gibi oluyor..metal kaşık degdirmeyeceksin.bal ağda gibi olduğu için dişlerinin arasında çiğneye çiğneye yutmak daha etkiliymis..sümsük gibi çiğniyordum ben :) akşamları değil de gece uyumadan önce yiyordum ben çünkü yemekten yarim saat önce olduğu için akşamları gece yatarken yiyordum...ekmek filan mi çok yedin canım..Bende su 20 günde kilo almışım 43 tüm 48 olmuşum yatmaktan..nasıl olurum 9 ay sonra hortumsuz fil herhalde böyle gidersem

kızlar lucrin adet gecikmesi yapıyormuş kaç gün geciktirir acaba

Merhaba, tedaviniz hayırlısıyla sonuclanmıs bakıyorum da inşallah saglıkla kucagınıza da almayı nasip etsin bebişinizi...lucrin kaç gün adet geçiktirir sorusunu ben de soruyorum şuan..belki cevabını sizden alırım dedim...ben lucrin vuruldum 22 nisanda adetim düzenlidir normalde ama 4 gün gecikti...kaç gün gecikir lucrinden sonra...ne yapmam gerekir bilemedim

Maşallah cnm sende ansiklopedi gibisin kız 43 kilo neee çok zayıfsın iyiki bi kaç kilo almışsın haha. Senin sadece göbişin büyücek sanırım ne güzel. Bence sen hiiiiç kiloya takılma şekerim. Anaaamm 43 ne yaa al sen al

Temin orantı kurdum canım..20 gün de 5 kg aldıysam 9 ayda 60 kusur kilo alıyorum toplamda 110 filan olurum aboooo bu 1.59 boyla pilates topu na benzerim ben yaaa ikizler de leblebi yutmuş solucan gibi oldum diyordu herkes bana sadece bir göbek basket topu orda duruyordu..

Hahaha yok artık daha neler. Kimse o kadar kilo almamıştır sende almazsın cnm. Ayy şu solucan örneğini bende yazıcaktım ama belki alınırsın diye vazgeçtim ama sen yazdın
Cnm belliki senin ince bi vucut yapın var. Kilo alsanda doğumdan sonra verirsin bu sebepten boşver. Siz iyi olun gerisi kolay
Hortumsuz fiill

Bende geçen hamileligim de kabizdim doktorum bana toz prebiyotik vermişti hergun yoğurtla karıştırıp bir kase yiyordum..bir sor istersen önerirse faydalı oluyor
Tamam sağolun kızlar...Burdan yazamıyorum işte ayrıntıları kabızlık başka seylerede yol açtı ameliyat edemiyorlar hamilelik yüzünden Allah günah yazmasin ama dayanamıyorum

Yok be kuzum görünen köy kılavuz istemiyordu öyleydim napim..kendi ile dalga geçmeyi bilmeyen insan yaşayamaz bence..yani ben yapamam..kemikli bir vücudum var hiç et yok kollarım çocuk kolu evlenirken 56 kiloydum bilezikler özel yapıldı 18 numara yaptırdılar düğünde düşmesin diye ki düşün 56 kiloydum diyorum

Şuan asıl merak ettiğimi 56 kilodan nasıl 43 kiloya düştün cnm. Tedaviler sırasında stresten mi oldu

Tamam sağolun kızlar...Burdan yazamıyorum işte ayrıntıları kabızlık başka seylerede yol açtı ameliyat edemiyorlar hamilelik yüzünden Allah günah yazmasin ama dayanamıyorum
Bol bol su iç canım birde sabahları ılık veya sıcak suya kuru kayısı koy..3 -5 tane kuru kayısı açılsın suya da geçsin tadı..o suyu ılık ılık aç karınla iç.kayisilarida aç karınla yeee..ama prebiyotik zararı yok bebeğe diye biliyorum sor mutlaka doktoruna çok rahat edersin..ahh be kuzum benim de doğumdan sonra oldu onlar..doktor ıkın deyince..Ben ıkınma bilmem ki dedim..nasıl yaa dedi..ıkınmam ben olursa olur olmazsa olmaz dedim..delirdi doktorlar bana doğum masasında ıkınma yi öğrettiler yemin ediyorum..

Şuan asıl merak ettiğimi 56 kilodan nasıl 43 kiloya düştün cnm. Tedaviler sırasında stresten mi oldu
56 kilo iken depresyon ilacı içiyordum..uyku ilacı vs..2006 da nişanlandık 39 kilo idim ..sonra tedavi olmaya başladım baya kilo aldım 56 oldum 2008 de..depresyon canım yaa..tek nedeni ilaçlar üzüntü stres..yemek yiyemiyordum..

Oyyyy canım yaa 39 nasıl bir kilodur. Neyse geçmiş geçmişte kalmıştır. Şimdi onları hatırlamanın hatırlatmanın bi anlamı yok. Özür dilerim cnm benim aklıma boyle birşey gelmemişti.
Yemeye devam tatlım hepsi bebişlere yarasın inşallah

Kilo değildiki kemik torbası boğazımdaki kemikler sayılıyordu..yoo üzülmüyorum sıkıntı yapma kendine..Ben geçmişe format atmayı öğrendim..

Cok gecmis olsun canim ya. Zor bir durum, Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…