oy oy oy canim yaaaa ...dr unu ara bir sor sürekli iğne de kullanamazsin sonuçta biyerde kesiceksinKızlar şimdi lavaboya gittim gene lekelencem galiba ben..dunle bugün olmadık iğne fitile geçtik ama yok yani..bugün 2 saat bi kafeye gittik 10 dk lik yola gittim arabayla çok bunaldim evde diye..şimdi Eşim gene disari çıktık diye zanetcek off yaaa..fitil Bende etkili değil galiba yaa..fitil le bAşlıyor leke lenme bir damlacık geldi peçete ye korkuyorum artacak diye..
Bilmiyorum canım yaa..önceleri hiç böyle olmamıştı..elim ayağım karışıyor resmen..yarın ariyacagim bakalım doktoru..oy oy oy canim yaaaa ...dr unu ara bir sor sürekli iğne de kullanamazsin sonuçta biyerde kesiceksin
iğneyi kesenlerde kanama oluomus canim genelde bebekle alakali deil
sonra vücut kendini toparlio zamanla kanama kesiliomus
belki oyledir..
Afferim sana güçlü kadın hep böyle ol. Her zaman moralini yüksek tutKilo değildiki kemik torbası boğazımdaki kemikler sayılıyordu..yoo üzülmüyorum sıkıntı yapma kendine..Ben geçmişe format atmayı öğrendim..
Kızlar şimdi lavaboya gittim gene lekelencem galiba ben..dunle bugün olmadık iğne fitile geçtik ama yok yani..bugün 2 saat bi kafeye gittik 10 dk lik yola gittim arabayla çok bunaldim evde diye..şimdi Eşim gene disari çıktık diye zanetcek off yaaa..fitil Bende etkili değil galiba yaa..fitil le bAşlıyor leke lenme bir damlacık geldi peçete ye korkuyorum artacak diye..
Allah yardimcin olsun, belki igneyi biraktigin icin olmamisyir canim ya ,baslarda lekelenme olabiliyormus zaten.sen arada kontrol et peceteyle, sabah olunca igne vurulursun. Doktoru ararsin , telas etme cnm.Kızlar şimdi lavaboya gittim gene lekelencem galiba ben..dunle bugün olmadık iğne fitile geçtik ama yok yani..bugün 2 saat bi kafeye gittik 10 dk lik yola gittim arabayla çok bunaldim evde diye..şimdi Eşim gene disari çıktık diye zanetcek off yaaa..fitil Bende etkili değil galiba yaa..fitil le bAşlıyor leke lenme bir damlacık geldi peçete ye korkuyorum artacak diye..
Cnm bende iğneden fitile geçince pembe lekelenme sonrasında hafif bir kanama olmuştu. Fitilin içeriyi tahriş ettiğini normal olduğunu söylemişlerdi ama sen yinede sabahtan doktorunla görüş ihmal etme cnm
OkAllah yardimcin olsun, belki igneyi biraktigin icin olmamisyir canim ya ,baslarda lekelenme olabiliyormus zaten.sen arada kontrol et peceteyle, sabah olunca igne vurulursun. Doktoru ararsin , telas etme cnm.
Canim cok gecmis olsun , dualarimseninle, progesteron igne oluyormuydun? Belkide kanama alani bebislerden farkli yerdedir canim. Gonlunu ferah tut lutfen.bu arada formlarda okuyorum, 4 ay kanamasi gelip saglikli gebelik yasayan cok.Kızlar merhaba lar, dün gece çok geç saatte kanamam basladi yine,artık benim gözüm korktu bu durumdan,unudumu yitirdim,dün gece hst gitmedim bugün randevum vardı zaten 2 de bakalım ne diyecek drum,benim anlamadigim şey,transferimin 8.günün den bugüne devam ediyordu ama dün çok fenaydi
canım korkma içini rahat tut bol bol dua etKızlar merhaba lar, dün gece çok geç saatte kanamam basladi yine,artık benim gözüm korktu bu durumdan,unudumu yitirdim,dün gece hst gitmedim bugün randevum vardı zaten 2 de bakalım ne diyecek drum,benim anlamadigim şey,transferimin 8.günün den bugüne devam ediyordu ama dün çok fenaydi
İğneye çevirmedi kiCanim cok gecmis olsun , dualarimseninle, progesteron igne oluyormuydun? Belkide kanama alani bebislerden farkli yerdedir canim. Gonlunu ferah tut lutfen.bu arada formlarda okuyorum, 4 ay kanamasi gelip saglikli gebelik yasayan cok.
Sağol canim benimcanım korkma içini rahat tut bol bol dua et
Belki igne verir simdi, dua edecegim senin icin, bizide habersiz birakma.İğneye çevirmedi kio kadarda her gittiğimde kesilmedi dediğim halde...Şimdi kanama ya çevirdi şimdi ben ne diyim bilemedim ki
Tamam canım 2 de randevum var keselerin gelisimine bakilacakti zaten bakalım duruyolar mi...Haber veririm hemenBelki igne verir simdi, dua edecegim senin icin, bizide habersiz birakma.
Sağol kuzum inşallah kötü bişey yokturserenci canim insallah korktugun olmaz ama bencede igneye gec ara soyle igne yazsin...
Cok gecmis olsun tatlim
Allahumme ya mubdi allahumme ya muid elini karnina koyup bunlari okuSağol kuzum inşallah kötü bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?