2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar şimdi lavaboya gittim gene lekelencem galiba ben..dunle bugün olmadık iğne fitile geçtik ama yok yani..bugün 2 saat bi kafeye gittik 10 dk lik yola gittim arabayla çok bunaldim evde diye..şimdi Eşim gene disari çıktık diye zanetcek off yaaa..fitil Bende etkili değil galiba yaa..fitil le bAşlıyor leke lenme bir damlacık geldi peçete ye korkuyorum artacak diye..

oy oy oy canim yaaaa ...dr unu ara bir sor sürekli iğne de kullanamazsin sonuçta biyerde kesiceksin
iğneyi kesenlerde kanama oluomus canim genelde bebekle alakali deil
sonra vücut kendini toparlio zamanla kanama kesiliomus
belki oyledir..

Bilmiyorum canım yaa..önceleri hiç böyle olmamıştı..elim ayağım karışıyor resmen..yarın ariyacagim bakalım doktoru..

Cnm bende iğneden fitile geçince pembe lekelenme sonrasında hafif bir kanama olmuştu. Fitilin içeriyi tahriş ettiğini normal olduğunu söylemişlerdi ama sen yinede sabahtan doktorunla görüş ihmal etme cnm

Allah yardimcin olsun, belki igneyi biraktigin icin olmamisyir canim ya ,baslarda lekelenme olabiliyormus zaten.sen arada kontrol et peceteyle, sabah olunca igne vurulursun. Doktoru ararsin , telas etme cnm.

Cnm bende iğneden fitile geçince pembe lekelenme sonrasında hafif bir kanama olmuştu. Fitilin içeriyi tahriş ettiğini normal olduğunu söylemişlerdi ama sen yinede sabahtan doktorunla görüş ihmal etme cnm
Allah yardimcin olsun, belki igneyi biraktigin icin olmamisyir canim ya ,baslarda lekelenme olabiliyormus zaten.sen arada kontrol et peceteyle, sabah olunca igne vurulursun. Doktoru ararsin , telas etme cnm.
Ok

Kızlar günaydın dün grip oldum hapşırıyorum burnum akıyor çok korkuyorum bebeklerimi etkilermi diye bana akıl verin ne olur

Arkadaşlar benim transferin 11. Günü sonuç 5.53 su 13.günü 22.9 bugün 18. Gunm değerin 155 benim gibi olan varmı aramızda değerin hic artmamis ikiye değil mi

Kızlar merhaba lar, dün gece çok geç saatte kanamam basladi yine,artık benim gözüm korktu bu durumdan,unudumu yitirdim,dün gece hst gitmedim bugün randevum vardı zaten 2 de bakalım ne diyecek drum,benim anlamadigim şey,transferimin 8.günün den bugüne devam ediyordu ama dün çok fenaydi

Canim cok gecmis olsun , dualarimseninle, progesteron igne oluyormuydun? Belkide kanama alani bebislerden farkli yerdedir canim. Gonlunu ferah tut lutfen.bu arada formlarda okuyorum, 4 ay kanamasi gelip saglikli gebelik yasayan cok.

canım korkma içini rahat tut bol bol dua et

Canim cok gecmis olsun , dualarimseninle, progesteron igne oluyormuydun? Belkide kanama alani bebislerden farkli yerdedir canim. Gonlunu ferah tut lutfen.bu arada formlarda okuyorum, 4 ay kanamasi gelip saglikli gebelik yasayan cok.
İğneye çevirmedi ki o kadarda her gittiğimde kesilmedi dediğim halde...Şimdi kanama ya çevirdi şimdi ben ne diyim bilemedim ki

serenci canim insallah korktugun olmaz ama bencede igneye gec ara soyle igne yazsin...
Cok gecmis olsun tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…