Canım nasıl yaa..benim çok az lekelemem olduğu halde iğne veriyor hemen..ısrar et iğnede..hemen kana karıştığı için riske atmak istemiyoruz diyorlar iğne uygulatiyorlar..Sağol kuzum inşallah kötü bişey yoktur
Canim bende seni merak ediyordum, nasil oldun?Canım nasıl yaa..benim çok az lekelemem olduğu halde iğne veriyor hemen..ısrar et iğnede..hemen kana karıştığı için riske atmak istemiyoruz diyorlar iğne uygulatiyorlar..
Tamam canım Allah razı olsun okurum hemenAllahumme ya mubdi allahumme ya muid elini karnina koyup bunlari okuserenci tatlim
Öyle yapıcam artık bugünCanım nasıl yaa..benim çok az lekelemem olduğu halde iğne veriyor hemen..ısrar et iğnede..hemen kana karıştığı için riske atmak istemiyoruz diyorlar iğne uygulatiyorlar..
Öğlen gelmedi birşey akşamüstüne kadar bekleyeyim dedim..belkide dediginiz gibi rahim in içindeki parçalar o gelenler..akıntı ile karışık geliyor zaten..direk kan şeklinde dönüşmüyor bende önce krengi sonra pembe ye dönüyor..bekliyorum istirahat ediyorumCanim bende seni merak ediyordum, nasil oldun?
Bu ara istirahat et sen canım hiç bir şeye elleme her şey önüne gelsin..bize güzel haberlerini ver senden haberleri bekliyoruz..Dua edeceğim bebeklerin için..Öyle yapıcam artık bugün
Sıra bekliyorum canımBu ara istirahat et sen canım hiç bir şeye elleme her şey önüne gelsin..bize güzel haberlerini ver senden haberleri bekliyoruz..Dua edeceğim bebeklerin için..
Ne bileyim canım valla,mutluluk yerini üzüntüye birakmasinda...Her aşaması sabır her bir durumda metanet istiyor bu süreç...Allahım sabır güç kuvvet versin bizlere bu sürecteserenci canim gecmis olsun insalkh onemli birsey yoktur, ikiz gebeliklerde oluyormus, hatta bugun bir topikte okudum 9 ayini boyle geciren olmus, proluton depot igne cok iyi gelir aslinda sana, bn transferden hemen sonra ki igne vurulmaya basladim simdiye kadr, proluton haftada bir ama etkili, gonlunu ferah tut, rabbim ol drse düsmez ve bisey olmaz bebislerine, kiyamam ya senin o cicilere
Kızlar merhaba lar, dün gece çok geç saatte kanamam basladi yine,artık benim gözüm korktu bu durumdan,unudumu yitirdim,dün gece hst gitmedim bugün randevum vardı zaten 2 de bakalım ne diyecek drum,benim anlamadigim şey,transferimin 8.günün den bugüne devam ediyordu ama dün çok fenaydi
Sağol canim...14 gün dür hep kahverengi lekelenme vardı bir gün kanama ya çevirmisti ama oda dünkü ile kıyaslanamaz bile...Ama yinede bilemeyiz tabi bakalım canımcnm geçmiş olsun inşallah ciddi birşey değildir. belkide tutunma kanaması dedikleri şey olabilir. hemen umudunu kaybetme... bizi haberdar et mutlaka
Sağol canim...14 gün dür hep kahverengi lekelenme vardı bir gün kanama ya çevirmisti ama oda dünkü ile kıyaslanamaz bile...Ama yinede bilemeyiz tabi bakalım canım
Galiba haber verir di mutlaka..Hala doktorda olmali
yuppiiiKızlar,çıktım,keseler güzel gelişmiş çok şükür,hatta birinin kalbi atmaya başlamış...
İğne verdi birde progestanida kesme dedi,şimdi geldim hast ye iğne mi yaptırmaya ...Birde anlamadım benim 5+3 normalde,kalbi atan için 5+6 olmuş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?