2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim bende seni merak ediyordum, nasil oldun?
Öğlen gelmedi birşey akşamüstüne kadar bekleyeyim dedim..belkide dediginiz gibi rahim in içindeki parçalar o gelenler..akıntı ile karışık geliyor zaten..direk kan şeklinde dönüşmüyor bende önce krengi sonra pembe ye dönüyor..bekliyorum istirahat ediyorum

serenci canim gecmis olsun insalkh onemli birsey yoktur, ikiz gebeliklerde oluyormus, hatta bugun bir topikte okudum 9 ayini boyle geciren olmus, proluton depot igne cok iyi gelir aslinda sana, bn transferden hemen sonra ki igne vurulmaya basladim simdiye kadr, proluton haftada bir ama etkili, gonlunu ferah tut, rabbim ol drse düsmez ve bisey olmaz bebislerine, kiyamam ya senin o cicilere

Kizlar korkutmayin bizi kendiniz ve bebisleriniz Allah a emanet, rabbim saglikli bir sekilde tamamina erdirsin insallahh, biz bu kalan 8 ayı boyle korkuyla, sabirla , ama en cokta heyecanla bekliyecez ve gecirecez, imtihanimiz boyle, allah beterinden sakinsin hepimizi ve herkesi

Ne bileyim canım valla,mutluluk yerini üzüntüye birakmasinda...Her aşaması sabır her bir durumda metanet istiyor bu süreç...Allahım sabır güç kuvvet versin bizlere bu sürecte

cnm geçmiş olsun inşallah ciddi birşey değildir. belkide tutunma kanaması dedikleri şey olabilir. hemen umudunu kaybetme... bizi haberdar et mutlaka

cnm geçmiş olsun inşallah ciddi birşey değildir. belkide tutunma kanaması dedikleri şey olabilir. hemen umudunu kaybetme... bizi haberdar et mutlaka
Sağol canim...14 gün dür hep kahverengi lekelenme vardı bir gün kanama ya çevirmisti ama oda dünkü ile kıyaslanamaz bile...Ama yinede bilemeyiz tabi bakalım canım

Kızlar,çıktım,keseler güzel gelişmiş çok şükür,hatta birinin kalbi atmaya başlamış...
İğne verdi birde progestanida kesme dedi,şimdi geldim hast ye iğne mi yaptırmaya ...Birde anlamadım benim 5+3 normalde,kalbi atan için 5+6 olmuş dedi

yuppiiicok sevindim yol arkadsim, insallh diger bebisin kalp atislarinida duyarsin merak ettik seni yaw, cok sukur iyisiniz

Kızlar Merhabaa size güzel bi haberim var ohss den dolayı benim transferim ertelenmişti ve 5 tane dondurulmuşum var bilyosunuz yazmıştım regl gecikti dr iğnelerden demiştii ama dün sabah dayanamadım 10. günde test yaptım sonuç pozitifff kan tahili verdim bugün 4405 6 haftalık gebeyimmm şokk olduk hemşireler falan hepsii mucize dediler. Allahım isteyen herkese nasip etsinn bu duygularıı Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…