2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ayy cnm cok sevindim, super bir haber bu, bak kanama olabiliyormus demekki sukurler olsun.

Masallah berakellah, rabbimin mucizesi iste, tebriklerr rabbim tamamina erdirsin insallahh

Aaaa harika bir haber bu ya , cok sevindim adina, cok buyuk surpriz olmustur size masallah

Super bir haber canım..tüp bebekte 2 -3 gün ilerden gidiyormuş için rahat etsin..çok sevindim..allahım sağlık la kucağına almayı nasip etsin..sen genede dikkat et artık yat dinlen..neden oluyormuş peki o kanamalar bir şey demedimi..iğneyi hergun aynı saatte yaptıracaksın unutma sakın..

çokkk teşekkür ederimm Allahım hepizee sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinnnn transferim ertelendi bebek müjdesi geldii darısı herkesin başına hergün sizler için dua edicem

oyy maşallahhh ne güzel haberler verdin cnm... hadi gözün aydın...

Heycandan okuyamamışımm :) canım benim transfer olmadııı ertelendi regl olup öyle gidicektim transfere regl gelmedii teste yaptık hamileyim yumurta toplamadan sonra hamile kalmışım

Heycandan okuyamamışımm :) canım benim transfer olmadııı ertelendi regl olup öyle gidicektim transfere regl gelmedii teste yaptık hamileyim yumurta toplamadan sonra hamile kalmışım
Mucize bu olsa gerek çok şükür allahım nasıl bir şey yaaa...problem neydi sizde..niye tüp bebek uygulanacaktı o zmn..hamile kalabiliyormuşun??

5+5 te duydu bizde duyarmıyiz yarın acaba yaaaa???
Hic sanmam bnm doktor karindan bakiyor zaten, 11 mayis dediyse onbir mayistir o kadar, once den vajinal muayneyle belki, ama herkesin de ayni degil ki canim, bekleyelim derim, sen bndem once gidecen gerci doktora, sirada haber verecek olan sensin canim

Siden80 sen serenciden bir gun ondesin, ama kalp atisini duymaya daha cok var dimi, 14 mayisti, sende 5+6 sinyanlis hatirlamiyorsam 12 nisandi degilmi canim

Daha 9 u kuzum yaa..doktorda ayarlayamadım..

tebrik ederim cnm gerçekten bir mucize maşallah çok sevindim

Iki gun once sin bnden sonucta, az kalmis 4 gun kalmis. Simdilik git sonra bulirsun doktorunu
Özel hastanedeki doktor ctesi calismiyor..benim eski doktorum yurtdışına gitti ortağı var burda ama onla devam etmek istemiyorum çok ilgi sizler bir ultrason için ona gitmektense başka bulayım dedim.tüp doktorum istanbul da burda 10 dk gidiyorum hemen leke geliyor istanbula nasi gideyim şimdi uff..çok karışık

Siden80 sen serenciden bir gun ondesin, ama kalp atisini duymaya daha cok var dimi, 14 mayisti, sende 5+6 sinyanlis hatirlamiyorsam 12 nisandi degilmi canim
Canlarim benim vajinal muayeneyle bakıldı kanama olduğu için dün,birde kalbi atıyor dedi ama kalp sesini dinleyemeyiz daha dedi onun için bana 10 gün sonraya gün verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…