Ayy cnm cok sevindim, super bir haber bu, bak kanama olabiliyormus demekki sukurler olsun.Kızlar,çıktım,keseler güzel gelişmiş çok şükür,hatta birinin kalbi atmaya başlamış...
İğne verdi birde progestanida kesme dedi,şimdi geldim hast ye iğne mi yaptırmaya ...Birde anlamadım benim 5+3 normalde,kalbi atan için 5+6 olmuş dedi
Masallah berakellah, rabbimin mucizesi iste, tebriklerr rabbim tamamina erdirsin insallahhKızlar Merhabaa size güzel bi haberim var ohss den dolayı benim transferim ertelenmişti ve 5 tane dondurulmuşum var bilyosunuz yazmıştım regl gecikti dr iğnelerden demiştii ama dün sabah dayanamadım 10. günde test yaptım sonuç pozitifff kan tahili verdim bugün 4405 6 haftalık gebeyimmm şokk olduk hemşireler falan hepsii mucize dediler. Allahım isteyen herkese nasip etsinn bu duygularıı Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Aaaa harika bir haber bu ya , cok sevindim adina, cok buyuk surpriz olmustur size masallahKızlar Merhabaa size güzel bi haberim var ohss den dolayı benim transferim ertelenmişti ve 5 tane dondurulmuşum var bilyosunuz yazmıştım regl gecikti dr iğnelerden demiştii ama dün sabah dayanamadım 10. günde test yaptım sonuç pozitifff kan tahili verdim bugün 4405 6 haftalık gebeyimmm şokk olduk hemşireler falan hepsii mucize dediler. Allahım isteyen herkese nasip etsinn bu duygularıı Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Super bir haber canım..tüp bebekte 2 -3 gün ilerden gidiyormuş için rahat etsin..çok sevindim..allahım sağlık la kucağına almayı nasip etsin..sen genede dikkat et artık yat dinlen..neden oluyormuş peki o kanamalar bir şey demedimi..iğneyi hergun aynı saatte yaptıracaksın unutma sakın..Kızlar,çıktım,keseler güzel gelişmiş çok şükür,hatta birinin kalbi atmaya başlamış...
İğne verdi birde progestanida kesme dedi,şimdi geldim hast ye iğne mi yaptırmaya ...Birde anlamadım benim 5+3 normalde,kalbi atan için 5+6 olmuş dedi
Super bir haber canım..tüp bebekte 2 -3 gün ilerden gidiyormuş için rahat etsin..çok sevindim..allahım sağlık la kucağına almayı nasip etsin..sen genede dikkat et artık yat dinlen..neden oluyormuş peki o kanamalar bir şey demedimi..iğneyi hergun aynı saatte yaptıracaksın unutma sakın..
Kızlar,çıktım,keseler güzel gelişmiş çok şükür,hatta birinin kalbi atmaya başlamış...
Super bir haber canım..tüp bebekte 2 -3 gün ilerden gidiyormuş için rahat etsin..çok sevindim..allahım sağlık la kucağına almayı nasip etsin..sen genede dikkat et artık yat dinlen..neden oluyormuş peki o kanamalar bir şey demedimi..iğneyi hergun aynı saatte yaptıracaksın unutma sakın..
Aaaa harika bir haber bu ya , cok sevindim adina, cok buyuk surpriz olmustur size masallah
Mucize bu olsa gerek çok şükür allahım nasıl bir şey yaaa...problem neydi sizde..niye tüp bebek uygulanacaktı o zmn..hamile kalabiliyormuşun??Heycandan okuyamamışımm :) canım benim transfer olmadııı ertelendi regl olup öyle gidicektim transfere regl gelmedii teste yaptık hamileyim yumurta toplamadan sonra hamile kalmışım
Hic sanmam bnm doktor karindan bakiyor zaten, 11 mayis dediyse onbir mayistir o kadar, once den vajinal muayneyle belki, ama herkesin de ayni degil ki canim, bekleyelim derim, sen bndem once gidecen gerci doktora, sirada haber verecek olan sensin canim5+5 te duydu bizde duyarmıyiz yarın acaba yaaaa???
Daha 9 u kuzum yaa..doktorda ayarlayamadım..Hic sanmam bnm doktor karindan bakiyor zaten, 11 mayis dediyse onbir mayistir o kadar, once den vajinal muayneyle belki, ama herkesin de ayni degil ki canim, bekleyelim derim, sen bndem once gidecen gerci doktora, sirada haber verecek olan sensin canim
Iki gun once sin bnden sonucta, az kalmis 4 gun kalmis. Simdilik git sonra bulirsun doktorunuDaha 9 u kuzum yaa..doktorda ayarlayamadım..
Kızlar Merhabaa size güzel bi haberim var ohss den dolayı benim transferim ertelenmişti ve 5 tane dondurulmuşum var bilyosunuz yazmıştım regl gecikti dr iğnelerden demiştii ama dün sabah dayanamadım 10. günde test yaptım sonuç pozitifff kan tahili verdim bugün 4405 6 haftalık gebeyimmm şokk olduk hemşireler falan hepsii mucize dediler. Allahım isteyen herkese nasip etsinn bu duygularıı Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Öyleymis canım valla hiç umudum yoktu şükürler olsunAyy cnm cok sevindim, super bir haber bu, bak kanama olabiliyormus demekki sukurler olsun.
Özel hastanedeki doktor ctesi calismiyor..benim eski doktorum yurtdışına gitti ortağı var burda ama onla devam etmek istemiyorum çok ilgi sizler bir ultrason için ona gitmektense başka bulayım dedim.tüp doktorum istanbul da burda 10 dk gidiyorum hemen leke geliyor istanbula nasi gideyim şimdi uff..çok karışıkIki gun once sin bnden sonucta, az kalmis 4 gun kalmis. Simdilik git sonra bulirsun doktorunu
Ewet cnm 12 nisandi,14 mayista gidecegim, daha erken gidemem, doktorum biraz disipilinli:)) daha iyi goruruz dedi 14 undeSiden80 sen serenciden bir gun ondesin, ama kalp atisini duymaya daha cok var dimi, 14 mayisti, sende 5+6 sinyanlis hatirlamiyorsam 12 nisandi degilmi canim
Aynen canım çok şükür :)10 gün sonra gel dedi bi dahayuppiiicok sevindim yol arkadsim, insallh diger bebisin kalp atislarinida duyarsin merak ettik seni yaw, cok sukur iyisiniz
Canlarim benim vajinal muayeneyle bakıldı kanama olduğu için dün,birde kalbi atıyor dedi ama kalp sesini dinleyemeyiz daha dedi onun için bana 10 gün sonraya gün verdiSiden80 sen serenciden bir gun ondesin, ama kalp atisini duymaya daha cok var dimi, 14 mayisti, sende 5+6 sinyanlis hatirlamiyorsam 12 nisandi degilmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?