2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

selamlar canım benim üç gün gecikti test yaptım tesadüfen hamile kalmışım doğal yolla rabbim herkese nasip etsin inş ..yine de Allahtan ümit kesilmez bende mucize oldu size tavsiyem test yaptırın hiç belli olmuyor canım

Mucize bu olsa gerek çok şükür allahım nasıl bir şey yaaa...problem neydi sizde..niye tüp bebek uygulanacaktı o zmn..hamile kalabiliyormuşun??

Canım valla bizim eşimde hareketli hiç yoktu nerdeyse 1-2 tane vardıı bide çok azdı imkansız dediler ama ben EMODEX ve Klomen aldım 2 ay kullandı %100 artmış değerler çok şükür

Canım valla bizim eşimde hareketli hiç yoktu nerdeyse 1-2 tane vardıı bide çok azdı imkansız dediler ama ben EMODEX ve Klomen aldım 2 ay kullandı %100 artmış değerler çok şükür
Çok şükür canım sağlık la kucağına alman dileğiyle..allah tamamını erdirsin

Tek transfer miydi canım senin..kese yi filan da görmedin galiba..İnşallah hayırlısı ile sağ salim kucağına alırsın bebeğini..beta kaç çıkmıştı kaçıncı gün embriyosu idi
5.gün embriyosu 2 tane 10.gün beta 143 12.gün 348 di yok keseyide görmedik daha 5 gün sonra hem keseyi hemde kalp atisina bakicaz Saol canım Allahım isteyen herkesi yavrusuna kavusturur inşallah

5.gün embriyosu 2 tane 10.gün beta 143 12.gün 348 di yok keseyide görmedik daha 5 gün sonra hem keseyi hemde kalp atisina bakicaz Saol canım Allahım isteyen herkesi yavrusuna kavusturur inşallah
İnşallah canım..hayırlısı ile sağlıkla bebeğini sağ salim kucağına alman dileğiyle..hepimiz için inşallah..

Gercekten mucize canim rabbim tamamina erdirsin ins bizlerede o duyguyu nasip etsin bizdede ayji o sikinti var spermler yavas bizde coknilac kullandik ama bi ise yaramadi nasip galiba

Gercekten mucize canim rabbim tamamina erdirsin ins bizlerede o duyguyu nasip etsin bizdede ayji o sikinti var spermler yavas bizde coknilac kullandik ama bi ise yaramadi nasip galiba

Valla canım genelde arkadaşlarım o ilaç için işe yaramadı diyor birde toz bi içecek varmış biz emodex ten çok memnun kaldık araştırırsan baya etkili zaten arkadaşlarımda dr ile konuşup alacaklar

patikli Siden80 karamsarsln acelyacicegi K kaderim35 bebislerimin teyzeleri
Sağolun canlarim şimdi okudum bazı yazdiklariniza cevap yazmamisim kusuruma bakmayın
Yazmistim ama yineliyeyim,benim vajinal ultrasonla bakıldığı için kap atışını gördük,size verilen tarihlerle aynı benimde yani kalp atışlarını duymak için 10 gün sonra dedi...Yani kzuucuklarim bir sorun yok hiç birinizin tarihlerinde aynıydı yani

10 gun sonra ayni gun gidiyoruz canim, hayirlisi , hersey yolunda gitsin insallah

Kizlar bugun bnm transfer sonrasi 20. Gunum, hic leke tarzi kan gormedim, lekelenme olmadi yani, yarim saat once iki uc damla pembemsi kan gordum, bugun ignemi vurulmam icin yurumustm saglik ocagina , ondan olabilir mi yada neyden olmustur? Daha once hic gormedim ki lekelenme yardim lutfen

Ya canim yuruyusten olacagini sanmiyirom, yani ne kadar yurudun ki? Birde hic birsey olmaz canim, yani o kadari herkeste oluyormus.

Hic gormedim bugine kadr kasik agrimda var, gidis gelis 1 km var herhalde yuruyus
Mesafe kisaymis canim, ben sandim ki 4 km falan. Arada benimde agrim oluyor, normal yani, baktin kan gelirse o zaman ona gore hareket edersin canim.ki sanmiyorum gelecegini.

Canım korkma lekelenme normal..o kadar yurumekle birseycik olmaz

Sakın ol canım ayaklarını uzat istirahat et.ağrın sizin var mi peki.

Canım korkma lekelenme normal..o kadar yurumekle birseycik olmaz
Mesafe kisaymis canim, ben sandim ki 4 km falan. Arada benimde agrim oluyor, normal yani, baktin kan gelirse o zaman ona gore hareket edersin canim.ki sanmiyorum gelecegini.
Yok bn de hic olmadigi icin endise ediyorum, doktoru aradim devam ederse iki saate kdr, yanima gel ddi, basta lekenme olursa eevam eder ama hic yoksa ve ilk kez oluyorsada korkma diyorsaniz guveniyrm size, rabbim korusun bebislerimizi.

Var belim agriyor ve kasik agrim var, uzandim korkudan zaten bi saattr
Pembe ve kırmızı iyi değil doktorun dediği gibi kontrol et devam ediyormu etmiyordu bak.hiç bir şeye elleme sadece wc için kalk yataktan..sen birşey filan kaldırmış olabilirmusin farkında olmadan uzanmış filan..neyse şimdi hiç kıpırdama yemek filan eşin yatağa getirsin..yataktan kalkarken ani hareketle değil kolunla destekli kalk..habersiz bırakma bizi canım..

Agir bisey kaldirmadim, ddiklerini yapiyorum , kontrol edecem insallh devam etmex

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…