2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

acelyacicegi canim burdaki paylasimini ve kizlarin yorumlarini okudum. Bende suan uzanmisim kasigimda agri var. hic lekelenmem olmamisti ilk defa dun gece gordum sabaha kadar birsey yoktu oglen tekrar oldu crinone jelin gelen tortusunun icinde siyahlar var kurumus kan gibi ben daha ne testimi tekrarlatabildim nede keseyi gordum. Dr um dis gebelik olabilir dedi bu konuda fikriniz varmi nasil oluyor dis gebelikte. Ben kani tekrarlatamadigim icin dun bi idrar testi daha yaptim yine pozitifti ama kafam cok karisik

Canim doktorun dis gebelik oldugunu bu kadar erken nasil anlamis ki, kan degerine bile bir kere bakilmis, kan degerleri 2 gunde bir bakilir , artis duzgun degilse dis gebelik olabilir denie, ben gecirdigimde boyle anlasilmisti.

Canım dr un neye dayanarak dış gebelik dedi? değerini yazar misin

Canim doktorun dis gebelik oldugunu bu kadar erken nasil anlamis ki, kan degerine bile bir kere bakilmis, kan degerleri 2 gunde bir bakilir , artis duzgun degilse dis gebelik olabilir denie, ben gecirdigimde boyle anlasilmisti.
Bahsetmiştim yurt dışında yaşıyorum transfer sonrası 9. Günde kan testi verdim pozıtıf sonucu aldım 10. Gun buraya geldim. Gelir gelmez hastaneyle bağlantıya geçtim hamileyim dedim bana bi test bile yapmadan direkt 7. Haftama denk gelen yani 20 mayısa ultrason randevusu verdiler okadar. Transferimden sonra iki üç defa hafif bi pempelik gördüm tedavimi yapan hastaneyi aradım bana progesteron iğneye geçebilirsin dedi istersen bende dünde yine crinone un geri gelen tortusunda siyahlık gördüm hastaneye ulaşamadım gece kendiliğimden sadece sabahları yaptıgım crinone u bide akşam yaptım. Bugunde hastaneyi aradım önce beni transferimi yapam dr la görüştürmediler çok sinirlendim sinirlendikçede karnımdaki ağrı arttı neyse sonra hastaneden başka bi dr. beni aradı resmen çocuk gibi azarladı beni iyice ssinirlendim hastanenin hasta haklarını aradım anlattım durumu. Sonra beni başka bi dr aradı özür diledi önce sonrada crinonu sabah akşam kullan en kısa zamanda bi dr. a görün dedi dış gebelik olabilir tüp bebekte sık karşılaştıgımız bi durum dedi. En azından bi kan tahlili ver dedi sonuca göre en azından lekelenme durumunda iğne başlarız dedi. Pardon kızlar çok uzun anlattım değilmi

Sadece bir defa test yaptirabildim oda 9. Gunde 107 idi
Çok saçma,zaten gebeliğin her açıdan seyrini anlamak için 2 . test çok önemli...Hey Allah'ım ya nasıl sinirlendim şimdi!
Bu arada canım kaçıncı gün emb ve kaç tane transfer edildi?

Çok saçma,zaten gebeliğin her açıdan seyrini anlamak için 2 . test çok önemli...Hey Allah'ım ya nasıl sinirlendim şimdi!
Bu arada canım kaçıncı gün emb ve kaç tane transfer edildi?
5. Gun embriyosuydu dondurulmus embriyo transferi oldu tek transfer istedik. Sorma bende cok sinirlendim bide ulasamadim bile dr la bile gorusturmuyorlar cok yogunmus

Canin anlatacaksin tabi, bizde dinleyecegiz. Acayip sinir oldum bu duruma, uzaktan seni idare etmek icin boyle birsey soylediler heralde , cok sacma dis gebelik demesi, hemen bir kan testi yaptir, tahmini olarak ne kadar artis olacagi anlasilir, 9. Gun degerinde cok iyi canim, gonlunu ferah tut,

5. Gun embriyosuydu dondurulmus embriyo transferi oldu tek transfer istedik. Sorma bende cok sinirlendim bide ulasamadim bile dr la bile gorusturmuyorlar cok yogunmus
5.gün embriyoların da dış gebelik düşük bir ihtimal imiş bir yazı okumuştum.böyle düşün içini biraz daha ferah tutma ni öneririm..ayrıca bencede kan tahlili ver..bulabilirsen de özel doktor filan yokmu muayene ona gitsen..iyi yapmisin şikayet etmekle..ama sinirlenip bebeğini germe..

Allah razi olsun canim iyiki varsiniz cidden sinir bozucu bi durumdu dusun karnimin agrisi artti sinirden sirt ustu uzandim biraz biraz gecti simdi. Yarin bi kan tahlili vermeye calisicam insallah verebilirim beceririm daha dogrusu insallah bakarlar. Ah ne zor bi bilseniz burada her isim dusun bes yila ancak bi tedavi sansim oldu ohss den dolayi dondurdular transfer iki ay sonraya ertelendi sukurki rabbim yasadigim zorluklari gordu bana hamile kalmayi nasibetti binlerce kez sukurler olsun banada benim durumumda olan herkese sizlerede yavrularimizi kucagimiza almayi nasibetsin. Esim baska havalarda dusunsenize bes sene cocugumuz olmamis tedaviye zorla getirdim aglaya aglaya hamile oldugumu ogrendi sevinmedi bile. Turkiyeden dondugumden beri kac defa durduk yere uzdu aglatti beni yasadigim seyler yetmiyor bir taraftanda esimle ve diyabetimle mucadele ediyorum.

Sen iyi sakin durmussun ve sabirlisin,degerin gayet güzel bu arada ama Siden80 inde dediği gibi yap bi beta ve hesapla en iyisi

Canim cok haklisin. Buradaki hemsireme lekelenmem var dedim. Oda yarina kadar devam ederse haber ver dedi. Bu arada ben tup bebek yaptirdigimi soylemedim burdaki dr. lara turkiyedeyken sordum soylememe gerek varmi onlara yo hic gerek yok dediler. Bugun beni arayan dr da mutlaka soylemelisin dedi. Bakalim nasil soylicem yalan i durumuna dusmem insallah.

Canim Allah yardimcin olsun, su erkeklere de akil fikir versin diyorum. Malesef kadinla erkek cok farkli dusunuyor, Allah vicdan versin diyorum.Simdi dinlenmene bak, hic birseyide kafana takma, icindeki minnosu düsün

Sana sormadilarsa tup bebekmi yosa normal mi diye sendedersin yanliz tup bebek benimki diye belirt:)))

Evet artik yarin birseyler yapayim boyle olmaz en azindan dis gebelik fikrinden kurtulurum insallah. Kizlar cok tatlisiniz iyiki varsiniz. Bebislerimiz buyurken bizlerde boyle telasla korkuyla onlari bekliyorum insallah hepimiz sirayla dogurucaz bebislerimizin mutlu haberlerini paylasicaz insallah rabbimin izniyle ogunleride goruruz hep beraber

Senin tup bebeği tr de mi yaptılar yani..bencede ordaki doktorlara şöyle o zaman canım..neresi orasi..hangi ülke..

Niye yalancı durumuna düşcen canım anlaşmazlık olmuş dersin takma kafana..ifade edememiş gibi dusun kendini..sanki o dili yeni öğreniyormus gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…