Orda istediğin gibi istediğin hastaneye gitme olanağın yokmu peki canım..bizde her yer bizim beğenmeyince doktor değiştiriyoruz hemenMe
memorialde yapildi canim bende ing ilteredeyim
turkiye bu konuda cennet gercekten.Orda istediğin gibi istediğin hastaneye gitme olanağın yokmu peki canım..bizde her yer bizim beğenmeyince doktor değiştiriyoruz hemen
Üzülme sakın stres olup negatife sürükleme kendini..bol bol dinlen bu gece..yarın da tahlil ver bakalım..İnşallah olumsuz birşey olmaz..gönlünü ferah tut..T
turkiye bu konuda cennet gercekten.
Insallah yarin yaptiririm insallah ve sizi haberdar ederim durumdan insallah tekrar cok tesekkurler kizlar desteginiz icin hepinizi cook opuyorum sizde bebislerimizde allaha emanet olsunlar insallahÜzülme sakın stres olup negatife sürükleme kendini..bol bol dinlen bu gece..yarın da tahlil ver bakalım..İnşallah olumsuz birşey olmaz..gönlünü ferah tut..
Valla canim o toz dediginnilaca 900 lira para doktuk hicbi ise yaramadi ama yarayanlar olmus nasip bu isler ins allah gonlumuze gore versinValla canım genelde arkadaşlarım o ilaç için işe yaramadı diyor birde toz bi içecek varmış biz emodex ten çok memnun kaldık araştırırsan baya etkili zaten arkadaşlarımda dr ile konuşup alacaklar
Merhaba lar canim. Dun gece uzanarak dinlenerek kalkmadan gecirdim.bugunde lekelenmem olmadi cok sukur. Dun vuruldugum ignem etkisini gosterdi herhalde. Bel agrim devam ediyor hala. Leke durunca gitmedim artik doktora canim.Tünaydın..güzel bir gün diliyorum herkese..naptınacelyacicegi nasılsın
Canim nasilsin bugun agrilarin gectimi. Allah sabir versin gercekten sana. Demek 20 mayisa kadr bekliyeceksin. Ay ne kati kurallari varmis ordaki hastanelerin.Slm kizlar nasilsiniz. Benim bugun kafam iyice karisti burdaki hemsireme soyledim ivf yaptirdim lekelenmem var diye bana bi numara verdi burayi ara sana ordan yardimci olurlar diye neyse aradim anlattim dedimi lekelenmem var dedim bir saat icinde butun bir pedi dordurmadiktan sonra icindede parcalar olmadimtan sonra normal karsiliyoruz bu haftalarada dedi. Peki kan testimo tekrarlatabilirmiuim dedim ona hic gerek yok zaten bir kere pozitifi gormussun dedi. Peki dis gebelik olabilir dediler dedim ona cvbi suydu dis gebelik olsa dayanilmaz agrin olur varmi dedi yok dedim. Tamam o halde hersey yolunda ultrason randevu tarihine kadar bekleyebilirsin dedi. Benim o siyah renkteki tortular devam ediyor insallah gercektende normaldir.
Allah tamamina erdirsin. Insallh sorunsuz ve saglikli cikar testler.bebişin Rabbim kucagina almayida nasip etsin canimKızlar ikili test sonucu 3 gün sonra cikacakmis. Ama bebegimi gördüm boyu 54 mm olmuş. Ve ekranda poposunu kaldirip kaldirip indiriyordu hic durmuyodu yerinde cok şükür :)
Ayy ne guzel..çok şükürKızlar ikili test sonucu 3 gün sonra cikacakmis. Ama bebegimi gördüm boyu 54 mm olmuş. Ve ekranda poposunu kaldirip kaldirip indiriyordu hic durmuyodu yerinde cok şükür :)
Tamamen yalan söylesen dahaçok yardımcı olurlar bunlar hee..nasıl bir ilgisizlik yaa..belki erken menapoza giriyorsun zaten son zamanlarda az geliyordu..pedi doldurmakla ne alakası var onu da sorması lazımdı o zaman..Yok mu güzelim orada parayı verip gidecegin kadın doğum doktoru ozel??Slm kizlar nasilsiniz. Benim bugun kafam iyice karisti burdaki hemsireme soyledim ivf yaptirdim lekelenmem var diye bana bi numara verdi burayi ara sana ordan yardimci olurlar diye neyse aradim anlattim dedimi lekelenmem var dedim bir saat icinde butun bir pedi dordurmadiktan sonra icindede parcalar olmadimtan sonra normal karsiliyoruz bu haftalarada dedi. Peki kan testimo tekrarlatabilirmiuim dedim ona hic gerek yok zaten bir kere pozitifi gormussun dedi. Peki dis gebelik olabilir dediler dedim ona cvbi suydu dis gebelik olsa dayanilmaz agrin olur varmi dedi yok dedim. Tamam o halde hersey yolunda ultrason randevu tarihine kadar bekleyebilirsin dedi. Benim o siyah renkteki tortular devam ediyor insallah gercektende normaldir.
Ohh çok şükür bir kaç gün daha zorlama sen kendini..dinlen Ok??Merhaba lar canim. Dun gece uzanarak dinlenerek kalkmadan gecirdim.bugunde lekelenmem olmadi cok sukur. Dun vuruldugum ignem etkisini gosterdi herhalde. Bel agrim devam ediyor hala. Leke durunca gitmedim artik doktora canim.
Oyle yaparim canim sagol ya .. sen nasilsin doktir bulabildinmiOhh çok şükür bir kaç gün daha zorlama sen kendini..dinlen Ok??
Aslinda fiziksel olarak iyim siyah olan lekelenmede pembelikler basladi bir saat once gordum daha kontrol etmedim. Cidden allah sabir verdi dusun hic bir tedavi olmadan 4.5 -5 sene hamile kalmayi bekledim ne turkiyeye gelebildim nede burada birsey yaptilar sukur simdi hamileyim insallah duzgun bir sekilde devam edr allah beni bunlara muhtac etmez ne bunlara nede esime. Okudum canim sende bugun iyiymissin cok sevindim insallah bir daha olmazCanim nasilsin bugun agrilarin gectimi. Allah sabir versin gercekten sana. Demek 20 mayisa kadr bekliyeceksin. Ay ne kati kurallari varmis ordaki hastanelerin.
Tamamen yalan söylesen dahaçok yardımcı olurlar bunlar hee..nasıl bir ilgisizlik yaa..belki erken menapoza giriyorsun zaten son zamanlarda az geliyordu..pedi doldurmakla ne alakası var onu da sorması lazımdı o zaman..Yok mu güzelim orada parayı verip gidecegin kadın doğum doktoru ozel??
Hayır canım eşim istanbul daki hocaya sordu fikir versin diye dedim adama söylemezler diye ordan haber bekliyoz.burda aradım baya prof doktorlari 250 300 tl arası muayene ücretleri..oda sorun değil..ama hepsi özel de yaptırıyor doğumu..erken doğum olursa özel de nasıl olur tek derdim o..özel de kuvez parası yetişmez..Oyle yaparim canim sagol ya .. sen nasilsin doktir bulabildinmi
Aslinda fiziksel olarak iyim siyah olan lekelenmede pembelikler basladi bir saat once gordum daha kontrol etmedim. Cidden allah sabir verdi dusun hic bir tedavi olmadan 4.5 -5 sene hamile kalmayi bekledim ne turkiyeye gelebildim nede burada birsey yaptilar sukur simdi hamileyim insallah duzgun bir sekilde devam edr allah beni bunlara muhtac etmez ne bunlara nede esime. Okudum canim sende bugun iyiymissin cok sevindim insallah bir daha olmaz
Turkiyedeki dr da bana biraz abartarak soyle dedi ama ben arabartarak soylemeyi beceremedim. Zatende ne kadar abartabilirimki dusun diyorki bir saat icinde bir ped dolacak kadar. Ozel dr ahastaneye giderken bile normal dr unun izin vermesi lazim. Transfer icin gelecektim ultrason baktiracaktim ozel hastane icin gunlerce izin beklerim 1200 tl para odememe ragmen hastane eger dr izin vermezse bakamayiz dediler. Neyseki izin ciktida baktirdik hemde o paraya ragmen binbir stresle baktirabildim. Ikinci ultrasona baktiramadikta alel acele istanbula gelmek zorunda kaldim
Hayirlisi artik haklisin tabi, insallh bulursun merakin olmasin, vala ozel hastaneye para dayanmzzHayır canım eşim istanbul daki hocaya sordu fikir versin diye dedim adama söylemezler diye ordan haber bekliyoz.burda aradım baya prof doktorlari 250 300 tl arası muayene ücretleri..oda sorun değil..ama hepsi özel de yaptırıyor doğumu..erken doğum olursa özel de nasıl olur tek derdim o..özel de kuvez parası yetişmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?