Hadi doğumu verdim bir şekilde diyelim de..benim bide erken doğum riski var rahimde çökme olduğu için..Hadi onu aştık diyelim gebelik koleastazi riskin var..bir yerden bir şekilde aklıma soru işareti kalıyor işte erken doğum kuvez onlarida düşünmek zorunda kalıyorumHayirlisi artik haklisin tabi, insallh bulursun merakin olmasin, vala ozel hastaneye para dayanmzz
Rabbim yardimcin olsun, tum bunlari dusunup ona gore bir doktor ve hastane aramana hak verdim dogrusu,riski goze almak lazim, yokmu seninle ayni durumda olup cozum bulan birileri,Hadi doğumu verdim bir şekilde diyelim de..benim bide erken doğum riski var rahimde çökme olduğu için..Hadi onu aştık diyelim gebelik koleastazi riskin var..bir yerden bir şekilde aklıma soru işareti kalıyor işte erken doğum kuvez onlarida düşünmek zorunda kalıyorum
Bu gidisle cok sey yasayicaz , bndede oluyor kramp gibi bzzen, sanirim gebelikten
Cnm londrada cahit berk var imkanin varsa randevu alip gitsene bir yada ara belki birseyler yaparlar Ben uzagim uzak olmasam simdiye giderdim en azindan keseyi gorebilirdim
Londra dami canım..ben izmirden çıkamıyorum dışarı kanamam olursa diye :)Cnm londrada cahit berk var imkanin varsa randevu alip gitsene bir yada ara belki birseyler yaparlar Ben uzagim uzak olmasam simdiye giderdim en azindan keseyi gorebilirdim
Canim sen kalp atisi icin ne zamn gidecen doktora, 6+ kac gunluk bebisinCnm londrada cahit berk var imkanin varsa randevu alip gitsene bir yada ara belki birseyler yaparlar Ben uzagim uzak olmasam simdiye giderdim en azindan keseyi gorebilirdim
Ay yerim onu ben :)Maşallah annesiKızlar ikili test sonucu 3 gün sonra cikacakmis. Ama bebegimi gördüm boyu 54 mm olmuş. Ve ekranda poposunu kaldirip kaldirip indiriyordu hic durmuyodu yerinde cok şükür :)
Canım benım ne güzel haber bu...Çok az kaldı desene büyük günecanlar nasilsiniz ?ne var ne yok ?
bugun dr kontrolüne gittim sag yumoslar eşit buyuo ,soldaki yumoslardan öncekinde 1 tanesi cok buyumustu diğerleri kucuktu o buyuk olan duruo digerleride arkasından gelmeye calisio tabi saga gore sol daha gerideden gelio,2 gundaha iğne olucam perşembe netleşecek benim durum hayirlisi olsun diorum
gecen tedavimde de uzun surmustu ,gec cevap veriom iğnelere
normalde bu günlerde opu olmasi lazimken kaydi günler
endometrium 11.6 olmuş
dr hersey yolunda biraz uzun oldu dio
hakkimizda cümleten hayirlisi olsujn inşallah
benden booooollllleeeee haberler........
az kaldi bidenem evetCanım benım ne güzel haber bu...Çok az kaldı desene büyük güne
Bu arada bende pko var ve sol yum lar benimde Allah ne verdiyse ydisagdakiler güzel ilerliyordu...Ay hadi olsun artık transferin geri sayım başlasın
Geç olsunda bebişler bizim olsun sonundaaz kaldi bidenem evet
bende sorun yok canim ama gecen tedavidede bole uzun surmustu bilmiorum
perşembe opu belli olur dedi dr
sonu güzel hayirli olsun bol kaliteli yumoslu olsun boll bebisli olsun canikom bekleriz evvelAllah
Canım SGK ile anlaşması olan bir özel hastane bulmaya çalış. Özel hastanelerde yenidoğan yoğunbakım hizmetleri sağlık güvencesi olanlara tamamen ücretsiz. Ek Ücret istemeleri kanunen yasak. Ama doğum, anestezi, otelcilik hizmetleri için istedikleri miktarı mutlaka öğrenHadi doğumu verdim bir şekilde diyelim de..benim bide erken doğum riski var rahimde çökme olduğu için..Hadi onu aştık diyelim gebelik koleastazi riskin var..bir yerden bir şekilde aklıma soru işareti kalıyor işte erken doğum kuvez onlarida düşünmek zorunda kalıyorum
Sadece şifa var perinatolog doktoru olan özel sgk anlaşmalı ama odayı da ben istemiyorum insanlarla 5 dk konuşuyorlar..kesimhane gibi gir çık gir çıkCanım SGK ile anlaşması olan bir özel hastane bulmaya çalış. Özel hastanelerde yenidoğan yoğunbakım hizmetleri sağlık güvencesi olanlara tamamen ücretsiz. Ek Ücret istemeleri kanunen yasak. Ama doğum, anestezi, otelcilik hizmetleri için istedikleri miktarı mutlaka öğren
canlar nasilsiniz ?ne var ne yok ?
bugun dr kontrolüne gittim sag yumoslar eşit buyuo ,soldaki yumoslardan öncekinde 1 tanesi cok buyumustu diğerleri kucuktu o buyuk olan duruo digerleride arkasından gelmeye calisio tabi saga gore sol daha gerideden gelio,2 gundaha iğne olucam perşembe netleşecek benim durum hayirlisi olsun diorum
gecen tedavimde de uzun surmustu ,gec cevap veriom iğnelere
normalde bu günlerde opu olmasi lazimken kaydi günler
endometrium 11.6 olmuş
dr hersey yolunda biraz uzun oldu dio
hakkimizda cümleten hayirlisi olsujn inşallah
benden booooollllleeeee haberler........
Cnm elsal londrada yasiyorCnm londrada cahit berk var imkanin varsa randevu alip gitsene bir yada ara belki birseyler yaparlar Ben uzagim uzak olmasam simdiye giderdim en azindan keseyi gorebilirdim
Cnm elsal londrada yasiyorLondra dami canım..ben izmirden çıkamıyorum dışarı kanamam olursa diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?