2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hayirlisi artik haklisin tabi, insallh bulursun merakin olmasin, vala ozel hastaneye para dayanmzz
Hadi doğumu verdim bir şekilde diyelim de..benim bide erken doğum riski var rahimde çökme olduğu için..Hadi onu aştık diyelim gebelik koleastazi riskin var..bir yerden bir şekilde aklıma soru işareti kalıyor işte erken doğum kuvez onlarida düşünmek zorunda kalıyorum

Arkadaşlar bilginiz olsun yada ben yeni öğreniyorum bugün cirinone jel i sağlık ocağından aile hekimine yazdırarak alabildim

Rabbim yardimcin olsun, tum bunlari dusunup ona gore bir doktor ve hastane aramana hak verdim dogrusu,riski goze almak lazim, yokmu seninle ayni durumda olup cozum bulan birileri,

K kaderim35 canim allah yar ve yardimcimiz olsun bu donemde dr cok onemli insallah en kisa zamanda asarsin bu durumu bebislerimiz allaha emanet olsunlar.
Bu arada kizlar benim sag bacagimin birlesimine bi tutukluk var gebeliktenmi sizce aranizda bunu yasayan varmi.

Bu gidisle cok sey yasayicaz , bndede oluyor kramp gibi bzzen, sanirim gebelikten

Cnm londrada cahit berk var imkanin varsa randevu alip gitsene bir yada ara belki birseyler yaparlar Ben uzagim uzak olmasam simdiye giderdim en azindan keseyi gorebilirdim

Cnm londrada cahit berk var imkanin varsa randevu alip gitsene bir yada ara belki birseyler yaparlar Ben uzagim uzak olmasam simdiye giderdim en azindan keseyi gorebilirdim
Canim sen kalp atisi icin ne zamn gidecen doktora, 6+ kac gunluk bebisin

Kızlar nasilsiniz? Ya bu kadar bekleyeceginize benim aklıma birsey geldi,akşam bulundugunuz şehirdeki her hangi bir tüp bebek merkezine gidin nasılsa sabaha kadar nöbetçi drlar oluyor ve muayene olun kafanız rahatlasin canlarim...Bu şekilde gerçekten çok zor,muayene günlerini geç veriyorlar lekelenme ne kadar da normal deseler insan onu kendi yaşarken hiç normal karşılayamiyor ki...Ve bu konudada herkes hepimiz o kadar haklıyız ki,çok zor sahip olduk ve küçücük bir ihmal bizi mahveder

canlar nasilsiniz ?ne var ne yok ?
bugun dr kontrolüne gittim sag yumoslar eşit buyuo ,soldaki yumoslardan öncekinde 1 tanesi cok buyumustu diğerleri kucuktu o buyuk olan duruo digerleride arkasından gelmeye calisio tabi saga gore sol daha gerideden gelio,2 gundaha iğne olucam perşembe netleşecek benim durum hayirlisi olsun diorum
gecen tedavimde de uzun surmustu ,gec cevap veriom iğnelere
normalde bu günlerde opu olmasi lazimken kaydi günler
endometrium 11.6 olmuş
dr hersey yolunda biraz uzun oldu dio
hakkimizda cümleten hayirlisi olsujn inşallah
benden booooollllleeeee haberler........

Canım benım ne güzel haber bu...Çok az kaldı desene büyük güne
Bu arada bende pko var ve sol yum lar benimde Allah ne verdiyse ydi sagdakiler güzel ilerliyordu...Ay hadi olsun artık transferin geri sayım başlasın

az kaldi bidenem evet
bende sorun yok canim ama gecen tedavidede bole uzun surmustu bilmiorum
perşembe opu belli olur dedi dr
sonu güzel hayirli olsun bol kaliteli yumoslu olsun boll bebisli olsun canikom bekleriz evvelAllah

az kaldi bidenem evet
bende sorun yok canim ama gecen tedavidede bole uzun surmustu bilmiorum
perşembe opu belli olur dedi dr
sonu güzel hayirli olsun bol kaliteli yumoslu olsun boll bebisli olsun canikom bekleriz evvelAllah
Geç olsunda bebişler bizim olsun sonunda

Canım SGK ile anlaşması olan bir özel hastane bulmaya çalış. Özel hastanelerde yenidoğan yoğunbakım hizmetleri sağlık güvencesi olanlara tamamen ücretsiz. Ek Ücret istemeleri kanunen yasak. Ama doğum, anestezi, otelcilik hizmetleri için istedikleri miktarı mutlaka öğren

Sadece şifa var perinatolog doktoru olan özel sgk anlaşmalı ama odayı da ben istemiyorum insanlarla 5 dk konuşuyorlar..kesimhane gibi gir çık gir çık

Allah kolaylik versin bol bol dua edin allahin izniyle hayirli sonucla gelin insallah hayirli ve pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…