Tam 6 haftalik galiba 9 nisanda transfer oldu maalesef bilmiyorum cnm bende elsal gibi ingilterde yasiyorum burda sistem cok farkliCanim sen kalp atisi icin ne zamn gidecen doktora, 6+ kac gunluk bebisin
Cnm elsal londrada yasiyor
Cnm elsal londrada yasiyor
Ben varım canım 43 ten 48 i gördüm bu hafta tartılmadım..ben yatmaktan aldım zannediyordum...bu hafta hiç yiyemiyorum..içim almıyor ama istahim yok..Mrb kizlar nasilsiniz bugun. Kizlar size ne sorucam ben son adet tarihimden bu yana 4 kilo aldim allah sonumu hayir etsin varmi benim durumumda olan estrofem aldiriyor diye okudum ama sadece gecen haftadan bu haftaya 1 kilo almisim
Geçmiş olsun canım..istirahat et..iğne oluyorum diye zorlama kendini..o atan kalbi sana bagislasin allahım..Kizlar nasilsini? Sabah 10:00
Tuvalete gittim bir baktim , kanamam varhemen hastaneye kostuk, doktor bakti iki kese var, birinin kalbi atiyor gorduk, digeri cok kucuk ve kalp atisi yok, kanama kucuk keseden olabilir dedi, hayirlisi. 10 gun progesteron igne olacagim, ctesi kontrolum var, cok korktum cok. Allah hepimize yardimci olsun.
Ay kuzum benim geçmiş olsun...Benimde oldu aynısı biliyorsun,ikizlerde oluyormuş tatlım...Banada ilave iğne verdi iki gündür oluyorum direkt kesti kahverengi lekeyi bile,seninde keser canımKizlar nasilsini? Sabah 10:00
Tuvalete gittim bir baktim , kanamam varhemen hastaneye kostuk, doktor bakti iki kese var, birinin kalbi atiyor gorduk, digeri cok kucuk ve kalp atisi yok, kanama kucuk keseden olabilir dedi, hayirlisi. 10 gun progesteron igne olacagim, ctesi kontrolum var, cok korktum cok. Allah hepimize yardimci olsun.
Allah razi olsun hepinizden..Geçmiş olsun canım..istirahat et..iğne oluyorum diye zorlama kendini..o atan kalbi sana bagislasin allahım..
İgneleri aksam olursun dedi, hala kanamam var. Az az geliyor, doktorum korkma birsey olmaz dedi ama korkuyor insan.insallah keser canim kanamayi.Ay kuzum benim geçmiş olsun...Benimde oldu aynısı biliyorsun,ikizlerde oluyormuş tatlım...Banada ilave iğne verdi iki gündür oluyorum direkt kesti kahverengi lekeyi bile,seninde keser canım
Korkma canim kanama oldugunda gittin ve cok sukur kalbide atiyomus bebisinin :)diğer kesede duruyormus,benimde hatirlarsan aynısı oldu gece kanamam oldu ertesi gün muayenem vardı zaten aynıydı yani...Ben igne arti progestan kullanıyorum dün tamamen lekelenmeler bile bitti,hatirlarsan bende 2 haftadır hiç kesilmemisti lekelenme,ama ikizlerde çok sık karsilasiliyormus korkma canımİgneleri aksam olursun dedi, hala kanamam var. Az az geliyor, doktorum korkma birsey olmaz dedi ama korkuyor insan.insallah keser canim kanamayi.
Su an kanama oldugu icin bende de sızı gibi agri oluyir canim, kotuye yormayalim bence saplanmalar iyi.Kızlar karnımda bıçak gibi saplanmalar oluyor kasıklarım da sanki üşütmüş gibi sizde de oluyormu böyle
Canim sen ikisini de kalp atisini duymusmuydun, yoksa keselerini gormistun? Cunku sen benden daha erken gitmistin, ptesi ydi degilmi?Korkma canim kanama oldugunda gittin ve cok sukur kalbide atiyomus bebisinin :)diğer kesede duruyormus,benimde hatirlarsan aynısı oldu gece kanamam oldu ertesi gün muayenem vardı zaten aynıydı yani...Ben igne arti progestan kullanıyorum dün tamamen lekelenmeler bile bitti,hatirlarsan bende 2 haftadır hiç kesilmemisti lekelenme,ama ikizlerde çok sık karsilasiliyormus korkma canım
Bndede oluyor gobek cevremde bicak gibi batma oluyor bazen, ve sag kasiktada usutmysum gibi agri var,Kızlar karnımda bıçak gibi saplanmalar oluyor kasıklarım da sanki üşütmüş gibi sizde de oluyormu böyle
Tedirginim yaa..Hiç bir hamilelik hissi belirtisi yok gibi..göğüsler indi sadece dokununca aciyor..transfer haftası taş gibiydiler :)Bndede oluyor gobek cevremde bicak gibi batma oluyor bazen, ve sag kasiktada usutmysum gibi agri var,
Canim korkma yani korkmayalim bu lekelenmelerden bu asamaya kadar geldik bundan sonrasi allaha emanet dunya yuzunde riziklari varsa ki insallah vardir 9 ay bile kanamasi olan insanlar var. allah emanet bebislerimizİgneleri aksam olursun dedi, hala kanamam var. Az az geliyor, doktorum korkma birsey olmaz dedi ama korkuyor insan.insallah keser canim kanamayi.
Durumdan hosnut degilsin sondukleri icin galibaTedirginim yaa..Hiç bir hamilelik hissi belirtisi yok gibi..göğüsler indi sadece dokununca aciyor..transfer haftası taş gibiydiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?