2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Mrb kizlar nasilsiniz bugun. Kizlar size ne sorucam ben son adet tarihimden bu yana 4 kilo aldim allah sonumu hayir etsin varmi benim durumumda olan estrofem aldiriyor diye okudum ama sadece gecen haftadan bu haftaya 1 kilo almisim

Kizlar nasilsini? Sabah 10:00
Tuvalete gittim bir baktim , kanamam var hemen hastaneye kostuk, doktor bakti iki kese var, birinin kalbi atiyor gorduk, digeri cok kucuk ve kalp atisi yok, kanama kucuk keseden olabilir dedi, hayirlisi. 10 gun progesteron igne olacagim, ctesi kontrolum var, cok korktum cok. Allah hepimize yardimci olsun.

Mrb kizlar nasilsiniz bugun. Kizlar size ne sorucam ben son adet tarihimden bu yana 4 kilo aldim allah sonumu hayir etsin varmi benim durumumda olan estrofem aldiriyor diye okudum ama sadece gecen haftadan bu haftaya 1 kilo almisim
Ben varım canım 43 ten 48 i gördüm bu hafta tartılmadım..ben yatmaktan aldım zannediyordum...bu hafta hiç yiyemiyorum..içim almıyor ama istahim yok..

Geçmiş olsun canım..istirahat et..iğne oluyorum diye zorlama kendini..o atan kalbi sana bagislasin allahım..

Ay kuzum benim geçmiş olsun...Benimde oldu aynısı biliyorsun,ikizlerde oluyormuş tatlım...Banada ilave iğne verdi iki gündür oluyorum direkt kesti kahverengi lekeyi bile,seninde keser canım

Ay kuzum benim geçmiş olsun...Benimde oldu aynısı biliyorsun,ikizlerde oluyormuş tatlım...Banada ilave iğne verdi iki gündür oluyorum direkt kesti kahverengi lekeyi bile,seninde keser canım
İgneleri aksam olursun dedi, hala kanamam var. Az az geliyor, doktorum korkma birsey olmaz dedi ama korkuyor insan.insallah keser canim kanamayi.

İgneleri aksam olursun dedi, hala kanamam var. Az az geliyor, doktorum korkma birsey olmaz dedi ama korkuyor insan.insallah keser canim kanamayi.
Korkma canim kanama oldugunda gittin ve cok sukur kalbide atiyomus bebisinin :)diğer kesede duruyormus,benimde hatirlarsan aynısı oldu gece kanamam oldu ertesi gün muayenem vardı zaten aynıydı yani...Ben igne arti progestan kullanıyorum dün tamamen lekelenmeler bile bitti,hatirlarsan bende 2 haftadır hiç kesilmemisti lekelenme,ama ikizlerde çok sık karsilasiliyormus korkma canım

Kızlar karnımda bıçak gibi saplanmalar oluyor kasıklarım da sanki üşütmüş gibi sizde de oluyormu böyle

Canim sen ikisini de kalp atisini duymusmuydun, yoksa keselerini gormistun? Cunku sen benden daha erken gitmistin, ptesi ydi degilmi?

serenci canimm iyiym giremedim surekli halsizlik var istahsizlik var anlamadim, Siden80 canim gecmis olsun insllh her iki bebisinde seninle kalir saglikla buyurler icerde, demek ki bnde igne vurulmasam, sizin gibi kanamam olurdu, ben biliyorsunuz lekelenme gordum ama o gun igne oldum ondan gormedim bi daha cok sukur, bakalim doktor bana ne diyecek, bn gitmedim de doktora,

Canim korkma yani korkmayalim bu lekelenmelerden bu asamaya kadar geldik bundan sonrasi allaha emanet dunya yuzunde riziklari varsa ki insallah vardir 9 ay bile kanamasi olan insanlar var. allah emanet bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…